Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vlaška magija

Vlaška magija

Za Šnelo!

Mene samo zanima, zakaj tvoja hči ni živela s teboj in je bila pri sorodnikih pokojnega moža?

Odgovor na objavo uporabnika
imam eno vprašanje, 28.10.2024 ob 08:36

Za Šnelo!

Mene samo zanima, zakaj tvoja hči ni živela s teboj in je bila pri sorodnikih pokojnega moža?

Ker verjetno ne bi bila se ona ziva! Vsaj koga mi je uspelo zascitit.

Šnelca_783, 28.10.2024 ob 08:25

Iz spleta, 28.10.2024 ob 08:17

Šnelca_783, 28.10.2024 ob 07:10

Iz spleta, 27.10.2024 ob 14:36

Šnelca_783, 27.10.2024 ob 14:04

Iz spleta, 27.10.2024 ob 13:53

Šnelca_783, 27.10.2024 ob 13:45

Nabiralnik, 27.10.2024 ob 13:23

Šnelca_783, 27.10.2024 ob 13:15

Nabiralnik, 27.10.2024 ob 13:06

Šnelca_783, 27.10.2024 ob 12:57

Uspehi vlaske norice, si dela kljukice verjetno

..https://postimg.cc/JHLWvpQ8

Si dela kljukice: naredila smrt je umrl, naredila bolezen je na novo zbolela.

Zdaj se bo ziher potikala okrog nabiralnika da sune posto se posebej ce vidi da prihaja iz ukc oz ambulante.

Skoda da ne sune kako poloznico in jo poravna😁😅

Kakšen nabiralnik pa imaš to, da lahko vsak iz njega pošto pobere?

Ocitno ma dolge prste😁, ali pa začara postarja da njej da mojo posto direkt v roke, morda sta dogovorjena.

Imam prazne kuverte iz kc in minikamero bom v kratkem dala nekam v nabiralnik, bom sebi posiljala pisma. Tko jo bom ujela😆

Vso srečo!
Le kaj boš naredila, če posnetek ne bo pokazal ničesar? Bo to tudi čarovnija? Da piha burja, se recimo v nabiralniku ne bo videlo, bo se pa kuverta v vetru dvignila…. Tako da še kako kamero zunaj nabiralnika.

So pa baje čarovnice, vampirji in podobne prikazni nevidni v ogledalih in na posnetkih…

Oprosti, verjamem, da tvoja situacija ni preprosta, le da težko ostanem resen, ko gre za čarovnice in podobno. Ali res ne najdeš nobenega drugega pojasnila za vse te tvoje zagate razen čarovništva?

Odpravi se v kraje kjer je vlaska magija, kjer turisti ne upajo tam ne sorodniki rodbini na obisk.

Ziher bos hitro padel pod vpliv eroticne vlaske magije in bos copatar osebi ki te bo zacarala. Pol bos ostal brez sluzbe, denarja, zdravja, otrok, doma, cudne smrti okrog tebe…

No ce mas jajca tam pojdi in porocaj ce bos ostal brez njihove magije.

Ja, vse to je opisano na spletu. Vlaška magija je v osnovi mišljena predvsem za ljubezensko mešetarjenje – razne ljubezenske uroke, napoje in podobno. V drugem koraku pa zlorabi za namene škoditi nekomu.

Komu izvajalec namerava škoditi? Najpogosteje zaradi maščevanja, šele na koncu pa iz čistega miru zaradi dokazovanja svoje moči, torej kar tako iz objestnosti.

Da bi si nekdo  tebe in tvojo familijo vzel za tarčo brez razloga, je bolj malo verjetno, kajne? Torej bi veljalo razmisliti, kdo od vas je komu naredil kako krivico. Kolikor berem, urok izgine, ko krivico poravnaš.

Kaj, ko bi vseeno najprej premislili pri vaši hiši o vseh možnih drugih razlogih, zakaj se vam dogajajo bolezni, smrti, droge in podobno, pa šele povsem na koncu iskali razloge v čarovnijah? Se ti ne zdi?

Vse smo premislili in raziskali. Tazadnje je to in smo si potrdili.

Pri njej gre za sovrastvo. Ampak mene ona in njeni vzroki ne zanimajo.

