Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek VNETJE LEDVIC

VNETJE LEDVIC

Prejšnji teden boleče grlo, od ponedeljka do srede viroza z vročino, od srede naprej pa boleče ledvice. Danes pri zdravniku: vnetje ledvic.
Ima katera podobno izkušnjo? Kako ste se cajtale?

Priporočam ti sok iz brusnic, ki ga kupiš v lekarni. Deluje antibiotično, vendar 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} naravno. Tudi kot preventiva. Pa se pozdravi.

Kaj pa ti je zdravnik predpisal?

če je bila tam je dobila primotren ali kaj podobnega. brez vsega jo ni odpravil

Dobila sem ciprofloksacin (uf, sm se namatrala, da sem tole prav napisala). Ampak mi je zdravnik dal antibiotik “bolj na lepe oči” – ker zraven ni laboratorija, so samo na hitro pregledali urin, s testom dokazali povečane levkocite in nitrite. Bolj na lepe oči v tem smislu, da ni bil odkrit točen povzročitelj, ampak samo dokazano, da gre za vnetje (sečil).

tole pa težko berem. hitri test, ki ni pokazal povzročitelja in antibiotik na podlagui le tega? jaz bi šla v laboratorij in videla najprej izvid. kaj ti misliš? kje pa si, da nimate labor?

Ne se špilat z ledvicami, jaz sem imela probleme z vnetji pa mi je dr. rekla, da so ledvica od vseh organov najbolj občutljiva oz, da se jih zdravi najdlje. Sem takrat še študirala in sem si hvala bogu brez problema lahko privoščila okrevanje tako dolgo, kot sem rabila, če bi pa že delala mi je zdravnica rekla, da mi takoj napiše 3 tedne bolniške, pa naj povdarim, da imam zelo “zajebano” dohtarco, ki ne da bolniše kar tako na lepe oči.

..meni je dal antibiotike in rekel ogromno pit,…čez 3 dni je bilo že dosti boljše,…

LP

Ti kar lepo antibiotik pojej, je pravi, brez skrbi, ima širok spekter, pokrije vse povzročitelje. Zraven pa veliko pij, priporoča se čaj iz brusnic.

New Report

Close