Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Vladni kovid idioti zapirajo

Vladni kovid idioti zapirajo

Zaradi teh, ki kršijo ukrepe, nastradamo vsi. Zaradi njih imamo spet lockdown, zaradi navala v cerkve na cvetno nedeljo, bodo mogoče morale šole ostati zaprte tudi po 11.4. Hvala, egoisti!
[/quote]
Spet blesavo multinično prizadeto. 😀

Spet blesavo multinično prizadeto. 😀
[/quote]

vsakič znova se nasmejem temu stavku in tvojim odgovorom.

in dobr si, da se še “trudiš” in vztrajaš. nekaterim ni pomoči in še vedno ni jasno za kaj se gre. meni že od 13. marca lani. ne tako kristalno a povsem dovolj, da sem bila že od samega začetka skeptična do vsega. zdaj pa sploh ni več vprašanje kaj se gredo. da korona ni nič drugega kot je bilo oz so bila vsa virozna obolenja prejšnja leta oz. od kar pač so ….

popolnoma nič drugače se ne obnašam kot sem se prejšnja leta in glej ga zlomka še vedno sem zdrava. in so ljudje, ki so zboleli. jgb tako to je. eni padejo, pademo enkrat eni drugič. prehladi pač. oslabljen imunski sistem pa fašeš in kaj pol. korono so tako grdo zlorabili 🙁

nema veze.

me pa preseneča, kako veliko ljudi, preveč, še vedno slepo sledi vsem in dejansko vrjame, da se zaradi neupoštevanja ukrepov pandemija vleče in vleče

phahaahaha bi napisal ludi 😉

js pa samo ŽALOSTNO

ampak naj vsak, kakor mu paše samo mene nej pustijo. ne nagobčnikov, ne palčk v nos, injekcije pod kožo

Trol janšistični🤮

Da ne seri. Razredi niso v karanteni, ker so vsi bolni, ampak zato, da ne bi bili vsi bolni. Torej gre za eno obolelo osebo v razredu. In niso nič šole krive za porast okužb, ampak splošno stanje v regiji, od koder so nove okužbe in novi sevi prišli. Beri – Bosna, Srbija.
[/quote]
Ma kaksna bolezen, ena uboga prehodna virozica… nobenih karanten in normalno zivljenje pika! Kogar je pa strah naj pa ostane zaprt, lahko za vecno, ker zivljenje v tem svetu je nevarno. Vedno je bilo in bo in vsak korak je tveganje

Ocitno jim tako pase. Pa kako si predstavljas konec ukrepov. Kam pa mislis, da bo virus odsel. A mialis, da bo ob popolnem zaprtju koncano, tudi ce se vsi drzimo ukrepov. Konca ne bo nikoli in nikdar, lahko imamo le zaprtje vsako jesen in zimo do vecnosti. Virus bo z nami za vecno kot vsi ostali. Lahko se le sprijaznimo z njim in zivimo normalno kot pred to histerijo

in dobr si, da se še “trudiš” in vztrajaš. nekaterim ni pomoči in še vedno ni jasno za kaj se gre. meni že od 13. marca lani. ne tako kristalno a povsem dovolj, da sem bila že od samega začetka skeptična do vsega. zdaj pa sploh ni več vprašanje kaj se gredo. da korona ni nič drugega kot je bilo oz so bila vsa virozna obolenja prejšnja leta oz. od kar pač so ….

popolnoma nič drugače se ne obnašam kot sem se prejšnja leta in glej ga zlomka še vedno sem zdrava. in so ljudje, ki so zboleli. jgb tako to je. eni padejo, pademo enkrat eni drugič. prehladi pač. oslabljen imunski sistem pa fašeš in kaj pol. korono so tako grdo zlorabili 🙁

nema veze.

me pa preseneča, kako veliko ljudi, preveč, še vedno slepo sledi vsem in dejansko vrjame, da se zaradi neupoštevanja ukrepov pandemija vleče in vleče

js pa samo ŽALOSTNO

ampak naj vsak, kakor mu paše samo mene nej pustijo. ne nagobčnikov, ne palčk v nos, injekcije pod kožo
[/quote]
Tudi sam tako pravim.
Paranoiki se naj zaprejo, pa naj nosijo nagobčnike, nas pa pustijo pri miru.
Vse te paranoike pa se izkorišča in z njimi manipulira, da izvajajo vso to korona nasilje, ker se na vsakem koraku čutijo ogrožene.
A ogrožajo jih lažnivi mediji in politiki ter njihova psihična motnja.

nema veze.

js pa samo ŽALOSTNO

[/quote]

podpis

New Report

Close