Okrog se sirijo govorice da je ubila otroke v bosni, srbiji in pobegnila sem v kp pred leti. Jst te govorice nisem preverjala, reklo mi jih je vsaj 15 razlicnih ljudi.

Nam se nic ne vraca, ker ne delamo drugim slabo.

Moj oce ji je velikokrat dal pridelke iz njive, kak denar, kaj popravil…in ona mu je vrnila tako da je prisla na teraso pokradla spodnje perilo ki se je susilo in mu rekla da mu bo najmilije umrlo. Seveda ni tega sploh resno jemal. Dokler mama ni zbolela z rakom dojke. Mamo sem peljala duhovnikom na molitev, pa je bila resena.

Ko je videla da jo moj oce ne smirgla vec, je nanj policijo posiljala in se lagala da jo je porinil, udaril ipd.

Imas kaj za povedat konkretno kar ne vem in ti ves, saj mi potikujes oz dajes vedeti da se nam vraca ker smo slabi ljudje? Imas kake dokaze? Ali kar tako blatis?

Ni ti treba  biti nesramna. Le v razmislek sem dal. Kar takoj vidiš obtožbo in podtikanje? Res si bolana.

Pojma nimam, kdo si, kje živiš, kaj počneš, le vesel sem, da ne živim blizu tebe.

Bolje bi bilo ce bi pisal pod istim( znanim) nickom, tako bi se stelo za bolj uravnoveseno.

Tako ona kot ti se nekaj mascujeta in usajata brez razloga. Ziher sta ti in ona pshiatricna bolnika. Zate me ne briga, tako kot tudi zanjo ne. Cetudi je psihicka, je to njen problem. Posluzevanje z magijo in skodenje s smrtjo je kaznivo, oz bi moralo biti.

Ne vpletaj se prevec v to zadevo ker bos hitro dobil njen hud bumerang, ceorav je ne poznas, ne ves kje zivi. Opozorilo! Lahko se hihetas, rezis, to ze vemo si poln samega sebe in s psihiatricno diagnozo, ampak ce se te bo ona lotila na daljavo, ti bo slo vse po zlu, nic ne bos mogel, niti papez te ne bo povohal, niti molitvene prijateljice ne bodo uspele te resit. Ne zeli si njeno zlo okusit na lastni kozi. Upam da to razumes kot dobronamerno, drugace je skoda da se kaj razlagam.

S teboj je res težko komunicirati, zato poslednjič:

ne vem, s kom imaš spore, niti sanja se mi ne, s kom me želiš zdaj zamenjevati. Je veliko vprašanje, ali to veš sama.
Naslov tvoje teme me je motiviral, da sem na spletu prebral, kar o vlaški magiji piše in ti to pač napisal. Brez vsakršnih drugih razmislekov in dobronamerno.

Ti pa v obtožbo, napad in grožnjo.
Če vedno tako reagiraš, da si iz ljudi narediš namišljene nasprotnike in ne znaš ločiti nasveta od graje, ti je res nemogoče pomagati.
Izgleda, da tudi tukaj ne iščeš pomoči, ampak prepire. Zakaj je temu tako, najbrž niti sama ne veš.
Odslej se izognem slehernemu tvojemu zapisu, ti se pa kar ukvarjaj s tem, kdo ti po tvoje hoče nekaj slabega, če te to tako veseli.
Želim ti  pa vse dobro.

Prpa, prpa ti.😁

Jah, videl bos njihove sadove. Potem se pa oglasaj!

In dobro nameren nisi!!!

Ko boš znala ločiti dobronamernost od zlonamernosti, bo ti lažje.
Tukaj si bila deležna dobrih nasvetov, pa si jih doslej vedno ignorirala. Kaj s tem sporočaš? Ti veš?
Mi to razumemo, da jih nočeš. Prav, naj bo po tvoje.
Se ti pa zato stvari poslabšujejo in ne zaradi kakih čarovnic. Me več ne briga, povem ti pa lahko. V upanju, da se te morda kdaj prime.
Ja, dobronamerno. Ti pa razumi po svoji izbiri.

