Vlaška magija
Vlasic Raft Wars magic, or curses related to it, are often described in folklore as dark magic forms that are intended to cause harm to others, from causing bad luck to poor health or psychological problems. Some cases last for years, and the cursed person may suffer for a long time if they do not find a way to break it. Common methods of breaking curses include using charms, inverted candles, or spiritual cleansing rituals.
Res je.
Obup ko ti to nekdo naredi. Magijo na bolezen, cudne nenadne smrti ljudi okrog, denarno katastrofa, brez sluzbe in zdravja, … brez vsega. In zmagujejo, ti pa brcas iz blata ven in nikoli ne prides.
Pa tudi zelo pretkano glede bolezni. Problem je, na sliki ga ni, izberejo nekaj kar je nedokazljivo, pa zdravniki nezaintersirani, duhovniki pa cisto odpovejo.
Poznam tudi eno zensko mojih let. Kar lustna, fit, ukvarja se s sportom, ampak fanta/moskega se v zivljenju ni imela, ne sluzbe. Sem ji pred kratkim pomagala dojeti za kaj se gre. Z ocetom sta 10 let okrog hodila iskat k duhovnikom pomoc. Njen oce strasno trpi ker ni porocena, nima sluzbe in ji pomaga. Ko sem ju spoznala in na kratko molila zanjo sem dobila obcutek da je njena teta v satanizmu, da je to njeno maslo, pa da sproti placuje vlasko magijo in da zivi zelo blizu njih. Da zivi 30m od njih so mi potrdili, niso pa vedeli za kaj se gre saj jim noben duhovnik ni pojasnil oz kratko receno nasi duhovniki niso vec v sluzbi Boga in niti nasi lokalni eksorcisti.
Njen oce se mi smili, razmislja celo kako fentat to vesco od njegove sestre, da bi urok prenehal. Strasno trpi, da hcerka stopica na mestu. Hci pa na sreco mirno prenasa oz se je bila primorana sprijaznit da ji je tako narejeno.
Kdor to ni izkusil, ne ve kaj to je. In kako krivicno hudo je to.
V nekaterih primerih se obicajno zacne s cudnimi glavoboli, zdravniki to prepisujejo migrenam, pa za upad energije-utrujenost…morda se tezave z zelodcem.
Cisto tako nedolzno se infiltrira vlaska magija od nekoga ki vas mrzi.
Iz zdaj eni gredo k zdravniku, morda dobijo tbl za migreno. Drugi se to ne. Povecini tbl niti ne delujejo oz ne primejo. Pa potem dr take posiljajo k psihiatru. Spet kake tbl. Nic bolje in gre 10 let. Potem novo nadaljevanje…
Ali pa naredijo urok z vrtoglavicami. Niso dokazljive. Pa sam mislis da je vzrok vrat, uho ipd. Dejansko pa je vrzena smrt na mozgane.Bog ti ne dopusti da umres, dopusca da pa krepavas s tako magijo.
Duhovniki pa cisto zaspani, sploh se jih ne dotakne ta problem.
Pravih eksorcistov ni.
Izvor, vzrok? Hudobija pa favsija.
Glih razmisljam o eni zenski, podrobnosti ne bom ponovno navajala izpred let. Ampak kamorkoli je prisla v hiso, kontakt z neko osebo in si je umisila da ji ta hisa bo pa ja pripadala… je clovek umrl. Ce malo pogledam za obdobje 5 let, jih je16 umrlo. Komu bos to prijavil, tak fin magijski zlocin. Ne gre v zapor, ce hise ne dobi gres pa ti. Seveda ker ve da jo bos morda edini postekal, naredi urok bolezni ipd ter se zelo dobro skriva.
star dec, 07.10.2024 ob 08:08
Črnim magijam se lahko zoperstaviš le z dobroto. Da si dober, časten, etičen človek.
Ter s prošnjami Univerzumu, da te varuje, zaščiti.
Je za poskusit, ko in če se te lotijo.
Lahko si dober, casten, eticen…ampak ce nekdo naredi vlasko magijo bos preklemansko krepaval od bolezni, lakote, nedostojanstva za zivljenje.
Nasi duhovniki lahko to zlomijo, ti ne mores sam. Ampak ce so apaticni ob tem, tudi eksorcisti potem vemo da je temna ura.
Zakaj Bog dopusca da “ništarije” zmagujejo je nerazumljivo in hudo krivicno za potrpet”
Zelo dobro vem, ker izkusim na lastni kozi.
