Vlaška magija
Ne vem, če gre za tako ozko področje težav kot le prebavila. Od takih ljudi ne bi jemala prav ničesar in tudi njim bi se izogibala, že njihovemu pogledu. Če slučajno imaš kaj od nje, takoj zavrži. Še bolje, da ritualno zakuriš in rečeš kaj v smislu, da naj izgorijo vsi slabi nameni. Paziti moraš, da dim ne gre proti tebi. Mogoče na spletu najdeš kakšen protiurok. To bi pomagalo pri navadni magiji. Nasploh od ljudi, ki jih ne poznaš dobro ni priporočljivo kaj jemati.
Vse je možno, 26.10.2024 ob 15:09
Ne vem, če gre za tako ozko področje težav kot le prebavila. Od takih ljudi ne bi jemala prav ničesar in tudi njim bi se izogibala, že njihovemu pogledu. Če slučajno imaš kaj od nje, takoj zavrži. Še bolje, da ritualno zakuriš in rečeš kaj v smislu, da naj izgorijo vsi slabi nameni. Paziti moraš, da dim ne gre proti tebi. Mogoče na spletu najdeš kakšen protiurok. To bi pomagalo pri navadni magiji. Nasploh od ljudi, ki jih ne poznaš dobro ni priporočljivo kaj jemati.
….ampak kaj bi povezala oz asocirala s kuh.cunjo?
Pri njih imajo pomen metle, ogledala, kuh.cunja…😃
Kuh.cunja ima spet svoj pomen? Samo kaksen?🤔
Jasnovidec je vceraj temu gospodu rekel da mi od l.2018 dela magijo za smrt.
Danes sem vpisala cetrtkovo novo diagnozo ko sem bila pri nevrologinji. Pise disfunkcija auton.zivcevja. in pise disfuncija autonomnega zivcevja izzazove lahko tudi nenadno smrt.
Moj oce je umrl nenadne smrti.
Kako mi je hudo prenasat take krivice.
Tako je za vlect po asfaltu in cvret kot odojka😁.
Upam da dobim bumerang mojih bolezni in naj krepava ene 20 let tko.
Šnelca_783, 05.10.2024 ob 08:20
Kaj veste o vlaski magiji? Poznate primer ko so komu skodovali s to magijo, na kak nacin in koliko let? Ali se je oseba izvlekla ven iz tega?
Lahko tudi kaksen link pricevanja o tem, kaj v resnici delajo pri tej magiji…pac zlo oz vse slabo s tem.
V mladosti sem pri stari mami slišal le omembo “vlaških ciganov” kot o nadležnih ljueh.
Posebej o vlaški magiji je na spletu res bolj malo napisanega. Posebej za kuhinjske krpe nisem zasledila. Mogoče je kaj na kakšnih srbskih forumih v cirilici. Kaj pa če bi pogledala v knjižnici pod okultno ali pa vprašala. Glede nove diagnoze se pa posvetuj še s kakšnim drugim zdravnikom. Poznam nekaj ljudi, ki imajo slabe živce, tudi težave z vegetativno ampak nisem še slišala da bi kdo umrl zato. To bi si sigurno zapomnila. Upam, da ti tvoj zdravilec lahko čimprej kaj pomaga. Mi je čudno, da se v tej temi oglaša tako malo ljudi, saj je tega sigurno veliko.
Koliko pik v glavi, 26.10.2024 ob 16:28
Tole, Šnela: Tako je za vlect po asfaltu in cvret kot odojka😁.
Da komu pade to na pamet… ti se pa imaš za pravicoljubko, varuha živali, borko proti krivicam in nedolžno žrtev neke zlobe zunaj tebe?
Človek ostane brez besed.
Ja… Pred časom je bila samo nora, zdaj pa v svojem pisanju vedno bolj omenja res sprevržene stvari, agresijo ipd. Očitno je stanje že tako napredovalo, da je ali pa je na tem, da postane resno nevarna okolici.
Vse je možno, 26.10.2024 ob 17:14
Meni se zdi pa normalno, če ti kdo dolga leta močno škoduje, da ti prekipi in bi mu vse povrnil in še več. Kot sem brala, je Šnelca že leta ujeta v to. Ljudje ne verjamejo, dokler tega ne sprobajo na svoji koži. Pa še nihče jim ne verjame, ker ni nič neposredno oprijemljivega.
