Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vnetje mehurja

Vnetje mehurja

Joj, kako me jezi in me to vnetje spravlja ob slabo voljo. Ne vem, kako naj si pomagam. Sem bila pri zdravniku. Dobila antibiotik, ki žal ni prijel, nato dobila drug antibiotik, ki prav tako ni pomagal. Sedaj čakam na ultrazvok trebuha, ki ga imam v mesecu maju. Zakaj vnetje ne izgine, pijem ogromno tekočine.
Ne vem, kaj naj še storim, to čakanje pa me tudi ubija. Prisotne so tudi bolečine v spodnjem delu trebuha.

Tu je bil včasih forum urologija. Odgovarjal so zdravniki tudi o tej tvoji temi. Poišči in pobrskaj malo. Mislim, da arhiva obstaja in je zelo dobra.

Asicev caj za mehur (sanolabor, ce ga nimajo pa naroci direktno na njihovi spletni strani

Zahtevaj natančnejše preiskave urina! Ugotoviti ti morajo, kakšno bakterijo imaš, da dobiš ustrezen antibiotik. Mojo sosedo so neprestana vnetja mehurja spravila v psihiatrično bolnišnico! Šele tam so ji ugotovili, kaj ji vnetje sploh povzroča in so ji vnetje z ustreznim antibiotikom pozdravili.
Srečno.

Imam popolnoma enake težave, v petek en antibiotik, v ponedeljek drug, boli pa me že več kot 14 dni bolečina se celo stopnjuje, tudi neprijeten občutek polnega mehurja ostaja. Jutri grem definitivno še enkrat k zdravniku, test urina ni pokazal hujšega vnetja, ampak meni se bo počasi zmešalo.

vnetje+antibiotik+kandida, tudi to zna biti vzrok …

S to kandido nehajte, dokler niste imunokomprimirani, vam kandida nic ne bo! Kandida je normal o prisotna v nasem organizmu. Od kje imate te neumnosti?

Kaksen je izvid urina? Je sploh prisot o vbetjr?
Bolecina namrec ni nujno zaradi baktetijskega vnetja. Lahko izhaja iz misicja ali pa poskodovanih zivcev v tem predelu. In bolecina je enaka, pekoca, stalno siljenje na vodo.

Kateri antibiotik si dobila?

Naser V, dr. med, specializant ginekologije

S to kandido nehajte, dokler niste imunokomprimirani, vam kandida nic ne bo! Kandida je normal o prisotna v nasem organizmu. Od kje imate te neumnosti?

Kaksen je izvid urina? Je sploh prisot o vbetjr?
Bolecina namrec ni nujno zaradi baktetijskega vnetja. Lahko izhaja iz misicja ali pa poskodovanih zivcev v tem predelu. In bolecina je enaka, pekoca, stalno siljenje na vodo.

Kateri antibiotik si dobila?

Izvid urina je pokazal, da so v urinu prisotne bakterije. Na podlagi tega sem dobila Primotren antibiotik in ker ta ni pomagal pa mi je predpisan drug antibiotik.

Hvala vsem za odgovor. Bom poiskala forum Urologija in kupila čaj od patra Ašiča. Hvala še enkrat in lahko noč. 🙂

Avtorica, mora hči je imel velike težave s tem. Nič ni pomagalo, niti antibiotik ni na koncu prijel. Potem sem kupila močnejši koncentrat brusničnih kapsul (v lekarni imajo prešvoh, poišči močnejše !!! ) in je prvič po toliko letih brez antibiotikov 🙂 Brusnice so zakon, jemlji jih stalno, počasi boš premagala ta vnetja.

imela vnetje , tako, da sem kri scala, pomagal brusnični sok, ga imam kar na zalogi. Večkrat sedaj ko n imam vnetja jem brusnični đem

povezava na med over net forum UROLOGIJA tema vnetje mehurja

http://med.over.net/forum5/read.php?66,6033950

Moja izkušnja je identična, s tem, da sem po drugem AB (Nolicin), ki tudi ni prijel, zahtevala, da natančno raziščejo katera bakterija je, pa je zdravnik ni hotel (“tak je iradni protokol”), ampak mi je napisal še tatretji antibiotik, ki ga potem nisem hotela več jemat.
Potem sem stvari vzela v svoje roke. Nalivala sem se z brusničnim čajem, jedla kapsule brusnic, n spila tudi ogromne količine petršiljevega čaja. čez kakšen teden, ko se je začelo rahlo umirjati, sem dodala še probiotike. v zelo visokih dozah in počasi je zadeva šla nazaj. Je pa vse skupaj trajalo kakšnih 8 tednov. zdaj sem že tri leta OK.

Mani je pomagala D-manoza.

New Report

Close