Vlada SI TE LASTI
Evo, Darko ni edini, ki vam razlaga pa na gluha ušesa naleti ter špetir poniževanje in blatenje nazaj dobi.
hahahahaha, kar smešno je kako lepo pove in prav ima
Rožljanje z orožjem,uvajanje tehnologij, katerim ne moreš s kamnom vrženim zapreti usta se krepko hitro približuje. Približuje se ravno iz razloga, ker se resnica ne glede na to, kako se jo zatira znajde, zave in prihaja na plano.
Na vse znane možne načine se jo hoče prikriti in zatreti. In to že dolgo, dolgo.
Zato pravim, če bi se ljudje zbudili bi pobili tiste, ki se imajo za vladarje. Namreč tako je že bilo. Ker je budnost različna seveda pripelje do pobojev. Takšni poboji so posledica ne jasne budnosti ampak le budnost v zavedanju tega, da se je spoznalo, kdo te je imel za norca in kdo ti je bil parazit. Tako se poboji nanašajo na pobijanje golazni, parazitev niso pa ljudje prišli do tega, da budnost prava kaže na to, da resnica in življenje sta nam vsem omogočila življenje tudi samim parazitom in golaznim in to ne brez razloga in poante.
Ko pogledam kak film, ki nazorno pokaže kakšno sceno, kjer so nek vladar ali elitneži totalno snobovski nečloveški v smislu morale, empatije in se valjajo v razkošju ob njih so pa množice totalnih revežev v smislu pravic,imetja,živeža,čistoče,možnosti za živeti ali preživetje.
Takrat se vedno spomnem na politike in druge elitneže iz sedanjega časa,ki še vedno traja, KAKO SLEPI, KAKO NEUMNI so ljudje, da ne vidijo vzorčne povezave iluzije iz filma in dejanskega dogajanja iz njihove realnosti. Kako groteskno, nerazumljivo se mi zdi, da tega ne opazijo, se o tem vsakodnevno ne pogovarjajo ampak kar naprej še vedno živijo, kot brez pameti in jamrajo na vsakem koraku med tem pa sami podpirajo naprej takšne in tiste, ki bi lahko ne samo igrali karakterje v filmih,ki se nanašajo na elitneže brez srca ampak bi jih lahko kar zamenjali.
NORO.
Ko so bile sedaj ne dolgo nazaj volitve sem se prav tako ob tem spraševal pa kaj je treba ljudem, da bi spoznali resnico. VEČINA vas ne živi razkošno in se borbate vsak mesec iz meseca v mesec in vedno bolj ter le malo veselja vam je na voljo ampak vseeno gledate preko medijev kako se tisti, ki naj bi jih volili kot vladarje bahato postavljajo, kako so polnih riti vsega kar je vam nedosegljivo ampak vi jim bi še kar dajali in namenjali od vsega kar komaj imate ob vsem tem pa še svoj glas, kako ste VI ZA NJIH.
Pa kaj naj rečem Boh nam pomagaj, kam vse to pelje. Vedno bolj prihaja tiso v filmih, kar naj bi bila iluzija in namišljena realnost prava realnost ter film le odsev prave resnice.
“vlada si te lasti”, a to verjetno bere ukrajinski narod???
Že od mladih nog sem ves čas čutil neresnico, krutost, nepravico in laž.
Vedel sem, da je nekaj hudo narobe, da to kar se dogaja ni prav.
Tudi, ko sem bil v šoli zaprt sem se počutil ujetega, zakaj moram biti tam vsak dan znova in znova, kot nek ujetnik. Zakaj se mi ne pove tistega kar me zanima, zakaj se ne učim tisto kar bi mene zanimalo, zakaj moram nekomu dokazovati nekaj, da sem vreden pa kdo so to oni, ki imajo oblast nad menoj.
Na jok mi je šlo velikokrat, ker sem težko vstajal zgodaj zjutraj in se moral nameniti v šolo pa čeprav sem v šoli tudi od vrstnikov doživljal težke stvari dan za dnem. Prisiljen sem bil hoditi nekam kjer se mi je porajal strah, in hudo iz dneva v dan. Teh dni se še danes spominjam kot zelo krutih v mojem življenju. In meni je bilo otroštvo, kot brezskrbno že takrat odvzeto tako zaradi šole, kot zaradi stvari, ki so se dogajale ob mojem odraščanju in v povezavi z družinskim življenjem.
