Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vlaška magija

Vlaška magija

Odgovor na objavo uporabnika
Ajonha, 08.10.2024 ob 22:15

Vsako magijo premaga blagoslov v imenu Jezusa Kristusa. Obrnite se na uradnega eksorcista, v Sloveniji jih deluje nekaj. In tudi sami blagoslavljajte vse z molitvijo in blagoslovljeno vodo.

Ze 25 let to delam, pa rezultatov ni.

Eksorcisti? Klicala, pisala, prosila. Eni niti sprejeli. Ostali 5min in ne vidijo problema(  bom dala peimer:ce nimas sluzbe, ce si hudo bolan, ce nimas denarja, ce nimas druzine, ce nimas doma – ce nimas vsega skupaj jih ne tangira in ne vidijo noben problem v tem. Ce onenis cudne smrti tudi ne.

Vcasih sem se vztrajala pa jih ene 3x do 5x prosila, zdaj pa se tega ne grem vec.

Lepo opevajo na seminarjih, na prenovi v duhu, pri masah…v praksi pa bog se usmili.

Tudi na fratelota je vrzena magija. Ta gospod ki ga omenjam( ki ima neporoceno hci) mi je pred kratkim odprl oci. Da vsake toliko navrzejo magijo, zato pa je tako nor, neposlusen, se zadeva…

Marijine kipce mi je vse porazbil, vse unicil, ko ga peljes k duhovniku/eksorcistu pa tam spi. In mu ne mores dopovedat da je z njim kaj narobe…

Pot do duhovnika pa vec kot crna oz temna. Skace iz avta, dela samomor…, pride tam spiii.

Ena južna neprijavljena, 08.10.2024 ob 22:03

Nimam pojma, sm pa slišala že leta nazaj, da je to ena najhujših magij.

Ne vem pa kolk je resnice v tem.

Ampak lej, mal vrjamem npr v razna šloganja, pač iz izkušenj in zato tud nekak vrjamem, da ti kdo lahk kaj nardi. Ni se pa za igrat s tem, se ti lahk vrne še ne vem kolkrat huj nazaj, vsaj tko pravijo.

Določn folk je pa itak zblazneu, tko da ja, nikol ne veš, kakšn namen ima kdo.

Ampak ČE je vse res o teh raznih magijah, se strinjam, da men al mojim bližnjim kdo neki nardi, naj se mu xxxxxx….tolkrat vrne nazaj še huj in upam, da to res drži.

Iskreno imam se kontrolo…do kdaj ne vem.

Saj ce to osebo srecam, lahko da jo zadavim en dan. Smrti me najbolj bolijo.

Ce bi mi kak duhovnik rekel naj ji odpustim in da bo taka oseba resena in bla bla. Isto sekundo zapustim to vero, cerkev in grem bruhat.

Taka oseba sodi v pekel, vecni ogenj. Se to je premalo.

