Najdi forum

Vložki

Lep pozdravček !

Zanima me, katere vložke uporabljate oz. kateri so vam najbolj všeč, s katerimi ste najbolj zadovoljne ?

Meni osebno so najboljši Viriana in Always, ampak zadnje čase uporabljam samo Viriano. Ful mi pa niso všeč Carefree (sploh nič ne vpijajo).

Hvala za mnenja !

tudi meni se zdi, da Carefree ful slabo vpijajo, zlo sem zadovoljna z Always, Viriano pa kar nekaj casa nisem imela(nazadnje mi ni bla tko ql)

lep pozdravcek

Vložki Always so zakon!
Najslabši do sedaj so se mi pa zdeli tisti, ki so jih šele pred kratkim začeli prodajati pri nas… v reklami je bila rdeča pika (sem pozabila ime).

Ali je katera že probala Catherine ?

Sama jih uporabljam že kar nekaj časa in mi kar ugajajo.

Jaz uporabljam vložke Chatarine. Zdijo se mi veliko bolj nežni kot pa Alveys, pa tudi zelo dobro vpijajo. Imam zelo močne menstruacije in sem z njimi najnolj zadovoljna. Še posebej s tistimi v roza vrečkicah, ki so za občutljivo kožo. Sicer pa so vredu tudi tisti v modrih vrečkah.

Meni mi tudi bolj pašejo tiste v roza vrečkicah. So res super.

Samo Always.

Uporabljam samo Catherine, prej sem Alwa. in mi niso več všeč, preveč plastike, nič ne dihajo. Catherine pa imajo nekateri natur materiale in so super.

Samo always…ostali so mi trdi, nekateri ne vpijajo dobro…v glavnem always so mi vsec, ravno prav plastike…
always in OB sta zakon:)

kotex in se strinjam.

Always..pa še tega skor ne več,ker so mi bol ušeč tamponi in zdaj samo še te uporablam

Jaz uporabljam Always samo ponoči, drugače pa tampone O.b. Čeprav je mene zdaj kar malo strah, ker zadnje čase vsaka druga stvar že povzroča glivice:(( Tamponi, tangice, sperma, nebombažno spodnje perilo, vložki,… Ehhh:(

Točno tako!

Kaj pa tampone, samo ob? Kaj je z jessa tamponi iz dm-ja?

GROZAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

New Report

Close