Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vlaska magija

Vlaska magija

Iz balkona mi je grozila da me bo nalomila in da mati treba ubit ker je stara…klicala sem zdravnike. On da naj policijo. Prisla je policija naju zaslisala obe, potem so sli do nje. Niso jo vpr ali je kaj grozila…ampak jim je govorila da ni nic to kaj takega ce je materi rekla da mora umret, ker da je stara za crknit.

Mojega brata bi pa peljali na policijo in pol v idrijo ce bi kaj takega izjavil.

Odgovor na objavo uporabnika
Šnelca_783, 23.06.2025 ob 11:12

Iz balkona mi je grozila da me bo nalomila in da mati treba ubit ker je stara…klicala sem zdravnike. On da naj policijo. Prisla je policija naju zaslisala obe, potem so sli do nje. Niso jo vpr ali je kaj grozila…ampak jim je govorila da ni nic to kaj takega ce je materi rekla da mora umret, ker da je stara za crknit.

Mojega brata bi pa peljali na policijo in pol v idrijo ce bi kaj takega izjavil.

Ja, ker tvoj brat je tako nedolžen angelček, a ne?

Šnelo, prifuknjeno si s to svojo vlaško magijo. Policija bi te morala v norišnico odpeljat!

Koliko pa je stara ta “vlaška magija”? Podobno kot ti ali podobno kot tvoja mama?

Seveda bi brata odpeljali ker je že dokazal, da je nevaren drugim ljudem in je velika verjetnost, da bi tudi te grožnje poskušal uresničiti.

A je to ena brazilka iz Dolenjske se pritepla na Obalo, 23.06.2025 ob 11:30

Koliko pa je stara ta “vlaška magija”? Podobno kot ti ali podobno kot tvoja mama?

Cca 60 al vec.

Klicala sem MOK in pravi naj vse pisno posljem, kaj pocenja in groznje, podpise stanovalcev. Da bo slo na sodisce in bo najbrz izseljena.

Policiji sem rekla da je nevarna in izvaja obrede vlaske magije, da je ponorela.

Bojim se za mamo da jo z magijo ne ubije.

Kako sovrastvo ima ta zenska. To je zivi satan.

Pred leti ji je moja mati dajala hrano, obroke, denar… takrat ji ni rekla da naj crkne.

Jaz sem ji pred policijo rekla naj se pobere z vlasko magijo od koder je prisla. Ker me je zalila da sem ciganka, kmetica ki ima povrtnine po vrtu…

En P je vprasal “prav obrede dela v stanovanju”?

Ta baba je ziv hudic, manipulatorka. Kako pokvarjeno obraca besede.

Šnelca_783, 23.06.2025 ob 12:09

Cca 60 al vec.

Klicala sem MOK in pravi naj vse pisno posljem, kaj pocenja in groznje, podpise stanovalcev. Da bo slo na sodisce in bo najbrz izseljena.

Policiji sem rekla da je nevarna in izvaja obrede vlaske magije, da je ponorela.

Bojim se za mamo da jo z magijo ne ubije.

Kako sovrastvo ima ta zenska. To je zivi satan.

Pred leti ji je moja mati dajala hrano, obroke, denar… takrat ji ni rekla da naj crkne.

Jaz sem ji pred policijo rekla naj se pobere z vlasko magijo od koder je prisla. Ker me je zalila da sem ciganka, kmetica ki ima povrtnine po vrtu…

En P je vprasal “prav obrede dela v stanovanju”?

Ta baba je ziv hudic, manipulatorka. Kako pokvarjeno obraca besede.

Uf, tebi se pa dogaja, Šnelca!!! 

Jaz te razumrm, da si padla v neko zarotniško ljudsko jugo paranojo, za kar imaš tudi svoje in svojevrstne vzroke, ampak v prvi vrsti:

Smanji doživljaj!

… pa se bo vse samo od sebe uredilo, zgolj z belo magijo, ti garantiram.

