Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vložki Siempre Lidl niso več taki

vložki Siempre Lidl niso več taki

Ste opazile, da so higienski vložki Siempre iz Lidla postali plastični, tako kot Always. Ne bom jih več kupila, pa čeprav sem jih prej leta. Ni mi pa razumljivo, kako se lahko pod istim imenom in v enaki embalaži prodaja proizvod, ki je po značilnostih povsem drugačen od prejšnjega.
Katere uporavljate pa ve, po ugodni ceni?

Sem jih kupila včeraj in so popolnoma enaki kot so bili prej..
Da nisi ti dobila kakšne škrat serije.

Očitno si kupila še staro zalogo, razlika je namreč nedvomna. Tudi oblika krilc je drugačna (čeprav me to ne moti).

Jaz uporabljam vložke Olivia iz Hoferja. Sem zelo zadovoljna tako z izdelkom kot tudi s ceno – 6 centov na komad (mislim, da je cena enaka kot za Siempre iz Lidla).

Končno nekdo! Tudi meni so Always najbolj grozni od vseh. Čista plastika, sploh ne zdržim. Zase preprosto nisem nikoli našla nič drugega kot Libresse. Še od njih v bistvu skoraj samo tiste “svetlozelene”. Pač moram jih kupiti, kolikor pač stanejo.

Poskusim kdaj kake druge, ampak meni so od DM-a edini zadovoljivi, tako po ceni, kot vpojnosti, materialu in lepilu na krilcih.
Ostale največkrat nese plastika ali pa lepilo na krilcih, ki se ne zalepijo na spodnji del hlačk.

New Report

Close