Vlaška magija
Nabiralnik, 27.10.2024 ob 13:06
Šnelca_783, 27.10.2024 ob 12:57
Uspehi vlaske norice, si dela kljukice verjetno
Si dela kljukice: naredila smrt je umrl, naredila bolezen je na novo zbolela.
Zdaj se bo ziher potikala okrog nabiralnika da sune posto se posebej ce vidi da prihaja iz ukc oz ambulante.
Skoda da ne sune kako poloznico in jo poravna😁😅
Kakšen nabiralnik pa imaš to, da lahko vsak iz njega pošto pobere?
Ocitno ma dolge prste😁, ali pa začara postarja da njej da mojo posto direkt v roke, morda sta dogovorjena.
Imam prazne kuverte iz kc in minikamero bom v kratkem dala nekam v nabiralnik, bom sebi posiljala pisma. Tko jo bom ujela😆
Šnelca_783, 27.10.2024 ob 13:15
Ocitno ma dolge prste😁, ali pa začara postarja da njej da mojo posto direkt v roke, morda sta dogovorjena.
Imam prazne kuverte iz kc in minikamero bom v kratkem dala nekam v nabiralnik, bom sebi posiljala pisma. Tko jo bom ujela😆
Vso srečo!
Le kaj boš naredila, če posnetek ne bo pokazal ničesar? Bo to tudi čarovnija? Da piha burja, se recimo v nabiralniku ne bo videlo, bo se pa kuverta v vetru dvignila…. Tako da še kako kamero zunaj nabiralnika.
So pa baje čarovnice, vampirji in podobne prikazni nevidni v ogledalih in na posnetkih…
Oprosti, verjamem, da tvoja situacija ni preprosta, le da težko ostanem resen, ko gre za čarovnice in podobno. Ali res ne najdeš nobenega drugega pojasnila za vse te tvoje zagate razen čarovništva?
Nabiralnik, 27.10.2024 ob 13:23
Vso srečo!
Le kaj boš naredila, če posnetek ne bo pokazal ničesar? Bo to tudi čarovnija? Da piha burja, se recimo v nabiralniku ne bo videlo, bo se pa kuverta v vetru dvignila…. Tako da še kako kamero zunaj nabiralnika.
So pa baje čarovnice, vampirji in podobne prikazni nevidni v ogledalih in na posnetkih…
Oprosti, verjamem, da tvoja situacija ni preprosta, le da težko ostanem resen, ko gre za čarovnice in podobno. Ali res ne najdeš nobenega drugega pojasnila za vse te tvoje zagate razen čarovništva?
Ce posnetek ne bo pokazal nicesar, pac ne bo pokazal nicesar!
Za nazaj gledano je pred dnevi sunila pismo iz ukc mb od brata ki je meni poslal. On se podpise zadaj tam kjer je lepljivo za zalepit. Pa dal je cez celo lepilni trak. No in vzamem posto vrred z reklamami, vidim pismo iz ukc ODPRTO, odlepljeno. Klicem postarja, podam opombe in vpr ob kateri uri je bil tam. Pove mi podrobnosti…
Za nazaj pred leti. Pa tako, iz sbi, kc lj ipd vabilo na preiskavo/pregled meni ni prispelo. Me klicejo iz amb ce mislim pridet na preiskavo. Pa recem da nisem nic dobila…
Z namenom je odpirala in vohunila po posti, da je na tekocem kake bolezni imam oz koliko je uspesna.
Mamo moram prepricat oz jo prepricujem da zagradi teraso ipd zadeve. Trenutno financno ne zmorem da bi to sama uredila. S tem bi dolocene stvari bile bolj pod kontrolo. Da mi ne ukrade kako kanelo pa se mene trofi nenadna srcna smrt ipd.
Bodi vesel da je ne poznas in zivis kot ti je dano po mili volji!🙂
Odpravi se v kraje kjer je vlaska magija, kjer turisti ne upajo tam ne sorodniki rodbini na obisk.
Ziher bos hitro padel pod vpliv eroticne vlaske magije in bos copatar osebi ki te bo zacarala. Pol bos ostal brez sluzbe, denarja, zdravja, otrok, doma, cudne smrti okrog tebe…
No ce mas jajca tam pojdi in porocaj ce bos ostal brez njihove magije.
Šnelca_783, 27.10.2024 ob 13:45
Odpravi se v kraje kjer je vlaska magija, kjer turisti ne upajo tam ne sorodniki rodbini na obisk.
