Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vloga za vrtec – a vpišete vrednostne papirje

Vloga za vrtec – a vpišete vrednostne papirje

Živjo!

Zanima me, ali v vlogi za v vrtec vpišete vrednost vaših vrednostnih papirjev (vzajemni skladi, delnice …). Samo zanima me, kaj v praksi naredite. A se to lahko preverja s strani občine. Koliko vpliva tako premoženje na ceno vrtca, ki jo potem plačuješ.

N.

Vpisujemo. Na vsakih 10 MIO (starih tolarčkov) se ti poveča plačilni razred navzgor.
Baje preverjajo. Ampak delajo samo štih probe, ker je premalo inšpektorjev in preveč vlog.

ja vpišemo, ker že po navadni poti vedno nekaj najdejo da zafrkavajo…to pa zato, ker sem jaz studentka, otrok je v vrtcu čist v eni drugi občini, pa avti, pa ne vem kaj še vse vedno najdejo….

letos so celo stvar za vlekli, ker so hotli tekoče potrdilo o šolanju,…..me srcno zanima od kot so si to našli, saj tudi za moža ko vpisujem in štempla v službi piše zaposlen od 1.1. 2005 do 31.12.2005 al je blo že 06, no vglavnem nič za trenutno stanje. Od mene so pa hoteli tekoče potrdilo….

Tekoče potrdilo so verjetno zahtevali zato, ker si v 15 dneh dolžen javiti spremembo, ki vpliva na dohodek družine. Če si bila leta 2005 še študentka je možno, da si trenutno že lepo v službi, kar jim moraš javiti. Marikdo pa najbrž “pozabi”…

New Report

Close