Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek vlažilni gel

vlažilni gel

Zanima me katere vlažilne gele uporabljate in predvsem – kje jih nabavljate? Slišala sem da jih predpiše tudi ginekolog.

Ali je poleg japonskih kroglic še kaj tako osnovnega kar bi morala vedeti in imeti v predalu nočne omarice vsaka spolno osvobojena ženska? Sem novopečena mamica in komaj čakam na nov seksualen začetek. Svetujte.

Glede vlažilnih gelov tudi mene zanima – katere uporabljate in kje nabavljate in če ni alergičnih reakcij?

haj NO MIDVA NE UPORABLJAVA NOBENIH VLAŽILNIH GELOV PA ZA TO VSE LEPO IN PARV POTEKA DUGAČE JE PA NABLOJŠE IZBERA KAKŠEN SEX SHOP IN ŠE KAJ DRUGEGA TAM DOBIŠ KOT SI ŽE OMENILKA DA SI NOVO PEČENA MAMICA PRI NEMA JE ENAKO IMAVA 4 MESECE STAREGA SINČKA IN SEX POTEKA KOT PREJ.

LP

K-Y gel se kupi v lekarni (brez recepta) in je super.

Imajo ga tudi v DM, ampak se ne morem spomniti znamke in cene. Poglej pri kondomih.

K-Y (Johnson & Johnson), nekaj cez 500 sit, ce se ne motim, se dobi v lekarni (brez recepta, seveda :), je brez barve, vonja in okusa in je res OK.

Drugace pa obstaja se cel kup sadnih, pa cokoladnih, pa barvnih, pa disecih, pa… lubrikantov, kupis jih lahko v vsakem sex shopu, pa tudi po povzetju preko spletnih strani, dostavijo jih po posti.

AAA

Pri K-y usla ena enica, cena: nekaj cez 1500 sit v lekarni (in ne 500).

V Müllerju dobiš Durexov lubrikant

AAA, odvisno, kako pakungo kupiš. Ta velika tuba pa stane okrog 1200 SIT.

Najbolji vlažilni gel je lastna slina,vzemi sladek žvečilni in poskusi,žalostno je,da moramo moški učiti ženske,kar bi morala vsaka sama vedeti……?

Bedak si lizač!
Slina se prehitro posuši in če se nikoli nisi slišal je v slini veliko bakterij in jaz osebno se znotraj vagine že ne bi s tem mazala, ker se v sex shopih dobi kakšen bolj primeren izdelek kot pa slina in tud če ne bi bilo bakterij a naj se vsakič ko gre ven in notr mal popljuvam? -:)

Bejž na kak forum, ki je za moške in ne pametuj na ženskem ker mamo mal več pojma, kaj nam paše in kaj ne.
Lp,KlaRa

Ja lizač, spokaj se dol!

Res si boga.če si takooooooooooo suha……..? Kriza……..kriza….kriza….kakšna ženska pa si?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close