Tudi, ko sem se zaposlil sem ponovno doživljal nelogičnost, nepravico in absurd ter vedno iskal odgovor na to, pa kaj hudiča se to dogaja. Med tem ko so bili drugi, kot neprisebni se seveda vprašaš po svoji prisebnosti in ali je mogoče z menoj nekaj narobe, da ne morem tako slepo slediti vsakemu idiotizmu in nelogičnosti, laži, neresnici itd.
Tudi po sposobnosti in pameti sem se spraševal, kaj če je res kar pravijo zlobni jeziki ali sem morda trčen. Ampak življenje mi je iz dneva v dan kazalo ravno obratno. Tudi na področju znanj, da sem prekašal ljudi v njihovih naučenostih, brez, da sem se tistega, kar so se oni učili sam učil. Imel sem izredno prodorne misli in se izkazal tako za dobrega vodjo, izmislil inovacije in rešitve tam, kjer po več ing. ni zmoglo najti rešitve, bil človek h kateremu so hodili ljudje po razne nasvete ali pa samo da bi se družili z njim.
Mnogim je šlo to na jetra in to zelo. Mnogim je šlo na jetra, da tudi če so imeli višji položaj sem jaz ljudem na nižjem položaju kazal večjo veličino kot pa oni na svojem. Pozicija jim ni dajala tega kar lahko daje človek,ki svojo pozicijo in stališče ima ne glede na vse. Ker se zlo kopiči in se med zlobnimi hitro začne odvijati teorija kako nekoga uničiti sem se odmaknil.
Vendar pa sem s svojim odmikom in več časa imel možnost priti do nekaterih krepkih odgovorov zakaj se nekaj lahko dogaja in kako je nekaj potuhnjeno in zvito “naštimano” ljudem, da se ujamejo v zanko.
Zato vam sedaj večkrat omenim pravno fikcijo.
Ko to omenim se mnogi takoj odstranijo, saj ko omeniš PRAVO v smislu zakonitosti jih je tega že strah je nerazumljivo njim in povsem nezanimivo.
Hočem pa dopovedati ljudem, da ni težko razumeti le pripravljen moraš biti razumeti. V šoli sem redko deloval,kot izjemno brihten. V življenju pa večkrat in povem vam vsak izmed vas lahko saj vsi imate nekaj kar nekdo drug nima. Je pa važno, da se ne povišuješ saj ponižan boš. Če pa se ponižuješ in ponižaš, kot se ponižati da pa edino povišan si še lahko saj nižje ne gre.
Država, vlada nas nima za ljudi, če pa nas ima za ljudi pa človek ni to kar mi mislimo, da je. Je to razumljivo?
Sistem na nas ne gleda kot da smo posameznik v katerem se skriva, nahaja celotna galaksija ampak nas izrecno jemlje, kot LE NEKAJ. Mi smo veliko več, od le nekaj in tisto le nekaj je MALI delež vsega kar smo.
Tega pa država in vlada nam ne bodo priznali, saj če nam to priznajo potem je njihova vladavina daleč manj vredna, kot pa smo mi vredni.
Ko se otrok rodi, ko ste se vi rodili ZLOBA ZLOBNA je edina sposobna vas , kot enega in edinega označiti s številko in da le številka ste.
ZBUDITE SE
Država deluje na način, da te že v šoli podredi, da tvojo VISOKOST, ki jo imaš, kot otrok ubije, zatre ji nadene jarem.
Zato smeh in veselje vedno bolj izginjata iz otrokovih ust in otroških pogledov.
Kot vrstnik tako mlad ali starejši pa se znajdeš med vrstniki. In pogovori, ki potekajo med vrstniki so odvisni v mnogočem tudi od tega, kaj se tem vrstnikom preko šole ali druge propagandne indoktrinacije vbija v razum.