Vlaška je magija jedna od najjačih i najstarijih, a poznata je po tome što se u njezinim obredima koriste čista ljudska krv, krv ženskog mjesečnog ciklusa, mrtvački nokti, koža i kosa, te dijelovi garderobe preminulog. U jednom od rituala obreda vlaške magije koristi se i zemlja sa svježe napravljenih grobova, čak i dječjih, koja se potom miješa s noktima i krvlju. Vlaška magija doslovce od živog čovjeka radi mrtvog, a od mrtvog živog – kaže Fatima, otkrivajući jezive detalje vlaških vračanja koji još uvijek imaju uporište u svom kraju. Poziv demonima Nad tako izmiješanom zemljom i krvlju magičar potom izvodi molitve, nakon čega se prosljeđuje ljudima – žrtvama. Sve je to dovoljan, kaže Fatima, poziv silama mraka i demonima na izazivanje zla, nesreće i smrti usmjerenim na osobu nad kojom se ciljano izvodi obred. – Kod skidanja magije prvo se treba ispitati zbog čega je ona napravljena, iz kojeg dijela prokletstva potječe i kolike je snage. Tek potom se traži način njezina uklanjanja. Svaka je magija uništiva, kao svoju protutežu ima bijelu magiju, donositelja sreće i blagostanja. A nakon skidanja nužna je izrada odgovarajućih zaštita od prokletstva, uroka i crnih magija – kaže Fatima koja je posve uvjerena kako je serijski ubojica iz Jabukovca bio žrtva djelovanja vlaške magije. Točno u ponoć Neki magičari za obrede uzimaju zemlju s grobova, dvorišta obiteljskih kuća, neki pak miješaju kamenje, pijesak, biljke, školjkice ili žrtvuju određene životinje puštajući njihovu krv. Ritualno bacanje čini crne magije izvodi se obično u ponoć, na kućna vrata, na automobile? Takva magijska negativnost, kaže Fatima, može utjecati da se osoba u kratko vrijeme doslovce razboli ili poludi, čak neočekivano okončavajući svoj ili tuđi život. Od povraćanja do smrti Tijekom rituala magičar svoje misli i namjere utiskuje na određenu osobu, ljude, stvari, životinje, ali i na slijed najrazličitijih budućih događanja. Kod čovjeka magija djeluje na njegovu auru ili energiju, a potom na čvrsto tijelo. Ona pritom izaziva razne poremećaje, primjerice lupanje srca, gušenje, kočenje lica, osjećaj povraćanja, vrtoglavice, ovisnosti, depresije ili jaku agresivnost. Ako agresivnost djeluje duže vrijeme kod opsjednute osobe može uzrokovati najteže bolesti, razne nesreće pa čak i smrt.

Za svoje stanje reševat se moraš obrniti drugam, ne na duhovnike.

Potrebujes zascito in varnost? Iz katerega kraja si?

Ali kdo priporoča kakšno zaščito? Kaj lahko storiš preventivno? V katerem delu Slovenije so najbolj aktivni? Me zanima na splošno za magijo. Ali obstaja kakšen obred, jutranji ritual ali kaj podobnega? Bi za lažje oblike pomagala žegnana voda?

ali vam ga je čisto sfuzlalo na magijo. Če imate težave iz prejšnjih življenje to ni črna magija. Prav tako, če se vas drži smola je to, da vračate grehe svojih prednikov in sorodnikov, ki so še živi. Ali se zavedate, v katero vrsto tipa človek spadate. Občutljivi, vampirji ali tisti, ki se razdajate ali celo zdravilci, ki vsem pomagate potem pa izsesajo vso življenje iz vas.

Kaj vse je, ki ni magija.

Če pa bi bila. Oppa….gre pa takole…ampak samo na zahtevo…

Te ki se s tem ukvarjajo oz gredo k taki ki izvaja vlasko magijo…molim in zelim da se ji vrne tocno to kar je narocila( vrtoglavice, vratno stenozo,…smrt bliznjih…) ene 100x v hujsi obliki in trajanju 50 let. Po smrti vecni pekel ji pripada.

Zal pa bi morale taksne biti kaznovane v zaporu. Saj je to hud zlocin, nanasanje skode in bolecine nekomu.

Nekaj mesecev nazaj sva sle z mamo na pokopalisce bliznjih sorodnikov in plosca cisto odstopa. Meni je bilo cudno. Pa mama rece teren se udira. In ji recem poglej okrog v blizini nobenemu se ne udira. Tu je nekdo na silo dvigoval plosco gor. Pol ko beres glede vlaske magije, pa se omenja da odpirajo grobove in iscejo kosti, rebra…😮

Ker Jezus je umrl za ves svet in ne samo za izgubljene ovce Izraela kot nešteto krat piše v bibliji.

Ti i nobeden danes, vključno z samimi Izraelci (ki bajdvej niso od boga izbrano ljudstvo) NI izgubljena ovca Izraela.

V knjigi piše pridem kmalu, gumpci čakajo 2000 let.