Ziher bos hitro padel pod vpliv eroticne vlaske magije in bos copatar osebi ki te bo zacarala. Pol bos ostal brez sluzbe, denarja, zdravja, otrok, doma, cudne smrti okrog tebe…
No ce mas jajca tam pojdi in porocaj ce bos ostal brez njihove magije.
Ja, vse to je opisano na spletu. Vlaška magija je v osnovi mišljena predvsem za ljubezensko mešetarjenje – razne ljubezenske uroke, napoje in podobno. V drugem koraku pa zlorabi za namene škoditi nekomu.
Komu izvajalec namerava škoditi? Najpogosteje zaradi maščevanja, šele na koncu pa iz čistega miru zaradi dokazovanja svoje moči, torej kar tako iz objestnosti.
Da bi si nekdo tebe in tvojo familijo vzel za tarčo brez razloga, je bolj malo verjetno, kajne? Torej bi veljalo razmisliti, kdo od vas je komu naredil kako krivico. Kolikor berem, urok izgine, ko krivico poravnaš.
Kaj, ko bi vseeno najprej premislili pri vaši hiši o vseh možnih drugih razlogih, zakaj se vam dogajajo bolezni, smrti, droge in podobno, pa šele povsem na koncu iskali razloge v čarovnijah? Se ti ne zdi?
Če prav razumem, si se ti kakšni dve leti nazaj preselila v neko hišo. Zakaj naj bi potem mama, ki živi na drugi lokaciji naredila ograjo na terasi? Če ti je prej kradla pošto, kako ti jo lahko še zdaj, ko si se preselila? Ali hodi na drug konec mesta tebi brskat v nabiralnik? Za pošto se da nekaj urediti kot poštno ležeče, tako da sama osebno dviguješ svojo pošto na Pošti.
Iz spleta, 27.10.2024 ob 13:53
Ja, vse to je opisano na spletu. Vlaška magija je v osnovi mišljena predvsem za ljubezensko mešetarjenje – razne ljubezenske uroke, napoje in podobno. V drugem koraku pa zlorabi za namene škoditi nekomu.
Komu izvajalec namerava škoditi? Najpogosteje zaradi maščevanja, šele na koncu pa iz čistega miru zaradi dokazovanja svoje moči, torej kar tako iz objestnosti.
Da bi si nekdo tebe in tvojo familijo vzel za tarčo brez razloga, je bolj malo verjetno, kajne? Torej bi veljalo razmisliti, kdo od vas je komu naredil kako krivico. Kolikor berem, urok izgine, ko krivico poravnaš.
Kaj, ko bi vseeno najprej premislili pri vaši hiši o vseh možnih drugih razlogih, zakaj se vam dogajajo bolezni, smrti, droge in podobno, pa šele povsem na koncu iskali razloge v čarovnijah? Se ti ne zdi?
Vse smo premislili in raziskali. Tazadnje je to in smo si potrdili.
Pri njej gre za sovrastvo. Ampak mene ona in njeni vzroki ne zanimajo.
Okrog se sirijo govorice da je ubila otroke v bosni, srbiji in pobegnila sem v kp pred leti. Jst te govorice nisem preverjala, reklo mi jih je vsaj 15 razlicnih ljudi.
Nam se nic ne vraca, ker ne delamo drugim slabo.
Moj oce ji je velikokrat dal pridelke iz njive, kak denar, kaj popravil…in ona mu je vrnila tako da je prisla na teraso pokradla spodnje perilo ki se je susilo in mu rekla da mu bo najmilije umrlo. Seveda ni tega sploh resno jemal. Dokler mama ni zbolela z rakom dojke. Mamo sem peljala duhovnikom na molitev, pa je bila resena.
Ko je videla da jo moj oce ne smirgla vec, je nanj policijo posiljala in se lagala da jo je porinil, udaril ipd.
Imas kaj za povedat konkretno kar ne vem in ti ves, saj mi potikujes oz dajes vedeti da se nam vraca ker smo slabi ljudje? Imas kake dokaze? Ali kar tako blatis?
Kam dobivaš pošto, 27.10.2024 ob 13:59
Če prav razumem, si se ti kakšni dve leti nazaj preselila v neko hišo. Zakaj naj bi potem mama, ki živi na drugi lokaciji naredila ograjo na terasi? Če ti je prej kradla pošto, kako ti jo lahko še zdaj, ko si se preselila? Ali hodi na drug konec mesta tebi brskat v nabiralnik? Za pošto se da nekaj urediti kot poštno ležeče, tako da sama osebno dviguješ svojo pošto na Pošti.
