Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vložki po porodu

vložki po porodu

Katere vložke ste uporabljale takoj po porodu, ko ste imele čiščo? Vsi govorijo o Vir 80. Ali obstaja še kaj dobrega?

LP
Nina

Mislim, da je Vir80 najboljša varianta.

Jaz sem uporabljala nočne Always vložke in je bilo čisto v redu. Prve dni, ko je bila čišča močna, so mi itak sestre menjale tetra plenice … :)))) (imela sem carski rez) … potem se je pa zadeva že tolk umirila, da sem folgala skoz z navadnimi vložki.
Vir80, ki sem jih pa kupila, se mi še danes valijo gor v omari (ma sem jih glih zadnjič gledala, da jih bom zabrisala stran).

Meni pa ravno VIR80 niso bili dobri, v Dm-u imajo svojo znamko vložkov, najraje te uporabljam (tudi po porodu).

lp

iris2

Obakrat VIR 80. Drugače jih sploh ne prenesem, takrat so bili pa zakon.

Jaz sem uporabljala vir extra, so mi bili boljši kot vir 80, ker nimajo notri papirnate folije in me ni tako “ribalo” ( saj veš šivi pa to).

Jaz dva poroda in obakrat komi čakala ,da pridem domov, in uporabljala always dnevne in nočne, ker tistih debelih ne prenesem ker dugače odkar imam menstruacijo vedno uporabljam tampone, samo po porodu vložke.
lp

Najbolj so se mi obnesli VIR 90. Always nisem prenesla, VIR 80 pa nikakor niso hoteli stati na mestu.

lp

"Če bi hoteli biti samo srečni, bi to kaj kmalu dosegli. Toda srečni hočemo biti vedno bolj kot drugi, to pa je vedno bolj težko, ker mislimo, da so drugi srečnejši kakor so v resnici" (Renan)

ne uporabljaj ničesar razen tosaminih vložkov, ki imajo mrežo in so bombažni……….jaz jih namreč nisem…….in ne bi o oteklini in bolečini :(((((((((

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Počasi umira kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan iste poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barvo oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

Po zadnjem porodu sem uporabljala Tosamine vatirance, potem pa Vir Nature – eni novi vložki, ki naj bi bili čisto naravni in hipoalergični.

jaz vedno uporabljam allways, po porodu pa sem striktno Vir- always preveč izsušijo – niso zastonj tako vpojni.

Ne stran metat… prišparaj zame 🙂

če boš šivana potrebuješ nekaj čisto mehkega, zato ti svetujejo vir 80 in ne always ali kaj sličnega. če ne boš šivana pa itak ne bo nič boleleo tudi če boš imela always vložek.

no jaz sem bila po porodu kar precej šivana (zunaj in znotraj!!), imela sem močno čiščo 6 tednov, in nisem prenesla vir 80. meni so enostavno predebeli. uporabljala sem nočne always, cathrine ali kotex (soft varianto).

Samo vatirance, in to kar dolgo. Bila sem namreč prerezana in raztrgana v vse možne smeri in nisem prenesla, da bi se mi kakšna vata iz Vir-a 80 lepila na šive (čeprav sem si prav iz njih doma predhodno pripravila zalogo, ki bi zadostovala za potrebe porodnic manjše države). Na srečo sem imela v porodnišnici s sabo par vatirancev in ko sem ugotovila, kako dobro se pri meni obnesejo, sem moža takoj nagnala v Tosamo po nekaj škatel.

New Report

Close