Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice vlak London-Pariz

vlak London-Pariz

Ima kdo izkušnje s potovanjem London-Pariz z vlakom? Zanimajo me vsakršne informacije – cena, točna destinacija odhoda in prihoda…

In zakaj ne greš na železniško vprašat? Tam se vse izve.

Kreten je bil še zmer kreten

http://www.eurostar.com/dynamic/_SvBoExpressBookingTerm?_TMS=1244545515492&_DLG=SvBoExpressBookingTerm&_LANG=UK&_AGENCY=ESTAR&VT=EB

Mi ap gremo maja pogledat mau u london, pol pa še za ene par dni u pariz, in to z vlakom eurostar. Karta za vlak je nekje 40 funtov, najcenejša. Te karte so non-fleksible, kar pomen, da če zamudiš karte ni možno menjati. Lahko pa zamenjaš druge karte, te so pa dražje. Poglej na stran od eurostara. Iz londona pelje vlak do pariza 2 ure pa 45 minut. U londonu greš s podzemno do St. Pancras International, od tam pa je vlak do pariza-Gare du nord international. to je tut središče pariza. Upam da nisem preveč zakompliciral. fsm

Hm, bil sem ta teden v Londonu …tele karte, ki so zgoraj omenjene, so bolj ali manj akcijske, kupiti jih je treba prej in so samo v določenih obdobjih. Tole sem napisal samo zato, da se ne bo kdo preveč zanašal ne informacijo o ceni.. LP

New Report

Close