Pismo iz Mb je bilo tako v nabiralniku odprto

..https://postimg.cc/K4wnVrcW

..https://postimg.cc/jwJjJNVW

Iz spleta, 28.10.2024 ob 08:47

Ko boš znala ločiti dobronamernost od zlonamernosti, bo ti lažje.
Tukaj si bila deležna dobrih nasvetov, pa si jih doslej vedno ignorirala. Kaj s tem sporočaš? Ti veš?
Mi to razumemo, da jih nočeš. Prav, naj bo po tvoje.
Se ti pa zato stvari poslabšujejo in ne zaradi kakih čarovnic. Me več ne briga, povem ti pa lahko. V upanju, da se te morda kdaj prime.
Ja, dobronamerno. Ti pa razumi po svoji izbiri.

Uveljavljas svojo voljo povsod?

Ali se bojis da se je zgodila modropolarnemu krivicnost z moje strani in mislis da po krivem obsojam vlasko norico? Zato se ti gre.

Ce bi bil dobronameren me ne bi podjebaval ko vidis kako diagnozo imam.

Ampak si kot nekdo ki gre h nekomu na kemoterapijo in mu da se malo kacjega strupa v kemo…

Lp!

Šnelca_783, 28.10.2024 ob 10:07

Uveljavljas svojo voljo povsod?

Ali se bojis da se je zgodila modropolarnemu krivicnost z moje strani in mislis da po krivem obsojam vlasko norico? Zato se ti gre.

Ce bi bil dobronameren me ne bi podjebaval ko vidis kako diagnozo imam.

Ampak si kot nekdo ki gre h nekomu na kemoterapijo in mu da se malo kacjega strupa v kemo…

Lp!

Punca, zdaj pa si daj dopovedat (no, ali pač ne, kakor hočeš):

kdo ali kaj je polarnomodro, se mi ne sanja. Najbrž neka tvoja preganjavica ali neka kregarija od bogve kod.

Za tvojo diagnozo pa res ne vem. Od kod bi pa naj? A sem tvoj zdravnik? Si jo kje objavila? Potem si si sama kriva, da kdo zanjo ve. Jaz je ne poznam. Sem pa -roko na srce- pomislil na kaj takega, ko sem prebral tole o čarovnicah. A sem se trudil tega ne komentirati.

Gre mi za nič. Tukaj včasih kaj preberem in če čutim stisko avtorja, se pač odločim, da bi kaj napisal, kar bi po moje koristilo avtorju. To je cela umetnost. Kako ti to sprejmeš, ni odvisno od mene. Se mi pa zdi škoda, da dober namen ne doseže svojega cilja.
Ok, pač nič. Ni v moji moči pomagati, kjer pomoč ni sprejeta.

Ja, gotovo imam svoj prav zase. Tudi pri odločanju o tem, kaj napišem in zakaj. Pač pa sam ne prosim za pomoč drugih, le nudim jo, če zaznam, da bi prišla komu prav.

Saj nočeš verjeti, ampak nekateri ljudje se trudimo delati dobro celo neznancem. Ti si pa primer, kjer je to zaman.

Verjetno res zaradi diagnoze, ki jo omenjaš. No, tudi to imaš najbrž zato, ker bi obstajala možnost izboljšanja. Želim ti, da se ti odvije čim bolje.
Srečno!

Iz spleta, 28.10.2024 ob 11:05

Punca, zdaj pa si daj dopovedat (no, ali pač ne, kakor hočeš):

kdo ali kaj je polarnomodro, se mi ne sanja. Najbrž neka tvoja preganjavica ali neka kregarija od bogve kod.

Za tvojo diagnozo pa res ne vem. Od kod bi pa naj? A sem tvoj zdravnik? Si jo kje objavila? Potem si si sama kriva, da kdo zanjo ve. Jaz je ne poznam. Sem pa -roko na srce- pomislil na kaj takega, ko sem prebral tole o čarovnicah. A sem se trudil tega ne komentirati.

Gre mi za nič. Tukaj včasih kaj preberem in če čutim stisko avtorja, se pač odločim, da bi kaj napisal, kar bi po moje koristilo avtorju. To je cela umetnost. Kako ti to sprejmeš, ni odvisno od mene. Se mi pa zdi škoda, da dober namen ne doseže svojega cilja.
Ok, pač nič. Ni v moji moči pomagati, kjer pomoč ni sprejeta.

Ja, gotovo imam svoj prav zase. Tudi pri odločanju o tem, kaj napišem in zakaj. Pač pa sam ne prosim za pomoč drugih, le nudim jo, če zaznam, da bi prišla komu prav.