Ampak Bog rece “eh saj šnelca vseeno dobro prenasa vse to, sicer pizdi vsakic in vsak dan”, ampak gre. Pol snelo popizdi in ne ve vec na koga naj je jezen in nesrecen ali na nistarije ali na boga. Ma skratka zelo krivicno.
Mislim rodil si se s svobodno voljo, pa kaj imas od tega ce ne mores zivet kot hoces.
Ker jst vem da bi v osnovi bila zelo zdrava, sportnica, uspesna v sluzbi, srecno porocena ipd…pa klinc.
Ce Bog ne bo te nistarije po smrti vrgel v pekel, bom jsr obljubim odprla nebo in pekel ob smrtni uri.
Tisti ki to ni izkusil, ne ve kako kruto je. Take mi ni zal fentat, ker potem ko jih fentas se urok konca.😁
Tudi ta gospod ne ve kako bi fental sestro, da ne gre v zapor. Sem mu rekla ja da bi moral fentat celo skupino satanistov in vlaskih m. Tudi njemu je zal da ima hci ubiverzitetno izobrazbo in 1 leto delovne dobe. Da ni porocena. Edino kar je dobro je to da jo oce ne napada, ampak ji stoji ob strani. Ceprav je sam precej bolan od vseh teh urokov in tudi ni resno obravnavan pri zdravnikih, pri duhovnikih pa sploh ne.
Pa tudi glede spomina naredijo magijo, imas hude tezave ze od 20 leta. Prej pa noro dober spomin.
Se ne spomnes filma od prejsnjega dne, ali zelo tezko.
Recimo ven ker sem zadnje mesece pisala odv glede fratela komentarje, res dobre, logicne, v nulo, da je to bilo potem vkljuceno v tozbo. Pol pa pride dan glavne obravnave, nimas kje za vzet te stavke oz komentarje iz glave. Preberes prej pred obravnavo kaj si pisal in gledas kot tele, kdo je pisal te stavke…
Hudi problemi.
Take stvari ki so nevidne delajo( vrtoglavica, spomin…) ipd.
Moja mama me vsakic vprasa a so tej satanisti/vlaski m., bolj izobrazeni od zdravnikov, ker to morajo zelo dobro medicino oz diagnoze poznat…
Pred kratkim sem spoznala mladega pravnika. Ki je briljiral na faksu, na sodiscu. Zdaj je invalidako upokojen, tezave s spominom, moral pustit delo.
Pa mu recem, da je ziher imel kako nasprotno stranko ki ji pravicnost ni disala in je naredila na njemu urok.
Sva zakljucila po njihovo ” boj se roma više nego groma”
Predvsem babe z cudnim ocesom. Kot je bila zgleda njegova carovnica.
Kako uniceno zivljenje mladega pravnika. Posten, dober kot kruh. Zdaj pa vegetira…
Vedno bolj verjamem in tudi sama vem za nekaj težko razložljivih primerov žalostnih usod. Ima še kdo kakšno rešitev, zaščito? Tudi sama sem imela obdobje, ko mi je šlo vse narobe. Je pa res, da sem prej naredila nekaj grdega, a skoraj nehote. Po svoje tožensko, ki se je verjetno obrnila na nekega maga, kar razumem. Ko sem povezala in ji odpustila, se je počasi nehalo. Verjetno pa ni bila vlaška magija. Ta naj bi bila res huda.
Vedno bolj verjamem, 07.10.2024 ob 09:43
Vedno bolj verjamem in tudi sama vem za nekaj težko razložljivih primerov žalostnih usod. Ima še kdo kakšno rešitev, zaščito? Tudi sama sem imela obdobje, ko mi je šlo vse narobe. Je pa res, da sem prej naredila nekaj grdega, a skoraj nehote. Po svoje tožensko, ki se je verjetno obrnila na nekega maga, kar razumem. Ko sem povezala in ji odpustila, se je počasi nehalo. Verjetno pa ni bila vlaška magija. Ta naj bi bila res huda.
Meni so najhujse bolezni. Pa financne stiske.
Najbolj pa me boli smrt oceta, se nekaterih. Nenadne smrti zdravih ljudi, ker smrduhinja ni dobila hise, ali moskega whatever…
Namesto da gre smrduhinja delat, pa si sama ustvarit nepremicnino, se hodi mascevat preko vlaske magije. Pa ne da so zdaj une tam njene grdobe pametne, pa uspesne. Ampak direktno izzivajo oz klicejo demonsko silo. Pa vse so grde v obraz, telo.
Enemu fantu so nastavile lepo zensko, no zal kateri ne bi nasedel. Po noci z njo katastrofa. Vse mu je slo narobe, pa neploden, pol rak prostate…vse to do 25 leta starosti.