Med mladimi se tako izraža propaganda indoktrinacija iz šolstva med odraslimi pa se odraža indoktrinacija iz šolstva in lažnih medijev. Zakj rečem lažnih medijev. Zato, ker za medij in sam medij izhaja od ljudi. Medij so bili in so ljudje preko katerih se je kanalizirala, če se tako izrazim misel resnice, opozorila, novice in drugega za mnogo ljudi in ne za enega.
Tako so lažni mediji prevzeli in zavzeli , zasedli mesta teh. Med tem, ko je pravi medij odkrival resnico, oči, doprinašal k blagostanju, razumu, medsebojnemu razumevanju,…, pa lažni mediji to jemljejo s svojo prisotnostjo in delajo obratno od tega.
darwindarko, 07.05.2022 ob 13:40
Država deluje na način, da te že v šoli podredi, da tvojo VISOKOST, ki jo imaš, kot otrok ubije, zatre ji nadene jarem.
Zato smeh in veselje vedno bolj izginjata iz otrokovih ust in otroških pogledov.
Kot vrstnik tako mlad ali starejši pa se znajdeš med vrstniki. In pogovori, ki potekajo med vrstniki so odvisni v mnogočem tudi od tega, kaj se tem vrstnikom preko šole ali druge propagandne indoktrinacije vbija v razum.
Med mladimi se tako izraža propaganda indoktrinacija iz šolstva med odraslimi pa se odraža indoktrinacija iz šolstva in lažnih medijev. Zakj rečem lažnih medijev. Zato, ker za medij in sam medij izhaja od ljudi. Medij so bili in so ljudje preko katerih se je kanalizirala, če se tako izrazim misel resnice, opozorila, novice in drugega za mnogo ljudi in ne za enega.
Tako so lažni mediji prevzeli in zavzeli , zasedli mesta teh. Med tem, ko je pravi medij odkrival resnico, oči, doprinašal k blagostanju, razumu, medsebojnemu razumevanju,…, pa lažni mediji to jemljejo s svojo prisotnostjo in delajo obratno od tega.
Znaš napisat kaj bolj na kratko in jedernato? Jebeš te romane. To ni za tle. Preveč glupih levakov.
Golobijada, 07.05.2022 ob 14:05
Znaš napisat kaj bolj na kratko in jedernato? Jebeš te romane. To ni za tle. Preveč glupih levakov.
Kot sem povedal nisem mnogi sem pa eden in edini tak.
Zato vam podajam razlago nekoga drugega, ki vam bo morda bližje za razumevanje in, ki je tudi lepo razložil za vse, ki bi poslušali kaj pove.
Razlaga pravne fikcije:
Na vas pa je ali boste spregledali in si vzeli kar vam je bilo ponujeno z življenjem ali pa boste še naprej sledili tistim, ki vam odmerjajo kaj vam pripada med tem, ko sebi dovoljujejo vse.
Ljudje, ki se ne zavedajo omenjene pravne fikcije mislijo, da svet v norost, če tako občutijo, nori spontano. Da se pač spontano dogaja vse okrog nas.
Občutek imajo, da čas vse hitreje in hitreje beži mimo njih.
Resnica pa je drugačna. Vzeto jim je naravno sožitje,ki prinaša tudi umirjenost.
Ker se ne ravnajo po zakonih narave ampak po statutarnih in drugih izmišljenih in verjamejo v to, da jim morajo biti pokorni seveda potem časa za vse primanjkuje, saj je zakonov vedno več in zahtev tudi s tem pa obveznosti.
darwindarko, 07.05.2022 ob 13:24
Že od mladih nog sem ves čas čutil neresnico, krutost, nepravico in laž.
Vedel sem, da je nekaj hudo narobe, da to kar se dogaja ni prav.
Tudi, ko sem bil v šoli zaprt sem se počutil ujetega, zakaj moram biti tam vsak dan znova in znova, kot nek ujetnik. Zakaj se mi ne pove tistega kar me zanima, zakaj se ne učim tisto kar bi mene zanimalo, zakaj moram nekomu dokazovati nekaj, da sem vreden pa kdo so to oni, ki imajo oblast nad menoj.