Meni se pa zdi, da maščevanje nikoli ne pomeni nič dobrega. Z enakim ravnanjem se izenačiš s tistim, ki ga preziraš zaradi njegove zlobe. Si torej enak ali celo slabši.
Ja, človeško je, da ti prekipi. Ni pa prisebno, če se poslužiš napačnih metod in daleč od osebno dostojanstvenega, da zaradi drugih spremeniš sebe v pošast.
Nekateri si zaslužijo kazen. Ampak ljudem nam je omogočeno komuniciranje in zato je potrebno ukrepati tako, da ne prideš v neskladje sam s seboj, ker s tem svoje že itak slabo počutje še dodatno uničiš in narediš točno to, kar ti je (domnevno) nekdo želel – da uničiš samega sebe.
Je pa tako, da psihopatom in v osnovi zlobnim ne moreš z nobenim civiliziranim načinom dopovedati, da nekaj delajo narobe. Taki ljudje vesti ne premorejo, zato trkati na vest ne prinaša ničesar. Žal pa tudi “milo za žajfo” ne bodo nikoli razumeli tako, kot je bilo mišljeno. Ti ljudje preprosto nimajo tega mehanizma razumevanja in ločevanja pravilno-narobe. Mislim, da obstaja celo ime take diagnoze, se ga pa zdaj ne spomnim tako na pamet.
Da bi pa torej jemal “pravico v soje roke” in se posluževal enakih prijemov, je pa pravzaprav predaja. S tem postaneš nekaj, kar nočeš biti. Ne verjamem, da bi normalen priseben človek, ki se ceni, želel to storiti svoji osebnosti.
Brez zamere -od Šnele se spominjam nešteto pisanja / poleg pisanja o frettelu /, od zgornjega soseda muslimana, ki ji je tolk nagajal ,da se je preselila…takrat ni bilo še nič od – neke ciganke–
Iz kje je zdaj ta ciganka , ki dela čira-čara prišla , čudno to…ker kakor se bere je že iz preteklosti…
No, res je pa možno, da sem kaj izpustila, ne berem vse redno …
Vse je možno, 26.10.2024 ob 16:37
Posebej o vlaški magiji je na spletu res bolj malo napisanega. Posebej za kuhinjske krpe nisem zasledila. Mogoče je kaj na kakšnih srbskih forumih v cirilici. Kaj pa če bi pogledala v knjižnici pod okultno ali pa vprašala. Glede nove diagnoze se pa posvetuj še s kakšnim drugim zdravnikom. Poznam nekaj ljudi, ki imajo slabe živce, tudi težave z vegetativno ampak nisem še slišala da bi kdo umrl zato. To bi si sigurno zapomnila. Upam, da ti tvoj zdravilec lahko čimprej kaj pomaga. Mi je čudno, da se v tej temi oglaša tako malo ljudi, saj je tega sigurno veliko.
Saj je logicno ce vpliva na krvni tlak, srcni utrip ipd. Krvni tlak rata tako previsok da so zdravila neucinkovita, nastopi smrt
Disautonomija je zajednički pojam koji se koristi za opisivanje nekoliko različitih zdravstvenih stanja koja uzrokuju neispravan rad autonomnog živčanog sustava. Autonomni živčani sustav kontrolira „automatske“ funkcije tijela o kojima svjesno ne razmišljamo, kao što su otkucaji srca, krvni tlak, probava, širenje i suženje zjenice oka, rad bubrega i kontrola tjelesne temperature. Ljudi koji žive s različitim oblicima disautonomije imaju problema s regulacijom ovih sustava, što može rezultirati nizom simptoma, a u teškim slučajevima čak i smrću.
monovka, 26.10.2024 ob 17:32
Meni se pa zdi, da maščevanje nikoli ne pomeni nič dobrega. Z enakim ravnanjem se izenačiš s tistim, ki ga preziraš zaradi njegove zlobe. Si torej enak ali celo slabši.
Ja, človeško je, da ti prekipi. Ni pa prisebno, če se poslužiš napačnih metod in daleč od osebno dostojanstvenega, da zaradi drugih spremeniš sebe v pošast.