Razlicno k sebi, k mami ipd. Krade pa pri mami!
Sem tudi pomislila na to in tudi da je lahko kaj karmično, grehi prednikov. V moč magije pa tudi verjamem. Moški si je omislil ljubico, mlado, lepo, zelo uspešno. Ženska ni bila slaba, le zaljubila se je in on vanjo. Žena je dala narest urok. Mož se je čez noč ohladil, jo pustil, njena kariera je šla po zlu, kar naprej je bolehala, raznim drugim težavam, prav neverjetnim, ni bilo konca. Ko je ljubica prišla do vzroka težav, ni ženi nič zamerila. Rekla je, da ji je celo v olajšanje, da je že zdaj odplačala za svoj greh. Potem se ji je vse obrnilo na bolje v zelo kratkem času.
Šnelca_783, 07.10.2024 ob 07:43
Res je.
Obup ko ti to nekdo naredi. Magijo na bolezen, cudne nenadne smrti ljudi okrog, denarno katastrofa, brez sluzbe in zdravja, … brez vsega. In zmagujejo, ti pa brcas iz blata ven in nikoli ne prides.
Pa tudi zelo pretkano glede bolezni. Problem je, na sliki ga ni, izberejo nekaj kar je nedokazljivo, pa zdravniki nezaintersirani, duhovniki pa cisto odpovejo.
Poznam tudi eno zensko mojih let. Kar lustna, fit, ukvarja se s sportom, ampak fanta/moskega se v zivljenju ni imela, ne sluzbe. Sem ji pred kratkim pomagala dojeti za kaj se gre. Z ocetom sta 10 let okrog hodila iskat k duhovnikom pomoc. Njen oce strasno trpi ker ni porocena, nima sluzbe in ji pomaga. Ko sem ju spoznala in na kratko molila zanjo sem dobila obcutek da je njena teta v satanizmu, da je to njeno maslo, pa da sproti placuje vlasko magijo in da zivi zelo blizu njih. Da zivi 30m od njih so mi potrdili, niso pa vedeli za kaj se gre saj jim noben duhovnik ni pojasnil oz kratko receno nasi duhovniki niso vec v sluzbi Boga in niti nasi lokalni eksorcisti.
Njen oce se mi smili, razmislja celo kako fentat to vesco od njegove sestre, da bi urok prenehal. Strasno trpi, da hcerka stopica na mestu. Hci pa na sreco mirno prenasa oz se je bila primorana sprijaznit da ji je tako narejeno.
Kdor to ni izkusil, ne ve kaj to je. In kako krivicno hudo je to.
Ti še nisi na zaprtem oddelku psihiatrije?
Pa če že verjameš, ne moli za neko slučajno znanko, moli zase, za mamo in za brata. Vi trije nujno potrebujete pomoč, vsi trije.
Šnelca_783, 27.10.2024 ob 14:04
Vse smo premislili in raziskali. Tazadnje je to in smo si potrdili.
Pri njej gre za sovrastvo. Ampak mene ona in njeni vzroki ne zanimajo.
Okrog se sirijo govorice da je ubila otroke v bosni, srbiji in pobegnila sem v kp pred leti. Jst te govorice nisem preverjala, reklo mi jih je vsaj 15 razlicnih ljudi.
Nam se nic ne vraca, ker ne delamo drugim slabo.
Moj oce ji je velikokrat dal pridelke iz njive, kak denar, kaj popravil…in ona mu je vrnila tako da je prisla na teraso pokradla spodnje perilo ki se je susilo in mu rekla da mu bo najmilije umrlo. Seveda ni tega sploh resno jemal. Dokler mama ni zbolela z rakom dojke. Mamo sem peljala duhovnikom na molitev, pa je bila resena.
Ko je videla da jo moj oce ne smirgla vec, je nanj policijo posiljala in se lagala da jo je porinil, udaril ipd.
Imas kaj za povedat konkretno kar ne vem in ti ves, saj mi potikujes oz dajes vedeti da se nam vraca ker smo slabi ljudje? Imas kake dokaze? Ali kar tako blatis?
Ni ti treba biti nesramna. Le v razmislek sem dal. Kar takoj vidiš obtožbo in podtikanje? Res si bolana.