Na jok mi je šlo velikokrat, ker sem težko vstajal zgodaj zjutraj in se moral nameniti v šolo pa čeprav sem v šoli tudi od vrstnikov doživljal težke stvari dan za dnem. Prisiljen sem bil hoditi nekam kjer se mi je porajal strah, in hudo iz dneva v dan. Teh dni se še danes spominjam kot zelo krutih v mojem življenju. In meni je bilo otroštvo, kot brezskrbno že takrat odvzeto tako zaradi šole, kot zaradi stvari, ki so se dogajale ob mojem odraščanju in v povezavi z družinskim življenjem.
Tudi, ko sem se zaposlil sem ponovno doživljal nelogičnost, nepravico in absurd ter vedno iskal odgovor na to, pa kaj hudiča se to dogaja. Med tem ko so bili drugi, kot neprisebni se seveda vprašaš po svoji prisebnosti in ali je mogoče z menoj nekaj narobe, da ne morem tako slepo slediti vsakemu idiotizmu in nelogičnosti, laži, neresnici itd.
Tudi po sposobnosti in pameti sem se spraševal, kaj če je res kar pravijo zlobni jeziki ali sem morda trčen. Ampak življenje mi je iz dneva v dan kazalo ravno obratno. Tudi na področju znanj, da sem prekašal ljudi v njihovih naučenostih, brez, da sem se tistega, kar so se oni učili sam učil. Imel sem izredno prodorne misli in se izkazal tako za dobrega vodjo, izmislil inovacije in rešitve tam, kjer po več ing. ni zmoglo najti rešitve, bil človek h kateremu so hodili ljudje po razne nasvete ali pa samo da bi se družili z njim.
Mnogim je šlo to na jetra in to zelo. Mnogim je šlo na jetra, da tudi če so imeli višji položaj sem jaz ljudem na nižjem položaju kazal večjo veličino kot pa oni na svojem. Pozicija jim ni dajala tega kar lahko daje človek,ki svojo pozicijo in stališče ima ne glede na vse. Ker se zlo kopiči in se med zlobnimi hitro začne odvijati teorija kako nekoga uničiti sem se odmaknil.
Vendar pa sem s svojim odmikom in več časa imel možnost priti do nekaterih krepkih odgovorov zakaj se nekaj lahko dogaja in kako je nekaj potuhnjeno in zvito “naštimano” ljudem, da se ujamejo v zanko.
Zato vam sedaj večkrat omenim pravno fikcijo.
Ko to omenim se mnogi takoj odstranijo, saj ko omeniš PRAVO v smislu zakonitosti jih je tega že strah je nerazumljivo njim in povsem nezanimivo.
Hočem pa dopovedati ljudem, da ni težko razumeti le pripravljen moraš biti razumeti. V šoli sem redko deloval,kot izjemno brihten. V življenju pa večkrat in povem vam vsak izmed vas lahko saj vsi imate nekaj kar nekdo drug nima. Je pa važno, da se ne povišuješ saj ponižan boš. Če pa se ponižuješ in ponižaš, kot se ponižati da pa edino povišan si še lahko saj nižje ne gre.
Država, vlada nas nima za ljudi, če pa nas ima za ljudi pa človek ni to kar mi mislimo, da je. Je to razumljivo?
Sistem na nas ne gleda kot da smo posameznik v katerem se skriva, nahaja celotna galaksija ampak nas izrecno jemlje, kot LE NEKAJ. Mi smo veliko več, od le nekaj in tisto le nekaj je MALI delež vsega kar smo.
Tega pa država in vlada nam ne bodo priznali, saj če nam to priznajo potem je njihova vladavina daleč manj vredna, kot pa smo mi vredni.
Ko se otrok rodi, ko ste se vi rodili ZLOBA ZLOBNA je edina sposobna vas , kot enega in edinega označiti s številko in da le številka ste.
ZBUDITE SE
Hvala za iskren zapis.
Res grozno in nepravično je če mora to človek doživljati ravno v najobčutlivejšem obdobju razvoja in odraščanja.
Svet prevečkrat pokaže, da nima razumevanja in ne ščiti tistih, ki so njegova prihodnost. Torej otroci. Pa čeprav cel čas poslušamo prazne besede kako so otroci najpomembnejši.
O tem kdo si nas lasti in si nas hoče še bolj konkretno lastiti.