V knjigi piše Jezus je prišel rešit SAMO izgubljene ovce Izraela, gumpci mislijo, da so izraelske ovce.

V knjigi piše, da je bog ljubil svet, da je dal svojega edinega sina in gumpci verjamejo da je to cel današnji svet.

V knjigi piše, da je vse končano in gumpci hočete novi tempelj.

V knjigi piše, da bo Abraham oče vseh narodov in gumpci verjamejo, da so njegovi potomci.

Ne veš, ali bi se smejal, ali jokal.

Mene še vedno tlači spomin na diktatorstvo komunistične magije, ki mi je uničila življenjske cilje.

Jst sem se pa odlocila da osebo ki mi ze veliko let mece to magijo in kasiram hude diagnoze bom dala mucit.

Bomo videli kako bo oseba prestala v spodnjem perilu ko jo bodo vlekli po asfaltu. Vso kozo bo imela oguljeno.

Naslednje mucenje bo kot Jezus nosila tezek kriz. Posnetek bo sel duhovnikom v pogled kako je ce šnelotu stopis na zulj in ga unicujes z boleznimi.

Ce to prezivi, ji ne bo ostalo moci za vlasko magijo. Upam da dobi mojo porcijo vseh bolezni in tezav. Ampak mislim da se ji bo fejst zmesalo od teh tezav, in bo tulila v Idriji kjer ji ne bo pomoci.

Moja blesava mati me na kolenih prosi naj to ne pocnem. Halo imam jst unicen life ali ne??

Šnelca, pazi, da se ti kaj ne vrne, čeprav gre za povračilni ukrep. Bi bilo bolje, da si narediš ali ti kdo drug naredi zaščito, kot nekakšno ogledalo, da se njegova magija odbije nazaj. Mogoče bi vedel kakšen hodža, ne vem pa, če gre tudi proti vlaški magiji. Kaj pa nasvet kakšnega zdravilca ali bioenergetika, ki pozna tudi to področje? O tem sta nekaj pisala Marjan Ogorelc in Tadej Pretner. Za Tadeja vem, da je zelo pozitiven človek, ki rad pomaga vsaj z nasveti. Malo bi mogoče pomagalo tudi energetsko čiščenje hiše, kar s soljo, zvoki, kadilom in žegnano vodo lahko narediš tudi sama. Pa zaščita s svetim Mihaelom, ampak to je spet dvomljivo, da si ne prikličeš kakšnih slabih entitet. Lahko da imaš že kakšno prisesano in ti dela težave. O tem je veliko napisano.

Je pa magije in urokov veliko, zato bi ukvarjanje s črno magijo moralo biti kaznivo.

Zadnji krajec je. Šneli se je spet odpeljalo.

Pazljivo, 24.10.2024 ob 19:34

Šnelca, pazi, da se ti kaj ne vrne, čeprav gre za povračilni ukrep. Bi bilo bolje, da si narediš ali ti kdo drug naredi zaščito, kot nekakšno ogledalo, da se njegova magija odbije nazaj. Mogoče bi vedel kakšen hodža, ne vem pa, če gre tudi proti vlaški magiji. Kaj pa nasvet kakšnega zdravilca ali bioenergetika, ki pozna tudi to področje? O tem sta nekaj pisala Marjan Ogorelc in Tadej Pretner. Za Tadeja vem, da je zelo pozitiven človek, ki rad pomaga vsaj z nasveti. Malo bi mogoče pomagalo tudi energetsko čiščenje hiše, kar s soljo, zvoki, kadilom in žegnano vodo lahko narediš tudi sama. Pa zaščita s svetim Mihaelom, ampak to je spet dvomljivo, da si ne prikličeš kakšnih slabih entitet. Lahko da imaš že kakšno prisesano in ti dela težave. O tem je veliko napisano.

Je pa magije in urokov veliko, zato bi ukvarjanje s črno magijo moralo biti kaznivo.