Jaz bom vsekakor od danes naprej v svoje molitve vključila tudi molitev zate in za tvojo mamo, da vama noben urok Črne Babe Sosede ne bo škodil nikoli in nikdar. In to bo abdolutno zadostovalo, zaupaj mi in se pomiri. Taka razkačena si prav kličeš uroke nad sebe!

KrEna2025, 23.06.2025 ob 12:17

Uf, tebi se pa dogaja, Šnelca!!! 

Jaz te razumrm, da si padla v neko zarotniško ljudsko jugo paranojo, za kar imaš tudi svoje in svojevrstne vzroke, ampak v prvi vrsti:

Smanji doživljaj!

… pa se bo vse samo od sebe uredilo, zgolj z belo magijo, ti garantiram.

Jaz bom vsekakor od danes naprej v svoje molitve vključila tudi molitev zate in za tvojo mamo, da vama noben urok Črne Babe Sosede ne bo škodil nikoli in nikdar. In to bo abdolutno zadostovalo, zaupaj mi in se pomiri. Taka razkačena si prav kličeš uroke nad sebe!

Ves kaj?

Jaz sem bila zjutraj na sprehodu, okopavala vrt, sla v trgovino, pa v kmetijsko zadrugo in prideva z mamo domov, nosim stvari iz avta. Pa da te ena zacne napadat, grozit da te bodo pretepli, pa za mati smrt…

Halo? Po 30 letih pa ti dvigne pokrovko. Ko vidis pred sabo cigansko babo ki zivi v obcinskem stanovanju, mece hrano scurkom in podganam, mece uroke, mece smeti po glavi materi ki je invalid. To je ponizujoce. Prizadevala si bom da gre od tu proc. Ce to ne uspe pa klicem agente v tujini, pa za denar uredijo vse.

Zenska me lahko zabode zvecer v vrtu. Je cisto nora.

Vse sem razlozila policijo in zdravnikom. Ce se kaj zgodi…

Šnelca_783, 23.06.2025 ob 12:30

Ves kaj?

Jaz sem bila zjutraj na sprehodu, okopavala vrt, sla v trgovino, pa v kmetijsko zadrugo in prideva z mamo domov, nosim stvari iz avta. Pa da te ena zacne napadat, grozit da te bodo pretepli, pa za mati smrt…

Halo? Po 30 letih pa ti dvigne pokrovko. Ko vidis pred sabo cigansko babo ki zivi v obcinskem stanovanju, mece hrano scurkom in podganam, mece uroke, mece smeti po glavi materi ki je invalid. To je ponizujoce. Prizadevala si bom da gre od tu proc. Ce to ne uspe pa klicem agente v tujini, pa za denar uredijo vse.

Zenska me lahko zabode zvecer v vrtu. Je cisto nora.

Vse sem razlozila policijo in zdravnikom. Ce se kaj zgodi…

Pa zakaj nisi klicala teh svojih agentov že leta nazaj?

Da uredijo sosedo, se pogovorijo z bratom, vse bi lahko uredili.

Več kot dovolj agentov poznaš in imaš pod svojo komando.

uh uh, 23.06.2025 ob 14:01

Pa zakaj nisi klicala teh svojih agentov že leta nazaj?

Da uredijo sosedo, se pogovorijo z bratom, vse bi lahko uredili.

Več kot dovolj agentov poznaš in imaš pod svojo komando.

Racun bi bil zame previsok cca 40 000 ali vec eurov.

Šnelca, bolj je človek duševno skrhan, psihološko nestabilen, negotov in prežet s strahom pred prihodnostjo, toliko prej podleže veri, da ima lahko dejansko nekdo od zunaj na nas posreden zlovešč vpliv.

Eno reportažo sem gledal, ko si je ena nemška družina kupila zemljo in zgradila hišo v eni izmed afriških držav. Belcem nevoščljivi domačini, ki je za njihov standard bila ta koča prava vila, so povsod po hiši na skritih mestih, tudi med zidovi, nastavljali vudu lutke, da bi prinesle nesrečo lastnikom.