WHO ima v načrtu 22. maja 2022 odvzeti 194 državam suverenost
Kokoši 👾👾👾👾👾👾👾, 07.05.2022 ob 15:05
Hvala za iskren zapis.
Res grozno in nepravično je če mora to človek doživljati ravno v najobčutlivejšem obdobju razvoja in odraščanja.
Svet prevečkrat pokaže, da nima razumevanja in ne ščiti tistih, ki so njegova prihodnost. Torej otroci. Pa čeprav cel čas poslušamo prazne besede kako so otroci najpomembnejši.
Prodajajo nam prazne besede in lažne sanje do naše smrti.
Zasužnjili so nas in naše roditelje. Ker zasužnjijo tudi druge okrog nas pa imamo sužnje, ki nas držijo v sužnjelastniškem položaju.
“Na voljo imamo, da prebujamo ljudi, da bi se zavedali, kaj se dogaja in nehali slediti lažem in drug drugega držati v podrejenosti in sužnjelastništvu, na voljo imamo, da postanemo zlobni, kot so nekateri in izkoristimo zakon narave v vseh možnih pogledih, na voljo imamo, da se trudimo ostati debili čeprav nismo ,na voljo imamo, da začnemo pobijati in pohabljati vsakega, kdor nas bi še poskusil omejevati in nam nalagati lažno ter nas vezati na tisto, kar on verjame in na voljo imamo, da si vzamemo življenje in začnemo novi krog.”
Če imamo še kaj na voljo pa povejte po svoji volji in videnju.
Robi650, 07.05.2022 ob 15:11
O tem kdo si nas lasti in si nas hoče še bolj konkretno lastiti.
WHO ima v načrtu 22. maja 2022 odvzeti 194 državam suverenost
Robi, to mi je že znano in to je le eno od dogajanj. Tema ne govori o tem.
Tema razkriva ravno to zakaj se tisto, kar si sedaj hotel prikazati sploh lahko dogaja.
Poglejte ravno sem nekje drugje o tem.
DAVČNI ZAVEZANEC.
Pa še vas vprašam. Kaj bi vam ljudem moral napopati, napisati, narisati, da bi prepoznali kar vam jasno in nazorno sami,ki si vas lastijo napišejo pa tega ne prepoznate.
Nekdo, ki je vezan, ki je zvezan, ki je zavezan, KAJ JE TA FREJ, JE SVOBODEN, JE NEODVISEN?
Ko psa zavežete za verigo, ketno je ta še svoboden, ko je pes zavezanec?
Je neodvisen, je frej ali je odvisen od vas, kdaj mu boste vodo pa hrano prinesli?
Pravna fikcija, katera se nanaša na naše rojstvo nas potisne v suženjstvo.
Potisne nas, da nam je če je takrat JJ na vladi ali pa Golob ali pa kateri drugi Kralj pa čeprav se nikoli ne bi strinjali z njim, da nam on vlada niti ne bi klonili pred njim niti pokleknili. Državni sistem zakonov v katerega se nas PRISILI, da smo mu pokorni, podložni NI SVOBODA nikakršna ampak prisila na dosmrtno ječo v ŽIVEM TELESU in to brez, da smo komurkoli škodovali , storili krivico ali pa bilo katero škodo. Rodili smo se in to jim je dovolj, da nas vzamejo za sužnje.
RAZUMETE?
NE
KER ČE BI BI BIL OD DANES NAPREJ SVOBODEN ČLOVEK NE SAMO V DUŠI AMPAK TUDI MED LJUDMI
Že sem napisal tudi o tem:
Vi berete podjetnik jaz preberem podjetnik?
Ste opazili razliko? NE NISTE, ČE PA STE PA BRAVO.
POD,DNO,SPODAJ
NEKAJ JE ZGORAJ NEKAJ JE SPODAJ
Torej pod—————————————–JETNIK
Kdo je jetnik? Nekdo, ki je svoboden, ki je frej, kot ptička na vej?
JETNIK JE TISTI, KI JE V JEČI, JE UJETNIK, JETNIK
Podjetnik tako samo po sebi pove, da si navaden ujetnik, arestant in to pod nekom.