Nekateri si zaslužijo kazen. Ampak ljudem nam je omogočeno komuniciranje in zato je potrebno ukrepati tako, da ne prideš v neskladje sam s seboj, ker s tem svoje že itak slabo počutje še dodatno uničiš in narediš točno to, kar ti je (domnevno) nekdo želel – da uničiš samega sebe.
Je pa tako, da psihopatom in v osnovi zlobnim ne moreš z nobenim civiliziranim načinom dopovedati, da nekaj delajo narobe. Taki ljudje vesti ne premorejo, zato trkati na vest ne prinaša ničesar. Žal pa tudi “milo za žajfo” ne bodo nikoli razumeli tako, kot je bilo mišljeno. Ti ljudje preprosto nimajo tega mehanizma razumevanja in ločevanja pravilno-narobe. Mislim, da obstaja celo ime take diagnoze, se ga pa zdaj ne spomnim tako na pamet.
Da bi pa torej jemal “pravico v soje roke” in se posluževal enakih prijemov, je pa pravzaprav predaja. S tem postaneš nekaj, kar nočeš biti. Ne verjamem, da bi normalen priseben človek, ki se ceni, želel to storiti svoji osebnosti.
To ni nobena predaja. Ampak jo moras USTAVIT.
Pa ne morem zivet svobodno zivljenje kot drugi, ampak izpopaceno. A je to pravicno?
Skoda da je nisem pri prvi bolezni ze zaustavila!
Ne pa sem se molila, pa obracala na duhovnike, eksorciste…tako cisto krscansko. Pa od tega ni bilo nic. Pa z blagoslovljeno vodo krizala in sol potresala pa nic.
Pol pa ti se kak kristjan rece ” bodi srecna da se zivis, da te magija ni prec ubila”. Ko take slisim se mi kozla. Imam obcutek kot da mi odg kak retard.
A naj bom srecna in mirna z magijo? Pa ne no. Moj cilj je bil delat, imet druzino, potovat, s sportom se ukvarjat, ostale hobije, zgradit blok oz stanovanja za ljudi v stiski. It v vsako vas po slo in vsakemu revnemu podelit hrano. Delat vse kar srce pozeli…
Ne pa dobit na grbo neko magijo in njeno podjebavanje iz mladosti ( kako si mlada, kako si sportnica, kako si lepa…
Se spomnem za nazaj. Mi je govorila kako imas lepe zobe, lep nasmeh. No jst na te vsiljive pocestne opazke nisem nic odg, naprej sem sla. Pol pa kr na lepem neznosne bolecine, da niso tbl pomagale, da nisem mogla se niti ucit, ampak letat po zobnih dezurstvih…10 let muke z zoboboli in kar nekaj zob je moralo ven, ker drugace ni bilo za zivet.
Se pravi – magija da bi ostala brez zob.
Kako mas lepe lase. Se pravi magija da bi ostala brez las..
Grozljivo.
Ce bi obstajal Bog, tega ne bi smel pustit. Ne pa slisim od enega duhovnika vedno govorit, da bom imela za tako mucenje vecjo svetost.
Eh ja. Samo normal life je sel mimo.
Pa moj prtisk 270/170 takoj sem vedela da to ni normalno, da je ekstra previsoko. Vpr zdravnike zakaj tako visok, vzrok. Odg ni bilo, apaticno.
Pa tudi ko sem se z vrtoglavico in umikanjem asfalta iz izole ob morju domov privlekla, sem imela obcutek da umiram, taka huda smrt.
To vse potrjuje urok za mojo smrt.
Taki bi morali bit kaznovani! Ampak gredo mimo kazni, ker kako bos dokazal da ena magija nekoga ubija.
Moj oce bi zivel sigurno se 15 let, pa kar cez noc tako. Pol pa ko je izvedela da je umrl v blizini kanel je pa vse ocetove kanele doma ukradla in znesla proc. S tem se je izdala.
Šnelca_783, 27.10.2024 ob 07:14
To ni nobena predaja. Ampak jo moras USTAVIT.
Pa ne morem zivet svobodno zivljenje kot drugi, ampak izpopaceno. A je to pravicno?
Skoda da je nisem pri prvi bolezni ze zaustavila!
Ne pa sem se molila, pa obracala na duhovnike, eksorciste…tako cisto krscansko. Pa od tega ni bilo nic. Pa z blagoslovljeno vodo krizala in sol potresala pa nic.
