Vlaška magija
za: krof, 29.10.2024 ob 14:51
Šnelca_783, 28.10.2024 ob 08:54
Pismo iz Mb je bilo tako v nabiralniku odprto
Druge strani kuverte seveda nimaš slikane.
Ker potem bi se videlo, da to ni kuverta od UKC, kajne?
A lohka se bolj lazes? A si lahko se bolj pokvarjeno bitje???
za: krof, 29.10.2024 ob 15:33
Zakaj?
A ker ne pokažeš sprednje strani te kuverte, da bi se videlo, če ima res logotip od UKC gor?
Kaj imas od laganja? A to te bo razneslo od podtikanj lazi ali kaj???
Ce si znal citirat in objavit to kar je zadnji del kuverti, verjamem da znas tudi sprednji. Saj ves kje ta objava tudi je.
Ni mi pa jasno zakaj si obsedeno z lazmi????
Šnelca_783, 29.10.2024 ob 15:37
Kaj imas od laganja? A to te bo razneslo od podtikanj lazi ali kaj???
Ce si znal citirat in objavit to kar je zadnji del kuverti, verjamem da znas tudi sprednji. Saj ves kje ta objava tudi je.
Ni mi pa jasno zakaj si obsedeno z lazmi????
UKC ima na sprednji strani kuvert na levi NATISNJEN svoj logotip, desno od njega je okrogli vijolični žig s številko, ki nakazuje ambulanto oz. oddelek, v desnem zgornjem vogalu je natisnjen v modri barvi napis: “Poštnina plačana pri pošti 2102 Maribor”; kako izgleda logotip, si lahko pogledaš na tej spletni strani, levo zgoraj: Uvod – UKC Maribor.
Na notranji strani so kuverte svetlo sive, brez napisa znamke kuverte.
P.S. 1 Mislim, da je iz zgornjega opisa jasno, da imam kuverte, kot jih pošilja UKC.
P.S. 2 Glede na to, da imaš glede na tvoje opise dolgotrajne težave s svojim poštnim nabiralnikom, očitno uživaš v tem, da se ti nekaj dogaja, ker drugače bi že zdavnaj spremenila nekaj na tem področju. Predlogov, kaj narediti, si dobila več kot dovolj.
P.S. 3 Ne hlini, da si prava kristjanka. S svojim preklinjanjem in ostalim kristjana nevrednim vedenjem si kvečemu svetohlinka.
Kaj novega, 31.10.2024 ob 19:04
Šnelca ali si na tistem forumu izvedela kaj novega?
..https://www.youtube.com/watch?v=XKN8WxSoGns
Ne se, oz nic kaj takega.
Vem pa oz pri srcu cutim da se bodo puzzle še sestavljale.
Pri mami drugim stanovalcem tudi posta zginja. Sem jih vprasala ali bolj zdravstveni dokumenti ali drugo. Pravijo izvidi, bancni izpiski. Ampak zaenkrat se jim ne zdi to alarmantno. Meni se pa zdi saj opazam cudne spremembe pri njih.
Moj cilj je jo izselit in onesposobit da dela zlo naprej.
Je pa nekaj čudnega se ene 2 dni nazaj “zgodilo”. Pač tuhtam kar veliko kdo bi bila njena nadrejena. Pa se mi začne motat eno žensko ime na G. In na fb dobim zasebno sporočilo če potrebujem čiščenje na domu. Pogledam ženska ima ime na G in nekam znana faca. grda v obraz kot sam hudič :)) Zdaj pa vprašanje kako je lahko mi pisala na fb, ko pa ne vem da bi lahko imela npr tako ime (apple pie – za predstavo). Tako da magija ji deluje.
Seveda ji nisem nič odgovorila. Take si v stanovanju ne bi želela imet, niti ne bi želela koga poslat da se z njo dobi na kavi. Ker ne bi rada imela koga na vesti, da m naškodi na zdravju, financah, smrti ipd
Puzzle se sestavljajo in zlobe bodo priplavale na vrh 🙂
Ta video deluje zelo mračno, prav čutiš negativno. V stanovanje nikakor nobenega ne spuščaj. Malo poglej tudi koli hiše, da ne bo kakšnih čudnih stvari okoli. Tudi za okna pazi, da ti ne vrže kaj notri. To, da si na FB dobila v zasebno sporočilo ponudbo za čiščenje je več kot čudno. Na FB ne potrjevati neznanih ljudi. Lahko da delujejo tudi na sodobne še načine. Če imaš slučajno svojo fotko na FB, jo zamenjaj s kakšno nevtralno. Ko sem bila še otrok, so v vaši od moje stare mame govorili o vlahinjah (na Notranjskem). Beseda mi je bila nenavadna, ampak preveč me ni zanimalo. Je pa v tej vasi kar nekaj nesrečnih hiš skozi več generacij.
Če je placebo resničen, in vemo, da je, je skoraj vse mogoče in ni izključeno, da “magija” res deluje, če verjameš vanjo, ampak čim nekdo za svojo “magijo” zahteva keš, je šarlatan, ima moč z mislimi vplivati na fizično realnost, ampak eure mora pa od siromakov jemat.
Vlaška “magija”:https://www.youtube.com/watch?v=qtJGsb9PQoI&t=991s
Kaj novega, 08.11.2024 ob 08:20
Upam, da boš našla pot. Mogoče se je pa v teh tvojih zapisih tudi našel kdo, ki je pomislil, da je vzrok njegovih težav lahko tudi magija. Če je Vlaška, pa še toliko huje.