Danes bi mnogi želeli biti podjetniki. BRAVO EJ Mnogi si želijo biti JETNIKI pod nekom pod neko avtoriteto.
Nekaj denarja zaslužijo pa mislijo, da so **** za jajca zagrabili,ker se ne zavedajo, kaj počnejo.
Šli so in registrirali novo pravno fikcijo (ILUZIJO), NOVO PRAVNO ENTITETO. Koga? SVOJO FIRMO.
No ni njihova firma saj so kaj? POD-JETNIKI
Firma tako je podložna, ujetnik pravne fikcije nad njo?
Kdo ji je to? Ja druga pravna entiteta, država, zbornica itd.
ZBUDITE SE ZAVEZANCI,ker bolj mislite, da pripomorete s svetu z vašo navidezno neodvisnostjo več nesvobodnih je.
Ljudem se ne dopušča več , da bi se preživeli, da bi delali, d akaj imajo, če se ne podredijo neki pravni fikciji in mrtvi entiteti. Ni jim več dovoljeno živeti, kot živa bitja ampak le životariti, kot mrtva iluzija.
ZBUDITE SE PROSIM VAS
Kreten Darko, 07.05.2022 ob 16:02
A potem zanikaš, da si trdil da se s Triglava ne bi smelo videti morja?
Lej odmagli s tvojimi izven konteksti kjer bi rad drugega prikazal norca.
Ponujam ti glede na tvoja dejanja v zadnjih letih dvoje.
Odpri temo, registriraj se in pokaži svojo identiteto pravo (obraz, ime in priimek ter kraj kjer živiš, atko, kot si SOSTORIL v zvezi z mano.
Potem pa se v tisti temi odkrito pred očmi javnosti greva argumente in pametovanje o bilo kateri tematiki in te bom, če bom dovolj žleht storil DEBILA IN TI NAPISAL NA ČELO, DA SI DEBIL in bo cela Slovenija te na secti tudi prepoznala tako. Sam pa boš imel možnost tudi meni storiti enako saj ti je to želja.
To je eno.
Drugo pa ti ves čas že ponujam, da pridi, če ti pri pameti ne znese, da se primeva v fiziki in boš ti meni poizkušal rabiti glavo jaz pa tebi.
Ker po pisanju sodeč vidiš da se nisem odločil niti tebe niti viharca iskati ter tožiti preko pravnih statutarnih zadev. S tem bi bil nekako proti sebi zato mi je to zelo težko storiti.
Boš pa imel možnost ti tožiti, če se poprimeva.
—————————- Tako, da sedaj pa ODJEBI in mislim, da sem ti dovolj jasno povedal, kaj si mislim, pa čeprav mnogi, ki bodo brali ne vedo zakaj tako stališče od mene glede tebe.
darwindarko, 07.05.2022 ob 16:16
Lej odmagli s tvojimi izven konteksti kjer bi rad drugega prikazal norca.
Ponujam ti glede na tvoja dejanja v zadnjih letih dvoje.
Odpri temo, registriraj se in pokaži svojo identiteto pravo (obraz, ime in priimek ter kraj kjer živiš, atko, kot si SOSTORIL v zvezi z mano.
Potem pa se v tisti temi odkrito pred očmi javnosti greva argumente in pametovanje o bilo kateri tematiki in te bom, če bom dovolj žleht storil DEBILA IN TI NAPISAL NA ČELO, DA SI DEBIL in bo cela Slovenija te na secti tudi prepoznala tako. Sam pa boš imel možnost tudi meni storiti enako saj ti je to želja.
To je eno.
Drugo pa ti ves čas že ponujam, da pridi, če ti pri pameti ne znese, da se primeva v fiziki in boš ti meni poizkušal rabiti glavo jaz pa tebi.
Ker po pisanju sodeč vidiš da se nisem odločil niti tebe niti viharca iskati ter tožiti preko pravnih statutarnih zadev. S tem bi bil nekako proti sebi zato mi je to zelo težko storiti.
Boš pa imel možnost ti tožiti, če se poprimeva.
—————————- Tako, da sedaj pa ODJEBI in mislim, da sem ti dovolj jasno povedal, kaj si mislim, pa čeprav mnogi, ki bodo brali ne vedo zakaj tako stališče od mene glede tebe.
