Vlada RS je dobila podporo
Točno tako, marsikaj je tudi prav, ampak on ne bi smel tega početi, novinarji pa so imenu na blatenje države? te razumem, delaš v novinarskih vrsteh. nekaj etike in morale bi morali pa vsi imeti. Stet ti poudarjam, obstaja razlika, ko kritiziraš predsednika vlade v domovini ali pa izvenj nje.
In napisal sem tudi, novinarji imajo največjo moč, politiki jim pa lahko zrihtajo denar. Ni važno aktera opcija je na obslasti novinarji so njihov propagandni motor. propagandni motor, pa ne deluje na političnem prepričanju ampak imajo za politično vero stranko, ki se imenuje denar.
primož
Kriza je velika.
Kriza vrednot v tej državi.
Če nekdo npr. o moji mami sistematično ( ker mu je nekdo ukazal ali pa tudi ne ) širi nesramne laži in jo blati tako, da pošilja te laži na vse časopise v državi, vsem direktorjem firm in županom, ravnateljem šol…., ja kaj si bodo ljudje mislili o moji familiji?
Kje in kaj bom lahko delala?
Kdo me bo vprašal, kaj je res in kaj ne in kako bom bom to pojasnjevala in dokazovala?
Ugled moje družine je s tem omajan in to se tiče prav VSAKOGAR, ki je član te družine. NIHČE ni izvzet.
Sem vam pač dala hudo enostaven primer.
Čeprav eni še vedno nočete razumeti.
Ali pa ne boste priznali, ne, za nobeno ceno ne.
Imate pač tak vzgled, s svojo glavo pa niste navajeni mislit.
Ali pa nočete, ker vam tako usteza.
A vsakogar od nas bodo nekoč doletele posledice tega početja.
Ene prej, druge kasnej, ene bolj, druge manj, ene posredno, druge direkt…, a nihče ni imun proti temu.
Se vsaj tega zavedate?
Tako, da je tole pismo in vsi ostali konstrukti, ki so šli v tujino, eno veliko pljuvanje v lastno skledo.
Janša ima še kako prav, da je povedal.
Saj še to nebi mogel, če nebi tako drastično postavil.
Pa je predsednik vlade te države in si mora s skrajnimi potezami zagotovit celo to, da ljudstvo sploh sliši, kaj ima povedat!
Kakšno demokracijo in svobodo medijev pa imamo, če celo vlada nima možnosti, da bi povedala, kar ima za povedat???
Kaj potemtakem državljani sploh vemo o tem, kar se zares dogaja?
P:S: Koliko vas ve, kaj ste sploh izglasovali na referendumu o ZT, oziroma, kaj bi, če bi glasovali drugače in kaj to/ oz. bi pomenilo za vas osebno?
jaz sploh ne vem, zakaj je bilo treba vsega tega pompa. Če en Petrle ni zmagal, pa to res ne bi smelo pomeniti krize za janšo. potem je tip našel 101 problem pri novinarjih in opoziciji in “centrih iz ozadja”… na koncu pa smo videli, da ima težave v vladi z nepokorščino s strani desusa…
največji hec je pa to, da je za zaupnico potreboval glasove poslancev lastne vlade oz. vladajoče koalicije… sami sebi so izglasovali zaupnico in zdaj so srečni…
vsi pravi problemi, ki nas pestijo (inflacija, viske cene, itd) pa stojijo in nihče jih ne rešuje.
komaj čakam nove volitve.
No poglej, tale del tvojega pisanja. Obsojaš takoj ljudi, norlano, da se bodo odzvali negativno in postavili v bran. ne moreš kar rečt, da ne znajo misliti s svojo glavo, ne oreš kar rečt, da ne bodo priznali za nobeno ceno., da niso anvajeni misliti.
Ton tvojega pisanja, pripelje ljudi do tega, da ne vidijo bistva, ampaks e ukvarjajo samo z delom, kjer so bili prizadeti.
Primož
petrle ni zmagal in to ni nobene krize, če pa jePeterle rekel, da je za poraz kriva vlada, potem je to problem v koaliciji in vprašaš se, če te res vsi podpirajo, med njimi tudi Desus.
Ko imaš en problem, se pa jasno pojavijo še drugi. In Novuinarji, spet bi morali rečt,s amo nekaj novinarjev, ki so kolegi z drugo stranko, je prepisala nek dokument in ga poslala v EU, kar pa je skregano z logiko.
