Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vlakec Tomažek – kje??

Vlakec Tomažek – kje??

Imam eno težavo in me zanima, če katera ve odgovor.
Prijateljičin sin si ne želi drugega kot vlakec št. 4 iz risanke Vlakec Tomažek. Prijateljica je preiskala že ogromno trgovin, ampak tega vlaka nikjer nimajo več. Risanka je pač že stara in zdaj prodajajo druge igrače.
Če mogoče katera ve, kje bi se dalo tole še dobiti, naj prosim napiše (po možnosti na relaciji Ljubljana – Kranj ali v okolici).

Pravkar so dobili novo robo (kar precej) v Direndaju (Mercator center) in nekaj v Nami. Najbolje je, da kar pokliče in ji ga po tel. rezervirajo, ker vse od Vlaka Tomaža takoj razgrabijo. Mi smo pol leta čakali, da dokupimo dvižni most. Ni problem v tem, da bi bila risanka stara, problem je, ker robo lahko dobijo in naročijo samo dvakrat na leto in še to omejene količine.

Lep dan, Majči

Zadnjič sem jih videla v Muellerju v BTC-ju v Ljubljani. Imeli so kar nekaj različnih kaset vlakca Tomažka, če so imeli pa prav to številko pa ne vem.

Včeraj sem brskala za igračami po Baby centru (BTC) in sem videla tudi kar nekaj razlićnih stvari od vlakca T. Ker pa se na te zadeve (še) ne spoznam prav dobro, ne morem reči ali je bil ravno vlakec št. 4, ki ga iščeta!
Najbolje, da se jih pokliče, da ne boste zastonj hodili!

lp,
Maja

Velika Tomaževa dirka – kartonka z zvočnim “učinkom” – je naprodaj v knjigarni Novak v Cityparku.

Majči, ali mogoče veš njihov telefon? Iščem pa sploh ne najdem.

nakupovalni center medvode v 1.nadstropju oddelek igrače Mercator
tam ga dobiš

Mi smo ravno včeraj kupili kartonko in sicer v Ciciklubu. Cena 2390 sit. Čiha puha. Čiha puha. Čiha puha. Čihapuha. Čiha puha.Čiha puha.Čiha puha.

Mi smo danes kupili v Direndaju – Mercator Center – en vlakec (ne vem katera številka), je pa spet malo izbire, ker grejo res hitro.

Vidka

V Pikapolonici v Mariboru imajo cel set vlakca Tomažka za 10.990 sit.

lp

New Report

Close