Vlaška magija
Kakšno zaščito?
ce hoces nekaj materialnega :
Nastavi sol , raztersi ščem soli na pragu pa na okenske police itd…(vseeno kaksno)
Ce pa hoces duhovno:
Ti pa želim notranji mir in moc ljubezni, ki prežene vsako zlo. Kot luč, ki prežene temo. Naj nobena temna sila nima moči nad tabo, naj propade vsako zlo, ki uničuje dobroto v tebi. Naj se ti umirijo misli, naj bo ozdravljen tvoj um, spomin. Naj strah izpuhti. Pogum in sreča naj napolnita tvoje srce in um. Bb
Ena stara2, 25.10.2024 ob 11:19
Šnelca, ti priporočam, da o vsem tem z mamo sploh ne razpravljaš več. Niti besedice o tem z njo. Tudi z drugimi ljudmi iz tvoje okolice rajši ne. Le z redkimi, ki zadevo bolj poznajo in ti morda na nek način lahko pomagajo. Pri vsem tem se osredotoči izključno nase.
Ravno sem o tem razmisljala. Da bom morala res crto potegnit.
Ta gospod ki ima izkusnje s to magijo. Je mojo mamo opozoril in ji povedal da ce se bo spremenila 100% in se lepse do mene obnasala, bolj spostljivo, ter me upostevala saj kot on vidi sem dobronamerna in ce bo postavila sinu neke meje, ter zascitila svoje clane druzine bo se kdaj prisel na obisk, na pogovor. Drugace da bo z njo zakljucil in se umaknil ker ne bo prenasal da se toliko spravlja name in ne naredi nic dobrega.
Vceraj ko sem se vozila po AC do Lj sem priblizno zacutila da nekje delajo magijo v blizini vipavske doline. Prej me je klical da je ze nazaj in mi pove da ta vlaska norica placuje magijo zame in dela z eno skupino v okolici ajdovscine.
No, potrditev vceraj med voznjo.
Da pa preko mamine sosede in njenega sina poizvedujejo moje zdrav.stanje.
Vem ko sem mu pred leti rekla ko me je vpr kako je. Da moram dosti hodit zaradi pritiska od kp do izole. No in isti vecer ga srecam na tej poti. A malo prej je bil na obisku pri moji mami kjer sem bila sama in rece da gre domov jest vecerjo, da se mu mudi. Glej zlomka ga vidim v temi kako hodi za mano po tej poti. In tako ene 3x. Pa mu recem, a si tudi ti zacel hodit???
Mislim da kmalu za tem so se mi ravno na tej poti zacele vrtoglavice, tla so se mi umikala nisem vedela kam stopit, kje je asfalt, kje robnik. Sem morala opustit pot od kp do izole, ker je bilo moje stanje grozljivo. In obcutek da umiram.
Vceraj mi pa rece nevrologinja da imam vso avtonomno zivcevje uniceno, razloga ne ve, ampak pritisk nori visoko, vrtoglavice, grozne utrujenosti ipd
Res si zelim da dobi ta vlaska norica to moje stanje. Mislim da bi tulila od kp do Lj.
Rabim nekoga da jo vlecemo po asfaltu od kp do izole. In jo izselimo iz te okolice. Drugace ne bo miru.
Temu gospodu je moski rekel da dela magijo na meni ze 6 let, bratu 8 let. Na mami 11let. Nosi ogromno denarja.
Da je moj brat zaprt po krivem in je potrdil da so pozgali 3 italijani. Ter da bo prislo vse ven cez par mesecev. Da je vrgla mocan urok na sodnijo in tozilstvo, samo da je on zaprt. Urok da je v drogi, urok da se mu zmesa in da ima uroke na glavi.
Pri meni uroke za 25 bolezni.
Vse lahko potrdim.
In moja mama? Kaj si ti nora se tej vlaski norici mascevat, kaj verjames vsemu…cist zaslepljena.
Ampak ta gospod jo bo dal na red. Mojega oceta je poznal in ga imel zelo rad. Zdaj je spoznal mene in vidim v meni njega.
Ze par mesecev hocem dat v javnost ” ljudje iscite si prave oz 3 italijanske pozigalce, nepravega majo notri”. Mama ne dovoli.