Ja treba je izvoliti novo vlado, ekr problemi so. včeraj se je vsa koalicija zavedla,d a bi naredili veliko večjo škodo Sloveniji, če bi izglasovali nezaupnico, pa čeprav se nekateri tudi ne strinjajo z vodenjem. Ampak štala bi bila samo še večja, to pa vedo prav vsi.
primož
Glasov za vladanje je dovolj, ampak če ni podpore, bodo rezultati samo še slabši, in nastradali bomo mi. Oni bodo imeli še vedno veliko večje plače kot mi, delali pa bolj malo, zato pa bo kriza še večja. če nimaš podpore, je nesmiselno vladati. Pa čeprav vsi glasujejo za. Sem za, ker so vsi, ampak sabotiram pa lahko vedno, kar je mnogo slabše kot biti proti.
primož
Samo dejstvo, da ne bodo več na vrat na nos sprejemali zakona o šolstvu, mi da misliti, da so ugotovili, da … Četudi nekaj lahko naredijo, ker imajo potrebne glasove … Skratka, ugotovili so, da se to vseeno ne splača.
Zudi opozicija bi moarla ugotoviti, da se pisarjenje v EU ne splača. Pa niso in so to storili, predvsem za pridobivanje volilnih glasov.
primož
Zudi opozicija bi moarla ugotoviti, da se pisarjenje v EU ne splača. Pa niso in so to storili, predvsem za pridobivanje volilnih glasov.
primož[/quote]
Mislim, da mnogi izjemno precenjujejo ukvarjanje tujine s Slovenijo. Povprečen Evropejec komajda ve, kje se Slovenija nahaja. Kaj šele, da bi se ukvarjal z medijsko svobodo v Sloveniji. Ljudje imajo dovolj svojih skrbi.
primož[/quote]
Mislim, da mnogi izjemno precenjujejo ukvarjanje tujine s Slovenijo. Povprečen Evropejec komajda ve, kje se Slovenija nahaja. Kaj šele, da bi se ukvarjal z medijsko svobodo v Sloveniji. Ljudje imajo dovolj svojih skrbi.[/quote]
To pa je težko oceniti, saj ne vemo kaj se politiki med seboj pogovarjajo in kakšne kupčije delajo. Kar pa se tiče nepolitičnega dela ljudi EU pa se strinjam s teboj.
če bi jih rada izobrazila, lahko to počneš s kakšno drugačno tematiko. recimo o lepotah slovenije. Kajti v naslednjih pol leta, bo marsikdo zelo dobro spoznal Slovenijo.
če imajo dovolj svojih skrbi, zakaj jih potem obremenjujemo z našimi??
primož
če bi jih rada izobrazila, lahko to počneš s kakšno drugačno tematiko. recimo o lepotah slovenije. Kajti v naslednjih pol leta, bo marsikdo zelo dobro spoznal Slovenijo.
če imajo dovolj svojih skrbi, zakaj jih potem obremenjujemo z našimi??
primož[/quote]
Saj se ne obremenjujejo, resnično se ne.
Če bi vedel, kolikokrat sem jaz bila v Postojnski jami, na Bled, v Bohinju itd. In igrala turističnega vodiča tujcem.
zakaj jim je potem potrebno pošiljati obvestila o stanju v državi?Pa še to preprisanega z enega drugega dokumenta.
primož
Ker očitno vsi trpijo zaradi beograjskega sindroma. Tako levi kot desni. Imajo občutek, da morajo nekomu nekomu ves čas poročati, da se morajo nekomu ves čas prilizovati, da se morajo … Jaz vedno zavijam z očmi, ko slišim na poročilih, da je Evropa zadovoljna z našim napredkom. Da nas je Evropa pohvalila. In podobno.
Pa saj je bil skorajda dobesedno prepisan iz enega drugega dokumenta?, ki ga je napisla druga opcija.
mar ni tako?
In spet bom trobil isto. nekaj je kritizirati v Sloveniji, drugo je blatiti v tujini, saj s tem blatiš celotno državo.
primož
:-)) In na vso pamet tega sveta, ti verjameš, da ni politika nikoli nobenemu nič agitirala. Ali pa v žerjavico pošiljala drugega.
Saj veš kaj pravijo, generali so ponavadi v zadnji vrsti.
ne verjemi ravno vsega kar slišiš.
primož