Pojma nimam, kdo si, kje živiš, kaj počneš, le vesel sem, da ne živim blizu tebe.
e
Šnelca_783, 25.10.2024 ob 11:46
Ena stara2, 25.10.2024 ob 11:19
Šnelca, ti priporočam, da o vsem tem z mamo sploh ne razpravljaš več. Niti besedice o tem z njo. Tudi z drugimi ljudmi iz tvoje okolice rajši ne. Le z redkimi, ki zadevo bolj poznajo in ti morda na nek način lahko pomagajo. Pri vsem tem se osredotoči izključno nase.
Ravno sem o tem razmisljala. Da bom morala res crto potegnit.
Ta gospod ki ima izkusnje s to magijo. Je mojo mamo opozoril in ji povedal da ce se bo spremenila 100% in se lepse do mene obnasala, bolj spostljivo, ter me upostevala saj kot on vidi sem dobronamerna in ce bo postavila sinu neke meje, ter zascitila svoje clane druzine bo se kdaj prisel na obisk, na pogovor. Drugace da bo z njo zakljucil in se umaknil ker ne bo prenasal da se toliko spravlja name in ne naredi nic dobrega.
Vceraj ko sem se vozila po AC do Lj sem priblizno zacutila da nekje delajo magijo v blizini vipavske doline. Prej me je klical da je ze nazaj in mi pove da ta vlaska norica placuje magijo zame in dela z eno skupino v okolici ajdovscine.
No, potrditev vceraj med voznjo.
Da pa preko mamine sosede in njenega sina poizvedujejo moje zdrav.stanje.
Vem ko sem mu pred leti rekla ko me je vpr kako je. Da moram dosti hodit zaradi pritiska od kp do izole. No in isti vecer ga srecam na tej poti. A malo prej je bil na obisku pri moji mami kjer sem bila sama in rece da gre domov jest vecerjo, da se mu mudi. Glej zlomka ga vidim v temi kako hodi za mano po tej poti. In tako ene 3x. Pa mu recem, a si tudi ti zacel hodit???
Mislim da kmalu za tem so se mi ravno na tej poti zacele vrtoglavice, tla so se mi umikala nisem vedela kam stopit, kje je asfalt, kje robnik. Sem morala opustit pot od kp do izole, ker je bilo moje stanje grozljivo. In obcutek da umiram.
Vceraj mi pa rece nevrologinja da imam vso avtonomno zivcevje uniceno, razloga ne ve, ampak pritisk nori visoko, vrtoglavice, grozne utrujenosti ipd
Res si zelim da dobi ta vlaska norica to moje stanje. Mislim da bi tulila od kp do Lj.
Rabim nekoga da jo vlecemo po asfaltu od kp do izole. In jo izselimo iz te okolice. Drugace ne bo miru.
Temu gospodu je moski rekel da dela magijo na meni ze 6 let, bratu 8 let. Na mami 11let. Nosi ogromno denarja.
Da je moj brat zaprt po krivem in je potrdil da so pozgali 3 italijani. Ter da bo prislo vse ven cez par mesecev. Da je vrgla mocan urok na sodnijo in tozilstvo, samo da je on zaprt. Urok da je v drogi, urok da se mu zmesa in da ima uroke na glavi.
Pri meni uroke za 25 bolezni.
Vse lahko potrdim.
In moja mama? Kaj si ti nora se tej vlaski norici mascevat, kaj verjames vsemu…cist zaslepljena.
Ampak ta gospod jo bo dal na red. Mojega oceta je poznal in ga imel zelo rad. Zdaj je spoznal mene in vidim v meni njega.
Ze par mesecev hocem dat v javnost ” ljudje iscite si prave oz 3 italijanske pozigalce, nepravega majo notri”. Mama ne dovoli.
Aja, tvoj brat je popolnoma nedolžen ob vsem stanju, ki ga je delal? Tudi tebi?
Ubogi bratec, haha
Šnelca_783, 27.10.2024 ob 13:40
Ce posnetek ne bo pokazal nicesar, pac ne bo pokazal nicesar!
Za nazaj gledano je pred dnevi sunila pismo iz ukc mb od brata ki je meni poslal. On se podpise zadaj tam kjer je lepljivo za zalepit. Pa dal je cez celo lepilni trak. No in vzamem posto vrred z reklamami, vidim pismo iz ukc ODPRTO, odlepljeno. Klicem postarja, podam opombe in vpr ob kateri uri je bil tam. Pove mi podrobnosti…
Za nazaj pred leti. Pa tako, iz sbi, kc lj ipd vabilo na preiskavo/pregled meni ni prispelo. Me klicejo iz amb ce mislim pridet na preiskavo. Pa recem da nisem nic dobila…
Z namenom je odpirala in vohunila po posti, da je na tekocem kake bolezni imam oz koliko je uspesna.