Kaj misliš, kako bi ti Nemci spali v tej hiši, če bi samo za trenutek pomislili, da črna magija dejansko deluje? Lahko si prepričana, da ne bi zatisnili očesa čez noč in bi bili vsi v strahu, samo pričakovali bi, kdaj se jim nekaj slabega pripeti. In se jim dejansko bi, ker bi jih lasten strah z neprespanostjo spravljal v čuječno norost. To pomeni, da magija deluje, če v njo verjameš, sicer ne. In če smo na psihičnem psu, smo zelo, zelo ranljivi.

Na psihi delaj, da se čustveno stabiliziraš in utrdiš, denar, če ga imaš kaj, raje investiraj v psihoterapevta in ne v eksorciste. Pogoj bi verjetno bil, da se losaš totalka prifukjene družine z bratom in materjo vred, ju odrežeš kot rakavo tvorbo. Tako pa te vedno znova potegneta v svoj vrtinec norosti, ko se čutiš dolžnega obema pomagati in reševat iz vseh živih godelj. Nisi jima nič dolžna!

Ti si samo pod hromeče hudim psihičnim pritiskom, ki se manifestira v domnevni nesreči, ki jo vidiš na vsakem koraku in domnevnih zunanjih znakih.

matias, 23.06.2025 ob 14:43

Šnelca, bolj je človek duševno skrhan, psihološko nestabilen, negotov in prežet s strahom pred prihodnostjo, toliko prej podleže veri, da ima lahko dejansko nekdo od zunaj na nas posreden zlovešč vpliv.

Eno reportažo sem gledal, ko si je ena nemška družina kupila zemljo in zgradila hišo v eni izmed afriških držav. Belcem nevoščljivi domačini, ki je za njihov standard bila ta koča prava vila, so povsod po hiši na skritih mestih, tudi med zidovi, nastavljali vudu lutke, da bi prinesle nesrečo lastnikom.

Kaj misliš, kako bi ti Nemci spali v tej hiši, če bi samo za trenutek pomislili, da črna magija dejansko deluje? Lahko si prepričana, da ne bi zatisnili očesa čez noč in bi bili vsi v strahu, samo pričakovali bi, kdaj se jim nekaj slabega pripeti. In se jim dejansko bi, ker bi jih lasten strah z neprespanostjo spravljal v čuječno norost. To pomeni, da magija deluje, če v njo verjameš, sicer ne. In če smo na psihičnem psu, smo zelo, zelo ranljivi.

Na psihi delaj, da se čustveno stabiliziraš in utrdiš, denar, če ga imaš kaj, raje investiraj v psihoterapevta in ne v eksorciste. Pogoj bi verjetno bil, da se losaš totalka prifukjene družine z bratom in materjo vred, ju odrežeš kot rakavo tvorbo. Tako pa te vedno znova potegneta v svoj vrtinec norosti, ko se čutiš dolžnega obema pomagati in reševat iz vseh živih godelj. Nisi jima nič dolžna!

Ti si samo pod hromeče hudim psihičnim pritiskom, ki se manifestira v domnevni nesreči, ki jo vidiš na vsakem koraku in domnevnih zunanjih znakih.

Ti si raje najdi službo in družbo da ne boš večno samski brezdelnež in socialc ki visi na medmrežju in širi neumnosti!

Anonimno 7864, 23.06.2025 ob 14:56

Ti si raje najdi službo in družbo da ne boš večno samski brezdelnež in socialc ki visi na medmrežju in širi neumnosti!

Ampak ima prav.  Točno tako je, kot piše.

