Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style vlažilna krema

vlažilna krema

Pozdravljene! Jaz bi vas pa prosila, da mi pomagate pri odločitvi za nakup vlažilne kreme, po nanosu katere ne bo koža svetleča. Imam normalno do kombinirano kožo (T cona). Sedaj uporabljam Hydrazen od Lancoma, vendar pa bi želela sedaj iti bolj na naravno bazo sestavin. Verjetno je bilo že govora o kozmetiki Clarins. Ali katera uporablja cremo Desalterant-Multi Hydratante- ali je po nanosu mat učinek ali ne? Hvala in pozdravček!

Ana jaz ti predlagam uporabo vhicy termal s mat, meni zelo pomaga, da se ne svetim, čeprav sedaj pozimi uporabljam termal s 2, ki je bolj vlažilna krema in
primerna za pozimi, tudi po njej se ne svetim nič, kožo pa imam prvič po dolgem času čudovito mehko, pa tudi ogrcev imam precej manj skoraj nič, l.p. darči

Jaz pa ti priporočam kremo ANAMARI BORLING (ne vem če sem točno napisala)
Je zelo kvalitetna in je narejena samo iz naravnih sestavin (brez živalskih primesi)
zato se ne svetiš. Pri nas jo dobiš v Milerju.

Živjo!

Jaz uporabljam L’Occitanovo kremo s karitejevim maslom, ki se mi zdi perfektna, ker super navlaži povrhnjico in hkrati ne zmasti kože.

LP, Martina

Ana,

če se ne motim, si spraševala tudi po mnenju o kozmetiki Clarins. Sama jo uporabljam ze kar nekaj let. Tudi sama imam kombinirano kožo, mastno v T predelu. Clarins sem začela uporabljati pred 5 leti- celotno kolekcijo (kremo, tonik in čistilno mleko). Koža se mi je neverjetno popravila. Vmes sem uporabljala tudi Guerlain in Biotherm kozmetiko, pa sem se vedno vrnila na Clarins. Guerlain je super, Claris pa je cenovno bolj dostopen. Pa se to… na poljih, kjer Clarins vzgaja zelišča, redi tudi jate metuljev. Metulj je najbolj občutljivo bitjece na pesticide in um. škropiva. Kjer se la- ta uporabljajo, metuljčkov nikoli ne boš videla. To je torej še en dokaz, da je njihova kozmetika 100% naravna, kar pa za mnogo hiš ne moremo trditi, vklučno z Lancomom, ki mi je sicer pri srcu, kar se tiče dekorative.
Upam, da ti je odgovor pomagal. Najugodnejše cene za Clarinsa pa so v trg. Ypsilon, ki so njihov uvoznik za SLovenijo.

LP,
Petra

New Report

Close