Mamo moram prepricat oz jo prepricujem da zagradi teraso ipd zadeve. Trenutno financno ne zmorem da bi to sama uredila. S tem bi dolocene stvari bile bolj pod kontrolo. Da mi ne ukrade kako kanelo pa se mene trofi nenadna srcna smrt ipd.
Bodi vesel da je ne poznas in zivis kot ti je dano po mili volji!🙂
Pa saj veš, da bratovo pošto pred odposiljanjem norajo prebrati?
Ni kriv poštar, ne soseda, odprejo in preberejo na UKC forenziki, to jim pomaga pri nadzoru brata, ki je tam, kjer je. Pa ne zaradi magije.
Kot da ne veš, 27.10.2024 ob 14:43
Pa saj veš, da bratovo pošto pred odposiljanjem norajo prebrati?
Ni kriv poštar, ne soseda, odprejo in preberejo na UKC forenziki, to jim pomaga pri nadzoru brata, ki je tam, kjer je. Pa ne zaradi magije.
To kar pises nima nobene zveze!
Zalepljeno pismo je bilo odprto v nabiralniku.
Ne se delat norca iz mene, lepo prosim. Hvala.
Na obali so res slabe energije. Že zdavnaj ni več dežela veselih Primorcev. Veliko prišlekov z Balkana je s sabo verjetno tudi nehote prineslo slabe energije vojn, nasilja, maščevalnosti in tudi magijskih veščin. Včasih sem si želela, da bi živela ob morju, zdaj ne več. Tudi na izlete me ne vleče. Slabe energije se čutijo in verjamem tudi v vpliv magije. Šnelca če le moreš, pojdi stran od tam. Grem stavit, da bo potem pol lažje in boš našla pot, da se znebiš pogubnega vpliva. Glede usmeritve kam in kako kontaktiraj g. Tadeja Pretnarja. Je zelo prijazen. On nič ne dela, ampak sigurno ve kam se obrnit.
Kot da ne veš, 27.10.2024 ob 16:26
Brat je že zalepil kuverti na forenziki, a so ga tam odprli in preverili pisanje ter potem odposlali.
Ne. Pred njimi zalepi, ne odpirajo se 1x.
Postar je pa dal izjavo da pismo ni bilo odprto. Belezijo poskodovane/ odprte posiljke.
Bz se trudis jo zagovarjat in se delat norca iz mene.😁
Vse je možno, 27.10.2024 ob 16:23
Na obali so res slabe energije. Že zdavnaj ni več dežela veselih Primorcev. Veliko prišlekov z Balkana je s sabo verjetno tudi nehote prineslo slabe energije vojn, nasilja, maščevalnosti in tudi magijskih veščin. Včasih sem si želela, da bi živela ob morju, zdaj ne več. Tudi na izlete me ne vleče. Slabe energije se čutijo in verjamem tudi v vpliv magije. Šnelca če le moreš, pojdi stran od tam. Grem stavit, da bo potem pol lažje in boš našla pot, da se znebiš pogubnega vpliva. Glede usmeritve kam in kako kontaktiraj g. Tadeja Pretnarja. Je zelo prijazen. On nič ne dela, ampak sigurno ve kam se obrnit.
Hvala za tvoj trud in dobre namene!
Karmično, 27.10.2024 ob 14:13
Sem tudi pomislila na to in tudi da je lahko kaj karmično, grehi prednikov. V moč magije pa tudi verjamem. Moški si je omislil ljubico, mlado, lepo, zelo uspešno. Ženska ni bila slaba, le zaljubila se je in on vanjo. Žena je dala narest urok. Mož se je čez noč ohladil, jo pustil, njena kariera je šla po zlu, kar naprej je bolehala, raznim drugim težavam, prav neverjetnim, ni bilo konca. Ko je ljubica prišla do vzroka težav, ni ženi nič zamerila. Rekla je, da ji je celo v olajšanje, da je že zdaj odplačala za svoj greh. Potem se ji je vse obrnilo na bolje v zelo kratkem času.
Seveda. Vraževerci le glej da te ne začara ta magija sa boš morala stare debele curake cuzat…
Iz spleta, 27.10.2024 ob 14:36
Ni ti treba biti nesramna. Le v razmislek sem dal. Kar takoj vidiš obtožbo in podtikanje? Res si bolana.