Kaj pa, če je ta Ciganka tudi sama žrtev vlaške magije in samo orodje v rokah dejanske vlaške čarovnice, ker kot je znano, si one včasih podredijo eno drugo osebo, da za njih izvaja opravila, one so pa v ozadju, da jih nihče ne vidi in noben sploh ne ve za njih, tako da so varne pred napadi in maščevanjem, da ne boste na koncu nedolžno žensko vlekli v gatah po asfaltu.
Ker je res malo čudno, da bi se Ciganka tako spoznala na medicino, čist možno je še nekdo drug skrit zadaj.
antivlaška magija, 25.10.2024 ob 12:04
Kaj pa, če je ta Ciganka tudi sama žrtev vlaške magije in samo orodje v rokah dejanske vlaške čarovnice, ker kot je znano, si one včasih podredijo eno drugo osebo, da za njih izvaja opravila, one so pa v ozadju, da jih nihče ne vidi in noben sploh ne ve za njih, tako da so varne pred napadi in maščevanjem, da ne boste na koncu nedolžno žensko vlekli v gatah po asfaltu.
Ker je res malo čudno, da bi se Ciganka tako spoznala na medicino, čist možno je še nekdo drug skrit zadaj.
Ta “jasnovidec” je rekel temu gospodu ki ga omenjam na prvi strani…da v vlaški magiji sodelujejo zdravniki, sodniki, tožilci,…elita.
Malo prej mi je mama sporočila da je brat nenadno zbolele z MRSO.
Vem da je to njeno delo, ker je pred kratkim ukradla pošto ki jo je on meni poslal in tam so pač podatki od rojstva dalje, sodnike, tožilke…
Nerablond777, 25.10.2024 ob 09:17
Kakšno zaščito?
ce hoces nekaj materialnega :
Nastavi sol , raztersi ščem soli na pragu pa na okenske police itd…(vseeno kaksno)
Ce pa hoces duhovno:
Ti pa želim notranji mir in moc ljubezni, ki prežene vsako zlo. Kot luč, ki prežene temo. Naj nobena temna sila nima moči nad tabo, naj propade vsako zlo, ki uničuje dobroto v tebi. Naj se ti umirijo misli, naj bo ozdravljen tvoj um, spomin. Naj strah izpuhti. Pogum in sreča naj napolnita tvoje srce in um. Bb
Hvala! Zelo lepo in srčno napisano 🙂
Nekateri se mogoče čudijo, ampak vse to je možno. Ni Šnelca edini tak primer, ko ji gre vse narobe. Verjamem tudi da je vržena magija na našo oblast sploh sodstvo. Magija bi morala biti kazniva, ker jo je veliko in pušča na ljudeh hude posledice. Jo je pa težko dokazati. Upam da Šnelci uspe da se njej vržena magija obrne nazaj. Že navaden urok, prekletstvo je hudo. Neznanih ljudi ni dobro gledati v oči in tudi otroke ne izpostavljati. To so včasih vedeli. Škodljive so lahko tudi jajčne lupine, če jih najdete v hiši. Tudi svojih las in nohtov ni dobro puščati okoli.
Dobronamerne duše ki to berete, prosim za nasvet.
Kako naj to vlaško norico izselim, da ona ne ve da stojim za tem(razen če bo vprašala svojo vlaško nadrejeno bo lahko izvedela da sem jaz to naredila), namreč živi v občinskem stanovanju in notri ima enega moškega zaprtega kot talca, ne vem ali ga zastruplja s kakimi sedativi ali ga veže al kaj dela z njim, ta človek že dobro leto ni šel iz tega stanovanja ven 🙁
V tej okolici ne sme ta več živet.
Vse je možno, 25.10.2024 ob 15:55
Nekateri se mogoče čudijo, ampak vse to je možno. Ni Šnelca edini tak primer, ko ji gre vse narobe. Verjamem tudi da je vržena magija na našo oblast sploh sodstvo. Magija bi morala biti kazniva, ker jo je veliko in pušča na ljudeh hude posledice. Jo je pa težko dokazati. Upam da Šnelci uspe da se njej vržena magija obrne nazaj. Že navaden urok, prekletstvo je hudo. Neznanih ljudi ni dobro gledati v oči in tudi otroke ne izpostavljati. To so včasih vedeli. Škodljive so lahko tudi jajčne lupine, če jih najdete v hiši. Tudi svojih las in nohtov ni dobro puščati okoli.
Hvala za iskreno mnenje, to poznam.
Jajčne lupine je zakopavala v balkonske rože in metala okrog avta možu od te ki hodi k moji mami na obisk, potem nekje za 4 mesece je on umrl. Tega se dobro spomnem.