Saj nočeš verjeti, ampak nekateri ljudje se trudimo delati dobro celo neznancem. Ti si pa primer, kjer je to zaman.

Verjetno res zaradi diagnoze, ki jo omenjaš. No, tudi to imaš najbrž zato, ker bi obstajala možnost izboljšanja. Želim ti, da se ti odvije čim bolje.
Srečno!

Ker ti to veliko pomeni, da vsiljujes svojo voljo, naj ti bo: si zmagal, zmagal, zmagal.

Tako vsiljevanje mi ni blizu.

Pa lazi, da nisi na forumu nepoznan ipd.

Ok s tabo ne bom vec razpredala. Niti prosim ne odgovarjaj, ker nisi dobronameren.

Rad bi videl napisano: snelci gre slabo, karma je posredi.

Ves sem istrijano duro. Istrijani smo dobri ljudje, borila se bom da tu ne bo dominirala vlaska magija, ne tvoja da sem hlapec, pa shizofrrnik oz vse kar si mi ta leta pisal sem.

Tu forumsko rajo ti zavajaj mene ne.

Tema naj bo najprej o vlaski magiji, ce bo kdo kaj se napisal o tem.

Šnelca_783, 28.10.2024 ob 11:32

Ker ti to veliko pomeni, da vsiljujes svojo voljo, naj ti bo: si zmagal, zmagal, zmagal.

Tako vsiljevanje mi ni blizu.

Pa lazi, da nisi na forumu nepoznan ipd.

Ok s tabo ne bom vec razpredala. Niti prosim ne odgovarjaj, ker nisi dobronameren.

Rad bi videl napisano: snelci gre slabo, karma je posredi.

Ves sem istrijano duro. Istrijani smo dobri ljudje, borila se bom da tu ne bo dominirala vlaska magija, ne tvoja da sem hlapec, pa shizofrrnik oz vse kar si mi ta leta pisal sem.

Tu forumsko rajo ti zavajaj mene ne.

Tema naj bo najprej o vlaski magiji, ce bo kdo kaj se napisal o tem.

Se ne spoznam zelo, le toliko, kot verjetno večina ljudi. Mi je pa nekako logično, da se zlonamernost izniči z dobronamernostjo. V magiji verjetno enako, kot v vsakdanjem življenju. Dobro proti zlemu, nekako tako. Kolikor sem prebrala, bi tistemu, ki ga je zlo napadlo, predstavljale dobre misli neko zaščito. Tudi, če ne, dobre želje vsaj ne morejo škoditi.

Zgoraj berem, da ti tukaj nekateri želijo dobro. Kako pa ti reagiraš na to? Ne verjameš, da bi ti kdo dobro želel?

Jaz bi bila za vsako dobro željo hvaležna. Verjetno takrat, ko dopustiš željam dostop do tebe, dobronamernost tudi bolj deluje. Nisem strokovnjak, le zdi se mi logično.

…da bi Šnela nagovorila to Vlahinjo da naredi magijo tej osebi ki jo res prca non stop. Škoda da se je nadala toliko denarja agentom in ji človek na forumu ne da mir.

Šnela v nabiralnik vrži mamini sosedi ime tega ki te podjebava na forumu in bo dobil svojo porcijo.

Srečno, agentje očitno niso dali na red unega Ljubljančana.

Neverjetno, 28.10.2024 ob 12:56

Se ne spoznam zelo, le toliko, kot verjetno večina ljudi. Mi je pa nekako logično, da se zlonamernost izniči z dobronamernostjo. V magiji verjetno enako, kot v vsakdanjem življenju. Dobro proti zlemu, nekako tako. Kolikor sem prebrala, bi tistemu, ki ga je zlo napadlo, predstavljale dobre misli neko zaščito. Tudi, če ne, dobre želje vsaj ne morejo škoditi.

Zgoraj berem, da ti tukaj nekateri želijo dobro. Kako pa ti reagiraš na to? Ne verjameš, da bi ti kdo dobro želel?

Jaz bi bila za vsako dobro željo hvaležna. Verjetno takrat, ko dopustiš željam dostop do tebe, dobronamernost tudi bolj deluje. Nisem strokovnjak, le zdi se mi logično.

