Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Vlada naj gre v 3 pi..e ma…ne

Vlada naj gre v 3 pi..e ma…ne

Pa prokleti loleki. Zdaj bodo spet “vse” zaprli ampak pazi, ne vse. Pa koga vi tu jeb.te v glavo. Imam s.p. 1 leto ze ne morem delat tako kot bi rada, ker se vlada dobesedno dela norca iz nas. Ko se je pred dnevi zacelo govoriti o popolnem zaprtju, sem prav navijala, da se res vse zapre. Zdaj pa poslusam kaj vse bo kljub vsemu odprto. A je zivljenskega pomena, da bodo vrtnarije odprte, gradbene trgovine,…Joooooj tok sem jezna, da kar vre iz mene. 1 leto se ze vse vlece, pa zapirajo, pa odpirajo.
Pi.ko ma.rno zaprite vse za 14 dni, potem pa nas pustite da normalno zivimo naprej

Sam brez panike !!! Naj vas pomirim 🙃 Zaprtje bo trajalo samo 14 11 22 33 44 55 dni , tako kot maske , policijska ura in vsa ostala sranja. Vse bo ok. Vidi se luč na koncu tunela 😊

Phahahaha, sory, ne mislim te sprdat, ma ono se sprdajo z vami…
Pejmo se mal Hecat.. Jelko Bacil

Ja za vrtnarije je pomembno da so odprte. Sezona se začenja, je treba posadit/posejat zdaj, rastline pač rastejo ob primernem času. Ali kaj bi ti jedla?

Boli me briga za lockdown.

Vrtnarije pa gradbene trgovine res niso življenskega pomena, ampak če so odprte, tudi ne predstavljajo nobene grožnje za širitev epodemije.
Tam ni nobebih gneč, da bi koga okužil.
Zadnjič sem bil v Lesnini edina stranka na nekaj 100 kvadratih.

In to velja čisto za vse trgovine, pa jih bo veliko spet zaprtih.

Eni so že po enem samem letu pandemije čisto obupani. Take stvari trajajo ponavadi najmanj dve leti tako, da mirne živčke za vsaj še eno leto ukrepov. Se ne da nič pomagati. Z norenjem ne bo nič boljše.

In zakaj potem piskaš v vsaki temi?:-)))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

In zakaj se tvoj puklasti norc trese ko pes na kuzli?a ker je butelj pozabil celivo decembra narocit

In zakaj se tvoj puklasti norc trese ko pes na kuzli?a ker je butelj pozabil celivo decembra narocit
[/quote]

NI ga pozabil. Upal je da se nihče ne bo hotel cepit, pa bi mu ostal denar in razlog za zaporo.
Zgleda da mu uspeva. Dec je nor, ni pa neumen. In nihče mu nič ne more.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Misliš, da te bo zemlja čakala? In koruza rasla decembra?! Izven okvirov poglej

Koruzo lahko kupiš 29.,30., in 31.3. Mislim, da ni nobene razlike tudi, če jo kupiš 12 ali 13.4. Kaj misliš? In ja. Če so rekli vse zapret, naj zaprejo vse. Tako pa vemo, da teh nekaj dni nebo prineslo nič boljše rezultate

Dve leti? Se hecate!

Poznam zgodovino.

Glede na razvoj ocenjujem – 6 let, menim, da J.J. samo izpolnjuje ukaze iz Berlina, kot Cerar pred njim. Spomnimo ; bo-zicno ograjo so zaceli postavljati sele, ko se je Deutschland oglasil, kaj da se gremo, ali nismo suvereni na svojem ozemlju, da nam CRO vsiljujejo golazen.

Nazaj k naravi!

Njive okopavat, kot jih jaz, pa pozimi ne boste zlakotani…

Pa Bogu se priporocite!

Vesel oce, Bogu poslusen

Zato, ker se striktno ljudje blesavi ne držijo ukrepov, ki jih vlada predlaga, da bi čimprej to epidemijo izkoreninili. Kaj mislite, da je njim pa se fajn s tem ukvarjat, poleg tega pa v proračun ne prihaja toliko davkov kot prej. A mislite, da je vladi fino v taki situaciji, ko denarja zmanjkuje, pa še ukrepe mora nepriljubljene v zvezi s to epidemijo izvajati. Folk dajte že enkrat razumeti, prej ko bo to fertik in če se bomo držali res strogo ukrepe, le takrat bomo lahko normalno zaživeli, kar si janševa vlada tudi želi. Poleg tega, če mislite, da imamo res jako represijo, vam svetujem ozrite se po Italiji, Avstriji, tudi Nemčiji, Belgiji, Nizozemski in potem pametujte, da Janša izvaja represijo, diktaturo in ne vem kake floskule še. Izgleda, da je epidemija samo povsod drugje, le pri nas ne in vsak bedak je sedaj že pameten kar bi bilo treba narediti. Fuj kakšen narod smo, lastnih ukrepov ne znamo spoštovati, potem si posledice pripišite sami sebi.