Mene ne interesira tvoje impotentno grozenje, ker vem da svojih groženj ne znaš, oziroma ne moreš podpreti z ničemer. Vidi pa vesoljno občestvo kakšen si debil že nekaj cajta.
Tvoji predlogi so pa kratkomalo smešni. A zato ker si ti tak debil, ki se izpostavljaš z lastnim imenom naj bomo še vsi ostali? Kdo ti je kriv da si vrgel ven svojo lokacijo, svoje ime, svoje videe obenem z debilnimi izjavami, ki so pokazale tvoj IQ? Sam si se osmešil, noben ti ni kriv. Sam si grozil, da boš zadoščenje poiskal po sodni poti. Sam si trdil, da se s Triglava ne bi smelo videti morja. Otrok v telesu odraslega, vedno krivi drugi za njegove debilne odločitve.
Me ne interesira, 07.05.2022 ob 16:26
Mene ne interesira tvoje impotentno grozenje, ker vem da svojih groženj ne znaš, oziroma ne moreš podpreti z ničemer. Vidi pa vesoljno občestvo kakšen si debil že nekaj cajta.
Tvoji predlogi so pa kratkomalo smešni. A zato ker si ti tak debil, ki se izpostavljaš z lastnim imenom naj bomo še vsi ostali? Kdo ti je kriv da si vrgel ven svojo lokacijo, svoje ime, svoje videe obenem z debilnimi izjavami, ki so pokazale tvoj IQ? Sam si se osmešil, noben ti ni kriv. Sam si grozil, da boš zadoščenje poiskal po sodni poti. Sam si trdil, da se s Triglava ne bi smelo videti morja. Otrok v telesu odraslega, vedno krivi drugi za njegove debilne odločitve.
Lokacije nisem nobene sam izdajal. Tudi svojega imena preko slik nisem javno blatil in sam sebe. Strahopetec , podla, škodoželjna in škode povzročujoča oseba si zato bi te zaradi zadnjih treh omenjenih po gobcu in to zelo. In če misliš da ljudje ne razumejo da tistega ki izziva brez meja kdo tudi po gofl useka če ima možnost se motiš, tako kot se motiš v mnogih zadevah.
Usajaš se v mnoge teme brez vsakega argumenta na temo ampak izključno želiš meni hudo in slabo povzročati in to si se trudil tako močno, da si prišel že tudi v navzkriž z zakonom,ki ga narekuje država, srečo pa imaš in ob enem žlehtnobo in korajžo v anonimnosti, da to še naprej počneš.
Skrivaj se dokler se lahko sem ti že povedal. Ker ko se srečava in če izvem bom ti sodil, kot bom tisti trenutek čutil tako, kot ti sodiš tisočkrat in to brez pravične sodbe PRASC ČLOVEŠKI
darwindarko, 07.05.2022 ob 16:35
Lokacije nisem nobene sam izdajal. Tudi svojega imena preko slik nisem javno blatil in sam sebe. Strahopetec , podla, škodoželjna in škode povzročujoča oseba si zato bi te zaradi zadnjih treh omenjenih po gobcu in to zelo. In če misliš da ljudje ne razumejo da tistega ki izziva brez meja kdo tudi po gofl useka če ima možnost se motiš, tako kot se motiš v mnogih zadevah.
Usajaš se v mnoge teme brez vsakega argumenta na temo ampak izključno želiš meni hudo in slabo povzročati in to si se trudil tako močno, da si prišel že tudi v navzkriž z zakonom,ki ga narekuje država, srečo pa imaš in ob enem žlehtnobo in korajžo v anonimnosti, da to še naprej počneš.
Skrivaj se dokler se lahko sem ti že povedal. Ker ko se srečava in če izvem bom ti sodil, kot bom tisti trenutek čutil tako, kot ti sodiš tisočkrat in to brez pravične sodbe PRASC ČLOVEŠKI
Jojmene. Tresem se. Če sem prišel navzkriž z zakonom, me pa prijavi. Čakam.
Citat za multiničnega debila, ki je osmešil le sebe.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=5089566367825727&set=gm.968548690495421