Jasnovidec je potrdil da je preko ukradene pošte pridobila podatke o senatu oz sodišču glede fratella, to kar mi je poslal. Saj pravi da imajo ti iz senata že neke težave, sploh ne odločajo prav, glavobole, niso sposobni stvari speljat, ampak da se samo zamenjajo in prepisujejo zadeve a on po nedolžnem notri čepi.
Šnelca_783, 25.10.2024 ob 16:05
Dobronamerne duše ki to berete, prosim za nasvet.
Kako naj to vlaško norico izselim, da ona ne ve da stojim za tem(razen če bo vprašala svojo vlaško nadrejeno bo lahko izvedela da sem jaz to naredila), namreč živi v občinskem stanovanju in notri ima enega moškega zaprtega kot talca, ne vem ali ga zastruplja s kakimi sedativi ali ga veže al kaj dela z njim, ta človek že dobro leto ni šel iz tega stanovanja ven 🙁
V tej okolici ne sme ta več živet.
99% problemov se najlažje reši z E vitaminom, z euri.
Glede izselitve, sicer ne bi širil tega recepta, ampak ker imamo situacijo s talcem, je morda primerno, star payback recept za znebiti se nekoga v nekem stanovanju (ki ni tvoje):
Vzameš PVC vrečko, daš vanjo liter mleka in pol kile kurjih beder*, tesno zavežeš in nekam skriješ, idealno pod kake rešetke, npr. v napo ali kaj podobnega, v tednu dni bo vrečka eksplodirala in stanovanje bo prežetom s takim smradom, da bivanje v njem ne bo več mogoče.
*količine po spominu, mogoče sem falil idealno razmerje, treba na netu čekirat
8409, 25.10.2024 ob 16:22
99% problemov se najlažje reši z E vitaminom, z euri.
Glede izselitve, sicer ne bi širil tega recepta, ampak ker imamo situacijo s talcem, je morda primerno, star payback recept za znebiti se nekoga v nekem stanovanju (ki ni tvoje):
Vzameš PVC vrečko, daš vanjo liter mleka in pol kile kurjih beder*, tesno zavežeš in nekam skriješ, idealno pod kake rešetke, npr. v napo ali kaj podobnega, v tednu dni bo vrečka eksplodirala in stanovanje bo prežetom s takim smradom, da bivanje v njem ne bo več mogoče.
*količine po spominu, mogoče sem falil idealno razmerje, treba na netu čekirat
Btw, recept je bil baje pred leti v ZDA popularna metoda za payback pohlepnim najemodajalcem in naj bi metoda naredila več za pravice najemnikov kot vsi politiki in plačani aktivisti skupaj.
:))))))
Ha ha ha! 🙂
Ja veš da. Kdo ji bo to dal v stanovanje??
Tega talca ki ga sedira ima notri pri sebi, pomoje ker mu denar vsak mesec odžira. (ne vem tako naglas razmišljam)
Sem anonimno pisala že nekam, da se bojim če je sploh še živ ali morda ga muči pri njej doma, pa nimam neke info da bi kdo prišel preverit.
Šnelca_783, 25.10.2024 ob 16:32
:))))))
Ha ha ha! 🙂
Ja veš da. Kdo ji bo to dal v stanovanje??
Tega talca ki ga sedira ima notri pri sebi, pomoje ker mu denar vsak mesec odžira. (ne vem tako naglas razmišljam)
Sem anonimno pisala že nekam, da se bojim če je sploh še živ ali morda ga muči pri njej doma, pa nimam neke info da bi kdo prišel preverit.
Ali drugi tudi vedo, da ima talca notri? Kaj pa prijava policiji? Če dobijo prijavo morajo iti pogledat.
Mogoče pomaga: – -Duhovniki mogoče rečejo, da je treba oprostit, ker le tako lahko Bog deluje. S čistim srcem, pozitivnostjo in molitvijo največ lahko naredite. Drugo, če so demoni v igri, bi pri molitvi ekzorcista morali reagirat. Tudi v Slo imamo ziher dobre egzorciste, mogoče izven vašega kraja. Poiščite na netu. Nikakor pa ne razmišljat o maščevanju osebi, s tem žal zlo samo krepite. Odpustit in delat dobro in dober egzorcist.
“Ja veš da. Kdo ji bo to dal v stanovanje??”
Ne bomo zdej javno razlagal, kako se nekomu neopazno v flat pride, sto in en način.