Vse zapret, vkljucno z vlado puklastega psihopata, pa bo mir

Vse je dirigirano. Zanimivo, da smo denimo mi od vodje že pred 10-timi dnevi dobili podaljšano odločbo za delo od doma do 14.06.2021.

Torej je vse dogovorjeno in znano že vnaprej in ne gre le za teorijo zarote.

Za filat državno blagajno smo dobri, za vse ostali smo pa ovce brez pravic.

Dobesedno gabi se mi način komuniciranja vladnih predstavnikov, gabijo se mi represija in vojaški ukrepi.
Maske na prostem??
Zakaj pravzaprav?
Glede na statistiko NIJZ in Covid sledilnik taki ukrepi niso potrebni.
No, jaz maske na prostem ne bom nosila.
Naj se jebejo, dobesedno!

Pojdi v Mozambik. Tam nimajo takih ukrepov. Ampak nekoliko different.

Sej strokovnjaki ne zapirajo zaradi sebe, zapirajo zato da jih čim manj umre. Tako da v 3 krasne naj gredo egoisti, ki jim ni mar za starejše in bolne ljudi. Lp.

Starejši in bolni so že cepljeni.
Še kaj?
Koga moramo še ščitit?

Starejši in bolni so že cepljeni.
Še kaj?
Koga moramo še ščitit?
[/quote]

Cepljeni so samo privilegirani in starostniki, raja pa lepo čaka. Sicer pa – prekuži se sam. Kaj še čaka?

pri vsem tem mi je ta ukrep najbolj BUTAST. zdaj smo lahko brez potem enajst dni z nagobčniki in potem spet brez. pa še najbolj se me dotakne oz. je navjčji pokazatelj, kako seMORAMO podrediti. in tega se najbolj bojim. ker se obroč stiska. BOLANO.

maske, palčke v nos in injekcije to so glavni znaki pokorščine.

ne bom ji h nosila. a niste enkrat pisali o tem, da je kazen za nenošenje mask neupravičena oz. neutemeljena? prosim za vsak nasvet. itak se bom izogibala javnemu izpostavljanju in samo narava in kmetija, samo vseeno. že na kolesu mi lah težijo.

tole z maswkami je tudi samo zato, da nas navadijo, da bomo to sranje nosili vedno in povsod.

kot tudi to, da nas bodo vsaj tri, štiri leta hebali s tem, da bi nam prišlo v navado cepljenje. ker ena sezona se ne bi “prijela” tako dobro med ljudmi. redki smo taki. večina bo sprejela vse da bi imela mir.

torej ali mi ni treba plačati kazni za nenošeje.

HVALA

Kako lahko vladi, ki te zapira privoščiš nekaj tako prijetnega?

pri vsem tem mi je ta ukrep najbolj BUTAST. zdaj smo lahko brez potem enajst dni z nagobčniki in potem spet brez. pa še najbolj se me dotakne oz. je navjčji pokazatelj, kako seMORAMO podrediti. in tega se najbolj bojim. ker se obroč stiska. BOLANO.

maske, palčke v nos in injekcije to so glavni znaki pokorščine.

ne bom ji h nosila. a niste enkrat pisali o tem, da je kazen za nenošenje mask neupravičena oz. neutemeljena? prosim za vsak nasvet. itak se bom izogibala javnemu izpostavljanju in samo narava in kmetija, samo vseeno. že na kolesu mi lah težijo.

tole z maswkami je tudi samo zato, da nas navadijo, da bomo to sranje nosili vedno in povsod.

kot tudi to, da nas bodo vsaj tri, štiri leta hebali s tem, da bi nam prišlo v navado cepljenje. ker ena sezona se ne bi “prijela” tako dobro med ljudmi. redki smo taki. večina bo sprejela vse da bi imela mir.

torej ali mi ni treba plačati kazni za nenošeje.

HVALA
[/quote]
Nekateri se bomo borili proti temu debilizmu in poniževanju dokler bomo živi.
Če nas bo dovolj, bomo lahko končali čimprej ta korona fašizem.

Nekateri se bomo borili proti temu debilizmu in poniževanju dokler bomo živi.
Če nas bo dovolj, bomo lahko končali čimprej ta korona fašizem.
[/quote]

a me lahko oglobijo, a kdo ve?

majke mi pa, če bi si mogla palčko v nos tlačit in boh var še cept dat tud odpoved. bogu hvala si to lahko “privoščim” resnično to so stvari, ki najbolj posežejo v človeško dostojanstvo, svobodo. nas zasužnuje. ostalo še “lahko” prenesem sam tuki se pa konča!!!!!!!

mah bv vse skupaj. za vas ne vem, ampak v takem svetu si res ne želim žvet. prosim pocepajte se čim prej

nagobčniki spet zunaj obvezni sej niso gladki.

New Report

Close