Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vnete dlesni

vnete dlesni

Kaj pomaga pri vnetih dlesnih?

Pojdi v lekarno in si kupi Gengigel in si namaži dlesni s tem. Če ti pa to še vedno ne bo pomagalo pa pojdi h zobarju.

Še vprašanje, s kakšno ščetko si zobe ščetkaš? Če je pregroba uporabljaj od Quarprox ščetke v dm-u se dobijo pa tudi v lekarnah.

veliko vitaminov
izpiranje s hladnim žajbljevim čajem
mazila oz pršila: gengigel, propolis, itd

Olje čajevca (kapljico daš na zobno pasto, s tem umijes zobe).
Deloval naj bi tudi oil pulling (poguglej, se mi ne da razlagat:)

Zelo pomaga : slana voda – večkratno izpiranje, oil pulling ( žvrkljanje olja ) in zobna pasta Ajona ( jo imajo v DM-u ) .

Hvala vsem za odgovore. Z žajbljem spiram že par dni. Izboljšanje je minimalno. Šla sem si kupit Gengigel.
Malo sem brskala po netu in dobila še to informacijo. Mogoče bo komu koristila.
Dlesni se (med drugim) vnamejo tudi zaradi pomanjkanja magnezija in C vitamina-za c vitamin sem vedela,za magnezij pa ne.

Je pomagalo kolonoidno srebro…ker pa ga je g. kjer sem kupovala konkretno podrazil, sem nazadnje to tezavo resila z zajblovm cajem in polaganje zajblovih listov kateri so bili preliti s kropom na dlesen.

sušeni ingver v prahu, daj na jezik in ga razmaži po dlesnih. to delaj po vsaki jedi, sploh pa takrat, ko nimaš možnosti oprati zobe., to počni tudi po pranju zob, zvečer pred spanjem.

Meni je ful in res pomagal Paragin. Kupiš v lekarni. Jaz sem dala 10-15 kapljic v pol deci vode in izpirala usta. Nekaj časa sem valjala po ustih in izpljunila. Ponavljaj večkrat. Pomaga!!!

New Report

Close