Sem se precej angazirala. Ta “jasnovidec” mi je potrdil da mi je nekje v srednji soli naredila hudo prekletstvo, da nimam zdravja, sluzbe, druzine, osebne srece, dostojanstva za zivet, da so moje vse poti zaprte. In te se skozi dokazuje zaprte pri zdravnikih, ljudeh, duhovnikih…
Moja in edina bolezen ki bi jo imela tekom zivljenja so le zolcni kamni. Ostalo je rekel kar imam ni moje ampak narejeno. Narejena bolezen in da bi vsakic umrla. Baje da jo to strasno jezi ker ni smrti dosegla…
Drugo, anagazirala sem in previdno sprasujem oz iscemo kdo je ta zenska ki to pocne. Sprasujem znane in neznane ljudi. Ko so me ti ljudje vpr kake tezave z zdravjem imam…so rekli da oni tega ne bi zdrzali. To ni samo hud duhovni boj ampak je preveliko mucenje.
Ce kaj izvem preko teh ljudi…ce ne grem sama v akcijo.
Tisti “jasnovidec” je rekel da uroki se koncajo ko ona umre. On se ne bi lotil “čistit ta urok”, ker je bil že z njene strani hudo smrtno ogrožen. Povedal pa mi je da če bi mi kdo odpravil urok, bi hitro una tam začutila in bi naredila še hujši.
Za mojega brata je tudi sam rekel kje trenutno je in kaj je z njim. Njemu je naredila da je nor, nevaren in na drogi. In nic od tega ne bi bil ce ne bi bilo uroka. In brez da bi ga vprašala je rekel on je nedolžno zaprt, požigalci so trije italijani, ki so na enem travniku povzročili požar blizu hiš.(tu sem samo obstala)
Za mojo mamo je tudi sam rekel, da ji je narejeno, da je krivična do mene, do brata strašno popustljiva in zaslepljena. In urok da mu daje denar.
K temu “jasnovidcu” sem šla in mu rekla naj mi pove katere bolezni so “moje” in katere prihajajo od zla. Šele na koncu sem mu naštela vse bolezni, operacije ipd.
Drugače mi pa zadnje tedne ta norica meče na avto, okrog avta čudne stvari,…vidi da jih ne umaknem, se ne dotaknem…ko grem z avtom stran jih zgleda pride pobrat, saj ko se nazaj pripeljem teh “odpadkov” ni več. Verjetno ji je cilj da bi se tega dotaknila.
Tam kjer ona živi pa z blagoslovljeno vodo poškropim njen vhod.
Ta “jasnovidec” je rekel da bom opazila neke spremembe pri njej, reakcije, da bo želela navezat stik, it čim bolj blizu mene,…morda bo sama imela vrtoglavice…
Enemu sosedu so se čez noč začele doma dogajat čudne stvari,…pred dnevi ga srečam na ulici…ves izven sebe…in sem mu rekla, verjetno je to njeno delo.
Ta norica in njena vlaška ciganka preživita dan s hudobijo in da drugim zlo naneseta.
Na moje vpr temu “jasnovidcu” zakaj duhovniki, eksorcisti niso bili temu kos…pove da se niso poglobili, saj je ta urok zelo hud in trdovraten in da je kot sem sama opazila narejeno da nimam od nikoder pomoči.
Podrobnosti o tej vlaški ženski nisem spraševala, samo je povedal kje živi, celo je povedal s katerega konca srbije prihaja, pa sem pozabila…
Kaj naj si mislim? Da z njo sodelujejo zdravniki, kakšen srbski nevrolog…ker prav profesionalno narejene redke bolezni, ki jih naši slo doktroji niti ne poznajo. In so take da jih ne moreš “ven povlečt” – spomin, živčevje, vrtoglavica…
Prav profi urok narejen, od babe sa 5 razreda oš. :)))
Pa še to – v okolju. Recimo ta soseda norica, baje se zlaže in tam tuli da jo je nekdo udaril, porinil…pride policija in nedolžni osebi da kazen, tako je že 20 let. Človek reče da to ni res, da je zmešana naj jo vozijo v idrijo, tip dobi kazen, ona pa se smeji kot prasica.
Grda pa je kot prase zavaljeno. Ampak okrog nje vsi bolni, vsi s hudimi težavami, edino blond prase debelo 150kg zdravo. V okolici je znana in vsi se čudijo, od kod ima denar, ženska vsak dan vlači domov 3 težke torbe hrane. Komaj hodi po ulici, kot en rambo.Od kod ji denar, če vleče socialko??? A ji vlaška magija plačuje??? Al je zacoprala na csd kako soc.delavko in ji nakazuje 2*480eur, ali 3*480eur?? :)))
Šnelca, se mi zdi, da si naredila velik korak naprej, čeprav se ti mogoče ne zdi. Vsaj potrditev imaš in več konkretnih informacij, zakaj stvari stojijo tako in nihče ni mogel nič narediti. Dobro, da te je opozoril na vse, kje so meje. Pa da si sama vedela, da ne smeš pobirati neznanih stvari. Po svoje te Bog čuva, če si uspela priti čez vse to. Sem pa v tem času slišala, da je bilo menda vlaške magije več v Beli krajini. Na Dolenjskem so za enega rekli, da mu je vlahinja vrgla urok, ker se ga je vseskozi držala prav neverjetna smola. Mogoče bi pa kdo iz Bele krajine znal kaj pomagati. Kakšna znanja sigurno še obstajajo, ampak jih mogoče bolj skrivajo. Pa s tem jasnovidec ostani v kontaktu, sigurno ti lahko še naprej pomaga v sprotnih težavah. Srečno!