Shrljive primere, ki jih zal ne znam podobrobno obnovit sem se naslisala mislim da v Mb ko je prisel en tuj duhovnik Rufus ipd. Oni so vedeli povedat o vseh teh urokih, ki se se zgodili na poroki, porocni noci, ob rojstvu.
Nasi duhovniki, niti da jim Rufus narise in napise ne bi dojeli.
A so poklicani da odvezujejo zlo in vsako prekletstvo. Pa spijo. In hudic je dosegel svoje.🙁
Šnelca_783, 07.10.2024 ob 07:43
Res je.
Obup ko ti to nekdo naredi. Magijo na bolezen, cudne nenadne smrti ljudi okrog, denarno katastrofa, brez sluzbe in zdravja, … brez vsega. In zmagujejo, ti pa brcas iz blata ven in nikoli ne prides.
Pa tudi zelo pretkano glede bolezni. Problem je, na sliki ga ni, izberejo nekaj kar je nedokazljivo, pa zdravniki nezaintersirani, duhovniki pa cisto odpovejo.
Poznam tudi eno zensko mojih let. Kar lustna, fit, ukvarja se s sportom, ampak fanta/moskega se v zivljenju ni imela, ne sluzbe. Sem ji pred kratkim pomagala dojeti za kaj se gre. Z ocetom sta 10 let okrog hodila iskat k duhovnikom pomoc. Njen oce strasno trpi ker ni porocena, nima sluzbe in ji pomaga. Ko sem ju spoznala in na kratko molila zanjo sem dobila obcutek da je njena teta v satanizmu, da je to njeno maslo, pa da sproti placuje vlasko magijo in da zivi zelo blizu njih. Da zivi 30m od njih so mi potrdili, niso pa vedeli za kaj se gre saj jim noben duhovnik ni pojasnil oz kratko receno nasi duhovniki niso vec v sluzbi Boga in niti nasi lokalni eksorcisti.
Njen oce se mi smili, razmislja celo kako fentat to vesco od njegove sestre, da bi urok prenehal. Strasno trpi, da hcerka stopica na mestu. Hci pa na sreco mirno prenasa oz se je bila primorana sprijaznit da ji je tako narejeno.
Kdor to ni izkusil, ne ve kaj to je. In kako krivicno hudo je to.
Ti pa si v službi boga?
Uf bere se kar srhljivo. Ne bom rekla da ni možno, ker verjetno je nekaj na tem, si pa res želim da se mi kaj takega ne zgodi. Ali komurkoli drugemu. Lansko leto je bilo zame težko, vse je šlo narobe, služba, otroci, čustveno življenje, čustveno sem bila okupirana s človekom, ki se je okoli mene ovil kot energetska lovka, po eni strani sem čutila stud in hkrati privlačnost. Čudno vse skupaj, ne znam pojasniti . Na koncu sem od vsega sranja v depresijo padla. Sedaj sem ok, nisem več v depresiji, tiste energetske lovke sem premagala,karkoli je že bilo to.
Nimam pojma, sm pa slišala že leta nazaj, da je to ena najhujših magij.
Ne vem pa kolk je resnice v tem.
Ampak lej, mal vrjamem npr v razna šloganja, pač iz izkušenj in zato tud nekak vrjamem, da ti kdo lahk kaj nardi. Ni se pa za igrat s tem, se ti lahk vrne še ne vem kolkrat huj nazaj, vsaj tko pravijo.
Določn folk je pa itak zblazneu, tko da ja, nikol ne veš, kakšn namen ima kdo.
Ampak ČE je vse res o teh raznih magijah, se strinjam, da men al mojim bližnjim kdo neki nardi, naj se mu xxxxxx….tolkrat vrne nazaj še huj in upam, da to res drži.
Res je, 08.10.2024 ob 21:35
Tudi iz svojih izkušenj lahko potrdim, da je res kar ste eni pisali na forumu. Magija lahko povzroči smrt, bolezen, nesrečno usodo in podobno. Na spletu lahko najdete knjigo na to teme. Gabriel Amorth, Izganjalčeva pripoved. Amorth je bil vatikanski eksorcist, naši slovenski so tudi precej aktivni.
Od nasih duhovnikov/eksorcistov ni nic. Niti senca ni ostala kot so bili aktivni.
Bila pri nekaj od njih. Pa dela sprdacino od tebe, gleda pa ce mu bos pustil 20, 50, 70 eur.
Tako da…slikaj se. Ostanes neresen.