Ti si pa zelo zmedena dusa.😁

V Istri ni prostora za vlasko magijo in pika. Ce ji ni prav, naj “pobere prnje i nizbrdo do vlaske nizine” Ampak tam ne sme ne? Bogve koliko kriminalnih in zlih dejanj je storila… je boljse v sloveniji ji cuzat soc.transferje. namesto da gre delat se ukvarja s hudo magijo. Okrog nje vsi nekam cudni bolni.

Pa ne krade samo meni posto, ampak se enim par zmanjkujejo zdrav.izvidi ipd.

Skratka, na vsak nacin si bom prizadevala da gre od tu stran. Da gre dol k svojim plemenom. Pa upam da bo res kdo upal notri pogledat ce je moski ki ga drzi sploh se ziv ali koliko je mucen. Ker ta bo tezko koga spustila v svoj prostor.

Naj me kdo popravi, če nimam prav. Po moje policija mora ukrepati in dobi nalog za vstop v stanovanje, če obstaja utemeljen sum, da je notri nekdo ujet. Ali si že komu javila to? Kako so odreagirali? Če si še vedno v dobrih odnosih z odvetnikom, ti lahko on da nasvet, kako se prijava prav izvede. Enako tudi, kako izselit vlahinjo. Pokliči ga. Mislim, da se moraš pisno obrniti na upravnika stavbe. Je težko, a ponekod uspe. Pošta je še najmanjši problem. V manj kot pol ure na Pošti urediš, da vsa pošta prihaja na tvoj novi naslov. Imaš kakšen poseben razlog, da ob selitvi tega nisi naredila? Do pravoslavnega popa  v Kopru se tudi da priti. Številka cerkve je objavljena na spletu. V enem dopoldnevu imaš lahko veliko rešeno z nekaj klici in potjo do Pošte. Potem pa samo delaš v smeri, kot ti bodo svetovali pop, odvetnik, upravnik stavbe. Pa o tem ne govori naokoli.

Šnelca_783, 29.10.2024 ob 07:58

Ti si pa zelo zmedena dusa.😁

V Istri ni prostora za vlasko magijo in pika. Ce ji ni prav, naj “pobere prnje i nizbrdo do vlaske nizine” Ampak tam ne sme ne? Bogve koliko kriminalnih in zlih dejanj je storila… je boljse v sloveniji ji cuzat soc.transferje. namesto da gre delat se ukvarja s hudo magijo. Okrog nje vsi nekam cudni bolni.

Pa ne krade samo meni posto, ampak se enim par zmanjkujejo zdrav.izvidi ipd.

Skratka, na vsak nacin si bom prizadevala da gre od tu stran. Da gre dol k svojim plemenom. Pa upam da bo res kdo upal notri pogledat ce je moski ki ga drzi sploh se ziv ali koliko je mucen. Ker ta bo tezko koga spustila v svoj prostor.

Aha. Ti si pa poklicana na ta svet, da skrbiš za pravičnost in red…

Praviš, da ima ta čarovnica moč, da meša štrene tebi in tvoji družini, ti boš pa jo po tvoje uspela pregnati… zanimivo.
Ali ne bi raje reševala najprej sebe in svoje situacije?
Pa ko si že toliko okoli odvetnikov – ti še niso povedali, da je ustavna dolžnost prijaviti kaznivo dejanje, če zanj veš? Sicer si sostorilec. Torej bi ugrabitev morala prijaviti, ne pa čakati, če si bo nekdo drug upal. Se pravi, da se te babe bojiš. Istočasno pa se bi borila proti njej… ne razumem tvoje logike.

Imaš pa prav – nekdo je tu precej zmeden.

Antena, 29.10.2024 ob 08:21

Aha. Ti si pa poklicana na ta svet, da skrbiš za pravičnost in red…

Praviš, da ima ta čarovnica moč, da meša štrene tebi in tvoji družini, ti boš pa jo po tvoje uspela pregnati… zanimivo.
Ali ne bi raje reševala najprej sebe in svoje situacije?
Pa ko si že toliko okoli odvetnikov – ti še niso povedali, da je ustavna dolžnost prijaviti kaznivo dejanje, če zanj veš? Sicer si sostorilec. Torej bi ugrabitev morala prijaviti, ne pa čakati, če si bo nekdo drug upal. Se pravi, da se te babe bojiš. Istočasno pa se bi borila proti njej… ne razumem tvoje logike.