Nevpadljivega tipa srednjih let oblečete v plavo haljo, za ušesom svinčnik, v prsnem žepu meter, z avtoritativno govorico telesa in jasnim, suverenim glasom reče Ciganki, dober dan, iz T-2 smo, v vaši stavbi vršimo “testno merjenje” za “optične kable”, če smem, hvala lepa.
S sabo ima torbo z “merilnimi napravami”, zraven pa teglc z mlečno-piščančjo bombo.
8409, 25.10.2024 ob 17:01
“Ja veš da. Kdo ji bo to dal v stanovanje??”
Ne bomo zdej javno razlagal, kako se nekomu neopazno v flat pride, sto in en način.
Nevpadljivega tipa srednjih let oblečete v plavo haljo, za ušesom svinčnik, v prsnem žepu meter, z avtoritativno govorico telesa in jasnim, suverenim glasom reče Ciganki, dober dan, iz T-2 smo, v vaši stavbi vršimo “testno merjenje” za “optične kable”, če smem, hvala lepa.
S sabo ima torbo z “merilnimi napravami”, zraven pa teglc z mlečno-piščančjo bombo.
Prideš ti? 😉
Okrog sebe imam same leve, nič nočejo pomagat :(((
Ta jasnovidec je temu cloveku rekel da iz srbije je vrzena huda vlaska magija na slovensko sodnijo, tozilstvo, policijo.
Ocitno balkanski bojevniki ipd vedo kako in kaj.
Zato pa je situacija kot je. Bogve kaj vse sodniki med razpravami obcutijo, od mocnih glavobolov, do nezmoznosti razmisljanja, hudih nenadnih tezav osebno in doma…pol se v senatu menjavajo in nikakor ne resijo primer kot bi ga sicer ali pa se dolgo vlece.
🙁
Šnelca_783, 26.10.2024 ob 08:41
Ta jasnovidec je temu cloveku rekel da iz srbije je vrzena huda vlaska magija na slovensko sodnijo, tozilstvo, policijo.
Ocitno balkanski bojevniki ipd vedo kako in kaj.
Zato pa je situacija kot je. Bogve kaj vse sodniki med razpravami obcutijo, od mocnih glavobolov, do nezmoznosti razmisljanja, hudih nenadnih tezav osebno in doma…pol se v senatu menjavajo in nikakor ne resijo primer kot bi ga sicer ali pa se dolgo vlece.
🙁
a zato še nič od njih glede stečaja, a bom kaj svojega keša dobila nazaj ali ne.. ccccc…
Glede primera vlaska norica in tega talca, kot imam zadnje info baje bom samo sebi jamo skopala.
Nekdo mi je komaj zaupal delcek zgodbe. Ena punca je anonimno obvestila csd ipd. institucije. Ta vlaska norica jo je pa pricakala pred domom v roku 3 dni od anonimne prijave in jo zlasala, vlekla za lase, spulila del oz poskodovala lasisce, ter klicala policijo in podala lazno prijavo. Policisti so mlado dekle obravnavali kot nasilno, ne obratno. Ne csd, ne policija pa niso vstopili v dom da bi videli kaj je s tem moskim. In vlaska norica ji je rekla ” zapamtit ces ti to, imam ja veze od odvetnikov dalje. Ali neces imat vise ne posla, ne decka, ne djecu”.
Ta mlada punca je bila razocarana nad tem kako se je vse odvilo njej v minus. Glede njenih besed se pa ni sekirala.
Po letu in pol je status mlade zenske tak: sluzbe nima, otrok nenadoma ne more imet, fant jo je zapustil, crnice in modrice ima po telesu, lasje ji izpadajo-nosi lasuljo.
Jah en zunanji opazovalec bi rekel da je kriv stres.
Ne ni stres, ampak vlaska magija!
Tako bo do smrti reva brez sluzbe, brez otrok in moza.
Zakljucek pa je da ta vlaska norica ima okrog odvetnike, policiste ki sodelujejo z njo v zlu.
Vlaska norica ima 5 razredov osnovne sole, a drzi v sahu od policije, odvetnikov dalje…
Tiste ki to berete oz sledite. Imate kaksno idejo oz kaj bi kuhinjska cunja predstavljala tej vlaski norici?
Katere tezave oz bolezni bi bile v povezavi s kuhinjsko cunjo, ki jo komu da v dar?
Sama bi rekla zelodcne tezave, motnje hranjenja, alergije.
Kaj se?