Problem je, da Šnelca NE MORE oditi stran, ker nima s čim – tako glede denarja kot glede mentalnega zdravja je nezmožna skrbeti zase.

ta ima čisto prav, 23.06.2025 ob 15:02

Problem je, da Šnelca NE MORE oditi stran, ker nima s čim – tako glede denarja kot glede mentalnega zdravja je nezmožna skrbeti zase.

Šnelca je v Istri in gre lahko iz Istre v Istro. Ta ki pa pljuva po ljudem je pa v obcinskem stanovanju in lahko spoka od koder je prisla. Mi v Istri ne mecemo ne smeti, ne vlaske magije.

Ampak baba je nedotakljiva.

Pred leti je kradla po trgovinah, pa se ni zgodilo nic. Trgovke so klicale policijo ona pa kot da ni nic.

Šnelca_783, 23.06.2025 ob 15:12
ta ima čisto prav, 23.06.2025 ob 15:02
Anonimno 7864, 23.06.2025 ob 14:56
matias, 23.06.2025 ob 14:43

Šnelca je v Istri in gre lahko iz Istre v Istro. Ta ki pa pljuva po ljudem je pa v obcinskem stanovanju in lahko spoka od koder je prisla. Mi v Istri ne mecemo ne smeti, ne vlaske magije.

Pred leti je kradla po trgovinah, pa se ni zgodilo nic. Trgovke so klicale policijo ona pa kot da ni nic.

Šnelca, s kom imaš že vse življenje težave? Z vlaško magijo? Ja, če zamenjaš pridevnik vlaško z družinsko, ker to je dejansko kot vudu.

Kolikor sem nekje zasledil, si pisala, da ti starša niti hrane nista dajala dovolj, da si bila lačna, da je bil njun ljubljenec bratec, ki pa je končal na drogah, nasilnež. In v tvoji družini so čisto vsi po vrsti nori, ne moreš ohraniti duševnega zdravja, biti normalna, če živiš s takšnimi.

Šnelca_783, 23.06.2025 ob 15:12

A bejži, no.  Kje bi bila pa ti, če ti mama ne bi kupila stanovanja?  Kje?

Živiš od socialne podpore, otroka so ti pred leti že odvzeli in ga vzgajali drugi, zato se ne delaj fine in ne gobcaj o ljudeh ki nimajo denarja, ker ga tudi ti nimaš.  Visiš na mamini dojki in nisi na nič boljšem kot tisti čez katere pljuvaš. Oba z bratom sta bolna, zato se ne delaj norca iz revežev ker ti so vsaj normalni.

ne gre zastopit te sage….a ni pred cajtom pa pisarila od zgornjega soseda , kao muslimana, da dlake meče …ali kwa je že blo , da ji non stop nagaja, da se je zato preselila…pa od kje je zdaj ta ženska…je to od tega musliča žena , iz bloka…pa saj je Šnelca zdaj v bajti  na stanovanju…nič se ne zastopi…zakaj ima skoz z ljudmi težave…

Vprašaj Chat Gpt za zaščito. Lahko ti pripravi tudi molitev za zaščito. To molitev potem napišeš na list in jo imaš pod povštrom ali jo nosiš peri sebi. Probaj, škoditi ne more.

Žule, 23.06.2025 ob 20:23

ne gre zastopit te sage….a ni pred cajtom pa pisarila od zgornjega soseda , kao muslimana, da dlake meče …ali kwa je že blo , da ji non stop nagaja, da se je zato preselila…pa od kje je zdaj ta ženska…je to od tega musliča žena , iz bloka…pa saj je Šnelca zdaj v bajti  na stanovanju…nič se ne zastopi…zakaj ima skoz z ljudmi težave…

Muslimani se kot prvo ne ukvarjajo z vlasko magijo, kot drugo je to v mater.bloku kjer avto parkiram, tam kjer zivim nimam parkinga.

Šnelca_783, 24.06.2025 ob 06:51

Muslimani se kot prvo ne ukvarjajo z vlasko magijo, kot drugo je to v mater.bloku kjer avto parkiram, tam kjer zivim nimam parkinga.