Imaš pa prav – nekdo je tu precej zmeden.

Nic se je ne bojim. Ampak zakaj bi snelo moglo se zadnje atome energije trosit za druge prijavljat? Ves ne da se mi vec. Kot drugo pa predvidevam scenarij ” csd ne bo preveril, policijo bo na vratih odgnala”. Samo bo poizvedovala kdo jo je prijavil oz bo preko magije ugotovila.

Vceraj mi pove ena x oseba, da je en moski v komi ze dober mesec. In sestavim puzle. Ta moski ji je pred dobrim mesecem pustil pred vgodom kao eno fintno magijo( vrecko z jajcnimi lupinami, olupke od cebule…), in glej kje je tip zdaj. Kako v magiji ve kdo je to storil in kako se mascuje. In kako ji uspeva!!!

Lep dan.

Ne da se mi vec na to temo pisat.

Sem nasla en drug forum, kjer mi ljudje pomagajo s koristnimi info glede vlaske magije.

Tukaj na sreco nima noben izkusnje s tem, tako da lahko v miru zivite.🙂

Šnelca_783, 29.10.2024 ob 08:44

Nic se je ne bojim. Ampak zakaj bi snelo moglo se zadnje atome energije trosit za druge prijavljat? Ves ne da se mi vec. Kot drugo pa predvidevam scenarij ” csd ne bo preveril, policijo bo na vratih odgnala”. Samo bo poizvedovala kdo jo je prijavil oz bo preko magije ugotovila.

Vceraj mi pove ena x oseba, da je en moski v komi ze dober mesec. In sestavim puzle. Ta moski ji je pred dobrim mesecem pustil pred vgodom kao eno fintno magijo( vrecko z jajcnimi lupinami, olupke od cebule…), in glej kje je tip zdaj. Kako v magiji ve kdo je to storil in kako se mascuje. In kako ji uspeva!!!

Lep dan.

Ne da se mi vec na to temo pisat.

Sem nasla en drug forum, kjer mi ljudje pomagajo s koristnimi info glede vlaske magije.

Tukaj na sreco nima noben izkusnje s tem, tako da lahko v miru zivite.🙂

Vso srečo!! Če kje, je zate tam rešitev. Prvo srečanje v živo je že čez dva dni na metloletališču na Kleku…
Pa ni treba čez par dni sem poročati o novih coprnijah…

Čarugla, 29.10.2024 ob 08:52

Vso srečo!! Če kje, je zate tam rešitev. Prvo srečanje v živo je že čez dva dni na metloletališču na Kleku…
Pa ni treba čez par dni sem poročati o novih coprnijah…

Jaz grem lahko samo iz Istre v Istro!

Šnelca_783, 29.10.2024 ob 09:46

Jaz grem lahko samo iz Istre v Istro!

Potem pa pravijo, kako je morski zrak zdravilen….

Zdravo primorje, 29.10.2024 ob 09:49

Potem pa pravijo, kako je morski zrak zdravilen….

Seveda da je! Morski zrak je zelo zdrav in prijeten.

Šnelca_783, 29.10.2024 ob 09:59

Seveda da je! Morski zrak je zelo zdrav in prijeten.

Čudežev pa očitno le ne dela, kajne?

Zdravo primorje, 29.10.2024 ob 10:03

Čudežev pa očitno le ne dela, kajne?

Ne, obisk morja te ne bo resil prcanja niti oddaljevanja od teme- vlaske magije.

Šnelca_783, 29.10.2024 ob 10:17

Ne, obisk morja te ne bo resil prcanja niti oddaljevanja od teme- vlaske magije.

Nisi zgoraj rekla, da si našla specializiran forum za tvojo temo?
Tukaj najbrž res ne boš našla strokovnjakov za magijo, prisebnih nasvetov pa ne maraš. Nisi na pravem mestu, zato ne smeš biti jezna, če se ti kdo posmehuje.

Specialka667, 29.10.2024 ob 10:30

Nisi zgoraj rekla, da si našla specializiran forum za tvojo temo?
Tukaj najbrž res ne boš našla strokovnjakov za magijo, prisebnih nasvetov pa ne maraš. Nisi na pravem mestu, zato ne smeš biti jezna, če se ti kdo posmehuje.