Pol pa ti se kak kristjan rece ” bodi srecna da se zivis, da te magija ni prec ubila”. Ko take slisim se mi kozla. Imam obcutek kot da mi odg kak retard.
A naj bom srecna in mirna z magijo? Pa ne no. Moj cilj je bil delat, imet druzino, potovat, s sportom se ukvarjat, ostale hobije, zgradit blok oz stanovanja za ljudi v stiski. It v vsako vas po slo in vsakemu revnemu podelit hrano. Delat vse kar srce pozeli…
Ne pa dobit na grbo neko magijo in njeno podjebavanje iz mladosti ( kako si mlada, kako si sportnica, kako si lepa…
Se spomnem za nazaj. Mi je govorila kako imas lepe zobe, lep nasmeh. No jst na te vsiljive pocestne opazke nisem nic odg, naprej sem sla. Pol pa kr na lepem neznosne bolecine, da niso tbl pomagale, da nisem mogla se niti ucit, ampak letat po zobnih dezurstvih…10 let muke z zoboboli in kar nekaj zob je moralo ven, ker drugace ni bilo za zivet.
Se pravi – magija da bi ostala brez zob.
Kako mas lepe lase. Se pravi magija da bi ostala brez las..
Grozljivo.
Ce bi obstajal Bog, tega ne bi smel pustit. Ne pa slisim od enega duhovnika vedno govorit, da bom imela za tako mucenje vecjo svetost.
Eh ja. Samo normal life je sel mimo.
Šnela, glede na vse doslej napisano je tebi nemogoče svetovati. Neštetokrat ti je bilo svetovano, da IDI PROČ, ti pa počneš vse drugo, le to ne.
Tole z magijo je kar nekaj. Pa četudi bi jo vzeli resno, bi še vedno veljal enak nasvet. Tudi tista tvoja čarovnica te očitno noče tam, kjer si. Torej?
Kjerkoli si, se vedno najde nekdo ali nekaj proti tebi. Doma mati, kje drugje soseda, pa potem odvetniki in sodniki, policija in zdaj še čarovnice… samo ti si otok nedolžnosti in dobrote… bi pa nekoga vlekla po asfaltu ali pekla na žaru… si zmožna razmišljati?
Če se greš te čarovniške pravljice- tu, kjer si zdaj, si očitno nezaželjena in ta “magija” ti je že stopila do faze, ko postajaš zlobna in maščevalna. Od tod lahko gre samo še navzdol, če ostaneš, kjer si.
Torej? Dvigni sidro in odidi.
Tudi tisti tvoj “gospod” je šarlatan, če tega ne vidi. Ali pa ga ne poslušaš, kot ne razumnih nasvetov.
Upoštevaj gornji nasvet glede selitve daleč stran brez obiskov tvojega sedanjega okolja in stikov z ljudmi iz njega. Začni popolnoma na novo. Tudi če se ti očistiš slabih energij in magije, boš v tem okolju vsaj slabe energije še vedno vsrkavala in ostala njihova ujetnica. V novem okolju, ki ni prepojeno s temi katastrofalno slabimi energijami, bo tudi magija manj izrazita in lažje boš našla nekaj kontra. Upoštevaj, da okolje ni le fizično okolje, ampak tudi ljudje. Senzibilna oseba si in hitro padeš v drame, ki NISO TVOJE. Ukvarjaš se s tujimi zgodbami, ti pa ostajaš izčrpana, prazna in še bolj dovzetna za vse slabe energije in magijo. Ti povem iz lastnih izkušenj. Zapusti vlogo žrtve, ne rešuj sveta, ampak SEBE.
Šnelca jaz sem vam napisala koristne nasvete, pa ste ignorirali. Še enkrat poskušam čimbolj jasno: 1) ne morete želet osebi take slabe stvari, ker kdor zlo misli, zlo ne bo šlo od njega stran. Če ji ne morete oprostit, se vsaj ne ukvarjajte z njo.
2) najdite egzorcista, ki je dober. Ko pridete k njemu govorite mirno in razumno, ne da vas ima za zmešano. Egzorcisti najprej preverijo ali gre za magijo ali za psihično bolezen.
3) tudi vsi duhovniki niso modri in marsikdaj obsojajo, namesto, da bi pomagali. Ampak s tem se ne ukvarjat. Vi rabite samo enega, ki vam bo verjel.
