Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Vlogerka Mariah Dolenc in njen mož – kakšna se vam zdita?

Vlogerka Mariah Dolenc in njen mož – kakšna se vam zdita?

Spoznala sta se v ZDA, se poročila, ona se je preselila v Slovenijo, pred kratkim je rodila tretjega otroka. Gledam to energijo med njima, potem ko sta bila že nekaj let poročena in imela otroke, ti pogledi… To je ljubezen!

https://www.youtube.com/watch?v=hu4DzR0ZwcY

na enem videu je rekla, da imajo otroci iz baridno mešanih zakonov, težave z identiteto…..potem je veliko težav s tem v sli, ker je veliko južno slovenskih zakonakih zvez kot so košarkarji Dragić, Dončić, Nesterivić, Milić itd

na enem videu je rekla, da imajo otroci iz narodno mešanih zakonov, težave z identiteto…..jer je ona američanka on slovenc

potemtakem je veliko težav s tem v sli, ker je veliko južno slovenskih zakonakih zvez kot so košarkarji Dragić, Dončić, Nesterivić, Milić itd

a še koga zaje bava tipkovnica na telefonu

Kr lušna ta Marička, no, mal preveč napleskana za moj okus.

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

ni ” marička”

Kr lušna ta Marička, no, mal preveč napleskana za moj okus.
[/quote]

Jo rada spremljam. Pristna, zanimivi vlogi, pristni. Mi je všeč. Tudi onadva skupaj kot par sta mi všeč, njuna medsebojna energija, spoštovanje medsebojno, se prav čuti preko ekrana v vlogih. Tudi otroci luštni, luštna družina.In čeprav imata 3 otroke, gojita tisto iskrico med njima in tako je prav. Pa niso otroci nič zato zapostavljeni v pozornosti in času. Mi je super vlogerka – iskrena in realna in tudi ne daje prednosti družabnim omrežjem pred družino – in to mi je top in jo zato še bolj spoštujem.

Pogledam včasih njene vloge, ima to zanimivo osebno okoliščino, da je američanka v SLO in lahko govori o kulturnih razlikah, torej ima neko temo za o njej govorit, to je njen adut.

Zaradi tega je to še nekak najbolj zanimiv slovenski youtube kanal, odkar ni več carice Denise Dame.

Meni je všeč, čeprav se prav ne znajde v Slo. Čisto je že preč, ko malo pelje otroka v vrtec in gre v šoping. Kaj če bi šele v službo hodila.

Ti vlogerji navadno snemajo v kakih fensi stanovanjih, ona pa je tam v tisti majhni kuhinji z neko precej staro sedežno, … in to mi je všeč!
Samo tako razmišljam, stanovanje najbrž ni prav veliko, da sta se odločila za tri otroke…? No ne vem, mogoče pa ima več sob, jih pač ne pokaže.

New Report

Close