Pojma nimam, kdo si, kje živiš, kaj počneš, le vesel sem, da ne živim blizu tebe.
Bolje bi bilo ce bi pisal pod istim( znanim) nickom, tako bi se stelo za bolj uravnoveseno.
Tako ona kot ti se nekaj mascujeta in usajata brez razloga. Ziher sta ti in ona pshiatricna bolnika. Zate me ne briga, tako kot tudi zanjo ne. Cetudi je psihicka, je to njen problem. Posluzevanje z magijo in skodenje s smrtjo je kaznivo, oz bi moralo biti.
Ne vpletaj se prevec v to zadevo ker bos hitro dobil njen hud bumerang, ceorav je ne poznas, ne ves kje zivi. Opozorilo! Lahko se hihetas, rezis, to ze vemo si poln samega sebe in s psihiatricno diagnozo, ampak ce se te bo ona lotila na daljavo, ti bo slo vse po zlu, nic ne bos mogel, niti papez te ne bo povohal, niti molitvene prijateljice ne bodo uspele te resit. Ne zeli si njeno zlo okusit na lastni kozi. Upam da to razumes kot dobronamerno, drugace je skoda da se kaj razlagam.
Šnelca_783, 28.10.2024 ob 07:10
Bolje bi bilo ce bi pisal pod istim( znanim) nickom, tako bi se stelo za bolj uravnoveseno.
Tako ona kot ti se nekaj mascujeta in usajata brez razloga. Ziher sta ti in ona pshiatricna bolnika. Zate me ne briga, tako kot tudi zanjo ne. Cetudi je psihicka, je to njen problem. Posluzevanje z magijo in skodenje s smrtjo je kaznivo, oz bi moralo biti.
Ne vpletaj se prevec v to zadevo ker bos hitro dobil njen hud bumerang, ceorav je ne poznas, ne ves kje zivi. Opozorilo! Lahko se hihetas, rezis, to ze vemo si poln samega sebe in s psihiatricno diagnozo, ampak ce se te bo ona lotila na daljavo, ti bo slo vse po zlu, nic ne bos mogel, niti papez te ne bo povohal, niti molitvene prijateljice ne bodo uspele te resit. Ne zeli si njeno zlo okusit na lastni kozi. Upam da to razumes kot dobronamerno, drugace je skoda da se kaj razlagam.
S teboj je res težko komunicirati, zato poslednjič:
ne vem, s kom imaš spore, niti sanja se mi ne, s kom me želiš zdaj zamenjevati. Je veliko vprašanje, ali to veš sama.
Naslov tvoje teme me je motiviral, da sem na spletu prebral, kar o vlaški magiji piše in ti to pač napisal. Brez vsakršnih drugih razmislekov in dobronamerno.
Ti pa v obtožbo, napad in grožnjo.
Če vedno tako reagiraš, da si iz ljudi narediš namišljene nasprotnike in ne znaš ločiti nasveta od graje, ti je res nemogoče pomagati.
Izgleda, da tudi tukaj ne iščeš pomoči, ampak prepire. Zakaj je temu tako, najbrž niti sama ne veš.
Odslej se izognem slehernemu tvojemu zapisu, ti se pa kar ukvarjaj s tem, kdo ti po tvoje hoče nekaj slabega, če te to tako veseli.
Želim ti pa vse dobro.
Iz spleta, 28.10.2024 ob 08:17
S teboj je res težko komunicirati, zato poslednjič:
ne vem, s kom imaš spore, niti sanja se mi ne, s kom me želiš zdaj zamenjevati. Je veliko vprašanje, ali to veš sama.
Naslov tvoje teme me je motiviral, da sem na spletu prebral, kar o vlaški magiji piše in ti to pač napisal. Brez vsakršnih drugih razmislekov in dobronamerno.
Ti pa v obtožbo, napad in grožnjo.
Če vedno tako reagiraš, da si iz ljudi narediš namišljene nasprotnike in ne znaš ločiti nasveta od graje, ti je res nemogoče pomagati.
Izgleda, da tudi tukaj ne iščeš pomoči, ampak prepire. Zakaj je temu tako, najbrž niti sama ne veš.
Odslej se izognem slehernemu tvojemu zapisu, ti se pa kar ukvarjaj s tem, kdo ti po tvoje hoče nekaj slabega, če te to tako veseli.
Želim ti pa vse dobro.
Prpa, prpa ti.😁
Jah, videl bos njihove sadove. Potem se pa oglasaj!
In dobro nameren nisi!!!