Ce se nekdo posmehuje so problemi pri njemu, od zlobe do shizofrenije.

Ce pogledam Redna ima diagnozo shizofrenije pa je bolj normalna in srcna oseba od take ki se posmehuje.

Ce bi bila jezna ali zlobna sama bi vrgla tej vlaski norici v kaselc dolocena imena s foruma in bi se zacelo dogajat na polno.

Ne iscem da bi mi kdo verjel, ali pomagal, ampak ce kdo ve kaj na to temo.

Sem zelo realen clovek in vem precenit kje je meja.

Ampak ce ne prej, bodo vse zlobe po smrti placale z vecnim ognjem.

Da bi pa koga kot vi v stiski prcala, pa take hudobije v sebi nimam in niti psihiatricne diagnoze.

Lep dan.

Vem da ce bi kdo drug odprl to temo bi se potrudili odgovarjat normalno. Lahko bi jo odprla tudi anonimno, ampak stojim za Snelco in bo tako ostalo.

Izzivljanje in prcanje na meni pa ne bo resilo vasih tezav, ampak jih celo poglobilo. Ali pa se bo komu celo slabo vrnilo.

Moj namen ni tu se dokazovat, pa opravicevat. Ampak ce debata stece stece, ampak jo redno prekinjate. Cepite pa nekateri v temi, da bi ja pobrali kake podatke, pa posiljali okrog.

Ce bi slabo komu zelela bi dala celo naslov te vlaske zenske in ime, amoak obisk pri njej bi vas drago stal. Za vedno bi izgubili vse, povrwtka pa ne bi bilo.

Zelo veliko ljudi poznam. Pri zelo veliko mislim na nekaj sto- znancev, sodelavcev, strank, vseh sort sogovornikov. Pa niti eden od njih ni nikoli omenil, da se kaj spozna na magijo, za vlaško magijo pa sploh večina niti slišala ni. Kvečjemu morda za ciganke, ki služijo drobiž z nekim vedeževanjem ali ljubezenskimi recepti.
Ena znanka je pred leti bila deležna izrečene zlobne pripombe ciganke, da se ji bodo zgodile slabe stvari, ker ni hotela od nje kupiti kvačkanega prta. Pa ni bilo iz tega seveda nič.

Tako da si mislim, da boš težko našla koga, ki se spozna kaj na to, kar te zanima.

Za Šnelco, 29.10.2024 ob 11:59

Zelo veliko ljudi poznam. Pri zelo veliko mislim na nekaj sto- znancev, sodelavcev, strank, vseh sort sogovornikov. Pa niti eden od njih ni nikoli omenil, da se kaj spozna na magijo, za vlaško magijo pa sploh večina niti slišala ni. Kvečjemu morda za ciganke, ki služijo drobiž z nekim vedeževanjem ali ljubezenskimi recepti.
Ena znanka je pred leti bila deležna izrečene zlobne pripombe ciganke, da se ji bodo zgodile slabe stvari, ker ni hotela od nje kupiti kvačkanega prta. Pa ni bilo iz tega seveda nič.

Tako da si mislim, da boš težko našla koga, ki se spozna kaj na to, kar te zanima.

Nasla bom. Ampak vprasanje ce imajo te osebe pogum za povedat kako in kaj se je dogajalo.

Se je tudi za vprasat ali je kdo kdaj snemal kak tak obred? Ker kot je videt ni, saj se zaveda posledic ki bi ga cakale.

Zame je vlaska magija huja od satanizma. Obema je skupno da delujejo demoni preko takih vlahinj. Glede na to da so polpismene, imajo pa okrog sebe zdravnike, odvetnike, sodnike…ki jih hrbet scitijo. Tu je pomembno le da so zle osebe in demoni so jim poslusni.

Jah taki najvec ciljajo na katolike. Saj demon sovrazi vse kar je cerkveno.

Šnelca_783, 28.10.2024 ob 08:54

Pismo iz Mb je bilo tako v nabiralniku odprto

..https://postimg.cc/K4wnVrcW

Druge strani kuverte seveda nimaš slikane.

Ker potem bi se videlo, da to ni kuverta od UKC, kajne?

New Report

Close