Je pa vceraj rekla policiji da jo moti ker je moja mati se ziva, da stari je pa crko. In da je ona ponosna srbijanka z vlasko magija.

Oni niso imeli pojma, ni se jim dalo ubadat s to zadevo.

Meni je pa 100000% potrdila da se kako se ji gre za smrt mojih.

Zalitve da je moja mati ciganka ki si v zivljenju ni nic ustvarila… haha take govori a zivi v obcinskem stanovanju v velikosti pralnice, 2 osebi.

Tudi P je mama rekla da je clovek notri zaprt ze vec kot 3 leta, da ga fila z pripravki, ga zaklepa, naj preverijo. Pa niso nic.

Od 7 do 9h sem kopala vrt, za nekaj posadit, vmes s pavzami ker me hrbet boli, utrujena. Ona pa se mi na balkonu rezi in češe pičko, ciganka pa njive okopava🤣😃😅

Šnelca_783, 24.06.2025 ob 09:05

Od 7 do 9h sem kopala vrt, za nekaj posadit, vmes s pavzami ker me hrbet boli, utrujena. Ona pa se mi na balkonu rezi in češe pičko, ciganka pa njive okopava🤣😃😅

Če te moti, da moraš delati, pač ne delaj.

Pa v tej vročini se gre delat na vrt ob petih, pol šestih, da ob osmih že zaključiš.

Pa kaj kadite tam na Markovcu? En bolj nor od drugega.

kdo te sili, 24.06.2025 ob 09:19

Če te moti, da moraš delati, pač ne delaj.

Pa v tej vročini se gre delat na vrt ob petih, pol šestih, da ob osmih že zaključiš.

rada delam, čeprav je moje telo slabotno.

ob 5h pa ne vstajam, ponoči slabo spim.

Ona pa je zdrava, pa se ničesar ne prime.

Mama je pa klicala društva/zveze invalidov…zgražal se je da ji niso globo včeraj dali ali jo s sabo odpeljali, za take žalitve in grožnje s smrtjo. Zato je predlagal naj se obrne na odvetnika on pa na policijo, ter na csd.

Njej gre v nos da je mati še živa, pa jaz tudi, zakaj nas njena magija ne more ruknit. Ne vem al misli it živet v mamino stanovanje če nas vse pospravi na drugi svet???

Šnelca_783, 24.06.2025 ob 09:44

rada delam, čeprav je moje telo slabotno.

ob 5h pa ne vstajam, ponoči slabo spim.

Ona pa je zdrava, pa se ničesar ne prime.

Mama je pa klicala društva/zveze invalidov…zgražal se je da ji niso globo včeraj dali ali jo s sabo odpeljali, za take žalitve in grožnje s smrtjo. Zato je predlagal naj se obrne na odvetnika on pa na policijo, ter na csd.

Njej gre v nos da je mati še živa, pa jaz tudi, zakaj nas njena magija ne more ruknit. Ne vem al misli it živet v mamino stanovanje če nas vse pospravi na drugi svet???

Kaj pa ima s tem društva/zveze invalidov??? NIČ!!!!

Nimajo prav nobene pristojnosti za kakršen koli ukrep, niti niso usposobljeni za kakršnekoli nasvete!

In nasvet – včeraj ti je ena napisala, da bo molila zate in ko bo soseda spet karkoli takega rekla, ji z nasmeškom povej, da vam ne more ni več, ker vas ščiti bela magija. Vsi uroki se bodo odbili in se še močnejši vrnili k njej in delovali nanjo.

Yesssssssssssssssssssssssssssssssss.

Zaokrožila sem z info da bom zbirala podpise…

Odg že kapljajo

Pozdravljeni,
V kolikor gre za problematiko okoli ge.XXX in če stanovalci pripravljate kakšno peticijo, ni problema, lahko podpišem v naslednjih dneh, ….

New Report

Close