Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vloga za vpis v vrtec in vrednostni papirji

Vloga za vpis v vrtec in vrednostni papirji

Živjo!

Z iskalnikom mi ne uspe najti, vem pa, da je enkrat že bila ta tema. Zato prosim za vašo prijaznost. 🙂

Skratka, zanima me, ali se v vlogo za vpis v vrtec v razdelku za premožnje pod točko 7 vpišejo točke vzajemnih skladov, prihranki na banki. V tisti temi, ki je enkrat bila na MON-u, je bilo rečeno, da sem pašejo izključno delnice, ne pa tudi točke V skladov.

Upam, da mi bo kdo pomagal. Hvala!!

LP, N.

Kot mi je znano tudi točke skladov. V bistvu vse, razen denarja na banki ali vezanega depozita.

Kaj pa potem vpišeš za točke skladov? Trenutno vrednost? Vrednost na 31.12.? In če si jih vmes prodal in imaš tisti denar namesto v skladih na banki?

Število točk skladov, oni naj se pa po tem mučijo, saj tudi delnica nima vsak dan enake vrednosti. Sicer so pa tudi na občinah glede tega kar malo zmedeni.

Vpiše se takratna vrednost, ko izpolnjuješ vlogo. Število točk oz. število delnic jim nič ne pove. Tudi pri avtomobilu, vikendu in ostalih nepremičninah napišeš neko vrednost v danem trenutku. Verjetno ne napišeš npr. VW Golf in pa vikend na Rakitni…

New Report

Close