3) Bog vam želi pomagat, ampak ne more, če je preveč močna magija. Vi ste pa sami. Rabite močno molitev, ne bit sami zlobni in pojdite čimveč k maši in sprejmite hostijo. To je močna povezava (energija) z Jezusom.
Hm, 27.10.2024 ob 10:58
Šnelca jaz sem vam napisala koristne nasvete, pa ste ignorirali. Še enkrat poskušam čimbolj jasno: 1) ne morete želet osebi take slabe stvari, ker kdor zlo misli, zlo ne bo šlo od njega stran. Če ji ne morete oprostit, se vsaj ne ukvarjajte z njo.
2) najdite egzorcista, ki je dober. Ko pridete k njemu govorite mirno in razumno, ne da vas ima za zmešano. Egzorcisti najprej preverijo ali gre za magijo ali za psihično bolezen.
3) tudi vsi duhovniki niso modri in marsikdaj obsojajo, namesto, da bi pomagali. Ampak s tem se ne ukvarjat. Vi rabite samo enega, ki vam bo verjel.
3) Bog vam želi pomagat, ampak ne more, če je preveč močna magija. Vi ste pa sami. Rabite močno molitev, ne bit sami zlobni in pojdite čimveč k maši in sprejmite hostijo. To je močna povezava (energija) z Jezusom.
Moji odg so bili z vase strani ignorirani in zadeve ne razumete. Lep dan.
Za Boga ni nobena magija premocna. On lahko odstrani, ozdravi v sekundi.
Jst ne zelim bit sveta šnela mucenica, ampak imet normal life.
Ne suzenj in hlapec vlaske norice.
Bog nas je ustvaril svobodne!
Kje je moja svoboda?
Tudi moj brat je popacena oseba. Ce ne bi bilo te magije, bi bil normalen clovek. Vsak razumen neha z drogo ce mu skodi. Ampak temu je razum pošel. Mislim kot zaklet je.
Dokler sam ne dozivis na lastni kozi, ne mores to razumet
Ves kaj mi je nazadnje rekel en duhovnik? Ocitno vam ni tako hudo, ker ce ne bi ze samomor delala. Jap, duhovnik ki ma zgleda polno rit vsega. Ki ga ne briga da nekdo ne dela pa zeli. Nekdo zeli biti zdrav pa je cudno bolan. Ki ga ne briga cetudi bi nekdo bil na cesti.
Mah, bo kar bo.
Sla bom v akcijo da jo od tu izselim in da se vidi kaj je z unim moskim ki je zaprt pri njej. Ce uspe uspe. Ce ne pa ji bo ta jasnovidec vrgel bumerang bolezni. Ko bo dobila ta kriz bolezni, ne bo imela energije za se z drugimi ukvarjat. Oz mora dozivet na lastni kozi kako hudo je to.
Lahko bi imela normalno umirjeno zivljenje kot drugi, zdravje, sluzbo, druzino in ne bi niti vedela kaj so opekline vlaske norice.😁
Glede izselitve vas mora več stopiti skupaj in navesti čimveč razlogov. Samo metanje magije bo premalo in je tudi težko dokazljivo. Vprašanje tudi koliko bi verjeli na tistem uradu, kamor se je treba obrnit. Mislim da je najprej upravnik stavbe. Za prijavo talca v stanovanju moraš na policiji ali kje drugje povedati, zakaj sumiš da ga ima. Prej se pripravi na razgovor. Če sta si z odvetnikom blizu, ti lahko pomaga z nasvetom.
Uspehi vlaske norice, si dela kljukice verjetno
Si dela kljukice: naredila smrt je umrl, naredila bolezen je na novo zbolela.
Zdaj se bo ziher potikala okrog nabiralnika da sune posto se posebej ce vidi da prihaja iz ukc oz ambulante.
Skoda da ne sune kako poloznico in jo poravna😁😅
Šnelca_783, 27.10.2024 ob 12:57
Uspehi vlaske norice, si dela kljukice verjetno
Si dela kljukice: naredila smrt je umrl, naredila bolezen je na novo zbolela.
Zdaj se bo ziher potikala okrog nabiralnika da sune posto se posebej ce vidi da prihaja iz ukc oz ambulante.
Skoda da ne sune kako poloznico in jo poravna😁😅
Kakšen nabiralnik pa imaš to, da lahko vsak iz njega pošto pobere?