Stvari sem resevala krscansko( z molitvijo, prosnjami za ozdravitev, zaustavitev zla…) pa rezultatov ni bilo, ampak samo nalaganje pretkanih diagnoz, ostalih tezav.

Teren ni lahko sam raziskovat, rabis xy ljudi za pomoc. Pa nihce ni primeren ali nocejo pomagat.

Danes sem pa vseeno zvedela kje ta oseba ima zveze in v katerem kraju v sloveniji se to dogaja.

Problem je da ti ljudje mecejo tudi uroke na sodnijo, tozilstvo. Zato pa je situacija taka kot je.

Spomnem se primera ko je mami pred leti rekla ” zakaj sinu ne dajes denar za drogo”. Mama je bila takrat proti dajanju denarja, pol pa obrat v kontra smer.

Kjer ta oseba zivi, so vsi bolni okrog nje. Samo ta oseba je zdrava.

To je zelo grozljivo. Tako prefinjeno narejeno. A ne odgovarja za nic.

Mislis da imam kak duhovnik interes in moc pridet molit ali naredit da ji je moc odvzeta? Ni jih toliko v hlacah. Raje se zapijejo ali se gonijo po vaseh. Zal niso vec to kar so pred leti bili.

Kaj pa pravoslavni duhovnik? Včasih je bil v Ljubljani v Črnučah nek človek, ni bil duhovnik, ki je namensko molil za odganjanje zla in imel neke manj znane simbole. Če mogoče kdo ve kaj več, bi ti lahko pomagal. Cena je bila nizka, kot sem slišala. Kaj pa mogoče pomoč na italijanski strani? Verjetno se tam ubadajo s podobnimi teźavami.

Pazljivo, 24.10.2024 ob 21:02

Kaj pa pravoslavni duhovnik? Včasih je bil v Ljubljani v Črnučah nek človek, ni bil duhovnik, ki je namensko molil za odganjanje zla in imel neke manj znane simbole. Če mogoče kdo ve kaj več, bi ti lahko pomagal. Cena je bila nizka, kot sem slišala. Kaj pa mogoče pomoč na italijanski strani? Verjetno se tam ubadajo s podobnimi teźavami.

Pazi to. Enkrat poklicem duhovnika in mu recem ce pride blagoslovit nek prostor. Omenim da se ta zenska ukvarja z magijo. Kmalu pride ona tam mimo. In duhovnik? Spizdi.😁🤣😃

Cezmejni eksorcist? Eh nima cajta, boli njega patak ce se lista bolezni šnelotu veca.

Danes sem bila na pregledu. Samoplacnisko v Lj. In mi rece imate to pa to diagnozo. What?? Kako si lahko pomagam doktorca, kaj lahko naredim? Mi odg NIC NE MORETE NAREDIT. Pa vprasam ali obstajajo tablete, terapija za to bolezen? Mi rece ne obstaja…

Pufff v sekundi mi je bilo jasno. Spet bolezen kjer ni pomoci in dela telesu skodo.

In mama me vprasa. Pa kako taka vlaska baba pozna medicino, da ti to pa to naredi?

Šnelca_783, 24.10.2024 ob 17:14

Jst sem se pa odlocila da osebo ki mi ze veliko let mece to magijo in kasiram hude diagnoze bom dala mucit.

Bomo videli kako bo oseba prestala v spodnjem perilu ko jo bodo vlekli po asfaltu. Vso kozo bo imela oguljeno.

Naslednje mucenje bo kot Jezus nosila tezek kriz. Posnetek bo sel duhovnikom v pogled kako je ce šnelotu stopis na zulj in ga unicujes z boleznimi.

Ce to prezivi, ji ne bo ostalo moci za vlasko magijo. Upam da dobi mojo porcijo vseh bolezni in tezav. Ampak mislim da se ji bo fejst zmesalo od teh tezav, in bo tulila v Idriji kjer ji ne bo pomoci.

Moja blesava mati me na kolenih prosi naj to ne pocnem. Halo imam jst unicen life ali ne??

“Jst sem se pa odlocila da osebo ki mi ze veliko let mece to magijo in kasiram hude diagnoze bom dala mucit.”

Malo skrajen ukrep, a ni, morate imeti res močne dokaze, da ta oseba res meče magijo, ne samo rekla kazala, ali indice, čvrsti dokazi.

Osnovno pravilo dokazovanja je, bolj fantastična ko je trditev, močnejši morajo biti dokazi. Če mi nekdo reče, v kleti imam star bicikel, mu verjamem že skoraj samo na besedo, zakaj pa ne, star bicikel v kleti, ni nemogoče, mogoče zahtevam še fotko, da sem res ziher.

Če mi reče pa, ej, v kleti imam vesoljsko ladjo z ekipo Nezemljanov, pa samo njegova beseda ni dovolj, tudi fotka me ne prepriča, hočem osebno v klet, da s svojimi očmi vidim ladjo in še pol mogoče nisem čist 100% in hočem še en par oči.

Resno mislite da ste tako pomembni, da bi se demoni ukvarjali z vami?

Hahaha

Anonimno 8192, 25.10.2024 ob 07:29

Resno mislite da ste tako pomembni, da bi se demoni ukvarjali z vami?

Hahaha

Pa se kako!!!

8409, 24.10.2024 ob 22:57

“Jst sem se pa odlocila da osebo ki mi ze veliko let mece to magijo in kasiram hude diagnoze bom dala mucit.”

Malo skrajen ukrep, a ni, morate imeti res močne dokaze, da ta oseba res meče magijo, ne samo rekla kazala, ali indice, čvrsti dokazi.

Osnovno pravilo dokazovanja je, bolj fantastična ko je trditev, močnejši morajo biti dokazi. Če mi nekdo reče, v kleti imam star bicikel, mu verjamem že skoraj samo na besedo, zakaj pa ne, star bicikel v kleti, ni nemogoče, mogoče zahtevam še fotko, da sem res ziher.

Če mi reče pa, ej, v kleti imam vesoljsko ladjo z ekipo Nezemljanov, pa samo njegova beseda ni dovolj, tudi fotka me ne prepriča, hočem osebno v klet, da s svojimi očmi vidim ladjo in še pol mogoče nisem čist 100% in hočem še en par oči.

Vsega ne zelim nastevat. Ampak sem jo edina imela za zelo problematicno in na sumu, se ko jo eksorcisti niso.

Primer en izmed 1000: moji mami oz starsem je kradla spodnjo robo, mami prrdvsem modrce. Pa tudi obutev iz terase. In oce jo je napadel da krade stvari, v besu mu je rekla ” umret ce ti najmilije”. On ji je rekel naj zgine baba blesava.

Cez 3 mesece je dobila mama rak dojke. Sem jo vozila v lj na vse preiskave, kemoterapijo ipd. Molila sem za njeno ozdravitev, jo peljala k duhovniku na molitev.  Materi se je rak cudezno zaustavil ceprav so bili zdravniki pesimisti.

Za nazaj gledano je bilo dosti poste odprte ali ukradene iz nabiralnika. To je bilo njeno delo.

Prejsnji teden je tudi bilo v kaselcu zame pismo od brata, kopije iz sodisca zanj. Pismo odprto. Zeznila se je ker je bilo pismo zame in ukc mb

Kmalu dobi kamero ob postnem nabiralniku in bom sama sebi posiljala prazne kuverte samo da bo ukc mb, ukc lj, zd…pol pa hop po njej.

Gospod ki ga na prvih straneh omenjam pa gre danes k enemu tako zase in zeli da ta tip naredi vse kar je meni pocela v 25 letih se ji bo vrnilo kot bumerang. Da bom to prepoznala ker bo opazno. On pravi da bo kricala in norela.

Uredu ce bo kricala bo sla vija idrija. Pa naj od tam dela vlasko magijo.

O mojih boleznih je zal vedela preko moje matere, nekaj od mene…ko je bilo povedano mamini sosedi. Njen sin pa redno hodi na obisk k tej štrigi.

Moj brat je napisal mami pismo v kolikor bo ta soseda prihajala k njej in bo mama reportirala njegovo stanje njej, soseda pa sinu in on vlaski ciganki bo prekinil stike z materjo.

Ta teden prvic opazim da je na mami tudi magija narejena. Saj se ne odziva pravilno, ne zaropota po mizi “prasico treba umaknit iz okolja, ne bo skodovala mojim otrokom, meni”. Se ko ji recem, da je treba nekaj naredit in zakaj ni borbena. Je cudna.

No ta vlaska ciganka je meni v preteklosti govorila oz me po cesti ogovarjala, sicer se vsega ne spomnem, ampak nekaj se. Od 16 do 24 leta vsakic vsiljivo: kako si lepa, kako si mlada, kako si zdrava, kako imas lepe zube, kako si vitka..kako imas energije, …

A naredila urok: za bolezni, lepoto, da nimas sluzbe, smrt partnerja, da nimas dostojanjstva za zivet, vrtoglavice, da si invalid( z inv.kategorijo), da je sovrastvo s strani domacih, probleme s spominom…itd itd

Nimam nobenega da to babo od 130kg mi pomaga jo vlacit po grobem asfaltu…malo jo mucit.😁

V molitvi ko molim pa sem dobila obcutek da ta fant ki hodi k njej na obisk bo kmalu psihicno znorel, saj je na njemu tudi magija narejena da se doma prickajo in ostalo. Sicer mu ni naredila toliko groznega kot predvsem meni, nam. Saj ga rabi da mu reportira stvari. On pa ne dojame da nam dela zlo oz slabo.

Danes pa komaj cakam kaj mi bo ta gospod povedal ko bo sel h nekomu kamor on hodi “cistit te magije”….

Grozljivo je tudi to ker moj brat sploh ne bi bil to kar je, nikoli ne bi bil v drogi, ne agresiven…

Tako pa smo vsi popacenci.

Jao mi jo vlekla po asfaltu in govorila “najmilije, to je terapija zate, ko bi cvilila in tulila da se jo koza guli z asfalta”.

Ce pa bo dobila kot bumerang vse moje bolezni nazaj, pol tudi to ni svoh.😁

S tako milosti z moje strani ni.

Tudi sem spremenila odnos do duhovnikov. Ce bi mi kak rekel da ji moram odpustit in bit njej pohlevna da zmano dela kar hoce, ce mi poci film bom kakega klofnila. Ker jih imam tudi njih dosti. Nekoristni so. Prevec sem jih spostovala in cenila veliko let. Tu pa da mi rece naj ji odpustim nisem nora da bi ji in da takega poslusam.

Pa tudi potrditev mi je bila da je dala naredit smrt oceta. Ko je umaknila njegove bambus palice ki jih je rabil kot oporo za paradiznik.

Predstavljam si da je eno palico uporabila za vlasko magijo.

Saj je dozivel nenadno smrt ob teh palicah, izven doma.

Moja mama take sklepe in povezava ne dojame. Prav zacarana je. Govorim v prazno.

Šnela, več kot očitno si tudi ti žrtev ene od črnih magij, imaš urok nad svojimi možgani, ki se spreminjajo v puding.

Resnica ni prijetna, 25.10.2024 ob 08:35

Šnela, več kot očitno si tudi ti žrtev ene od črnih magij, imaš urok nad svojimi možgani, ki se spreminjajo v puding.

Dokler mi logika in inteligenca sluzi, se nic ne pritozujem. Ravno zato pa marsikaj opazim, povežem.

Če bi bla Vlaška magija kaj vredna bi bili Vlahi gospodarji sveta!!!!!!

New Report

Close