Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vnetje mehurja, jajčnikov?

Vnetje mehurja, jajčnikov?

Ola!
Kako dolgo trajajo bolečine pri takšnem vnetju? V sredo sem zaradi 2-dnevnih bolečin v trebuhu ( predvsem spodaj na sredini in levo ) ter bolečin zadaj spodaj v križu in desne noge, obiskala dr. Po odvzemu krvi in urina, je rekel, da je kri b.p., v vodi pa številne bakterije ter povišani levkociti in da gre za vnetje mehurja ( sama sem sumila na jajčnike ). Primotren jemljem 5. dan ( sem na polovici ), pa me še vedno boli spodaj in zadaj, sicer je bolečina manjša, ampak se mi zdi čudno, da tako dolgo traja vse skupaj? Če ima katera, kakšne izkušnje, nasvet….Hvala.
Lp

sama sem zadnjič dobila ospen tablete in moram rečt da po 3 tableti se je umirjalo.imam pa te probleme vsake toliko mesecev,še hodit ne morem brez da bi vzela kaj za bolečine.prej mi je deval zd.nolicin.primotrena že dolgo ne.
tudi sama nisem nikoli sigurna ali so jajčniki ali mehur.sem 2 brezveze šla k gineko.ker je bilo vse v redu.
zdaj kader me začne matrat pogledam vodo in če je močne barve in motna, takoj vem kolk je ura.mene nikoli ne peče in tišči na vodo,kot je ponavadi pri teh vnetjih.
k urorlogu pa tudi ne grem več,ker je zapravljanje časa.je enkrat rekel da dokler ne vidim sama krvi na vodi,ne rabim hodit.moj zd.pa pravi,ko pogleda izvide-ja kri v vodi -vnetje.mislim da izvid izriše 4-5zvezdic.
vem pa kaj je pri meni krivo,da pride do tega-se vsedem kjer je-pozabim,ne pijem dovolj ali bolje nič ,ker nisem žejna.

Jaz sem imela podobno situacijo. S tem, da so se bolečine 2. ali 3. dan po začetku zdravljenja, še okrepile. Se je izkazalo, da sem imela ledvični kamen, ki je povzročal vnetja mehurja. Menda je sevanje bolečine v nogo značilno. Sem šla kar na samoplačniški ultrazvok (da sem hitreje dobila termin), kjer so našli moj kamen.
Jaz bi šla na tvojem mestu nazaj in potožila zaradi bolečin in vztrajala, da ugotovijo, kaj jih povzroča.

Hvala za odg.Zanima me, kako si se zdravila po ugotovitvi ledvičnega kamna? Hvala. Lp

poskusi z rokami prešlatati telo in poiskati hladne točke. v mmojem primeru semnašel prehladne noge. Bolečine sem imel v hrbtu, v križu, v nogah, na začetku pa imel bolečine v trebuhu levo spodaj. Poskusil sem vroč čaj iz kamilic in si pokril noge. Pomagalo je, vendar za kratek čas.

kakšno kalvarijo sem imela s tem, jooooj, peklo in bolelo je za znoret, a se na vodi ni nič videlo, osebni zdravnik me je poslal h gineku, on je rekel, da je ginekološko vse ok, potem spet k osebnemu zdravniku, spet dat vodo in kri, spet nič pokazalo … no, za vsak slučaj mi je dal primotren in me je že po prvi tableti nehalo bolet

Dobila sem napotnico za urologa na polikliniki in recept za Spazmex tablete, če bi se bolečine ponovile. Po kakšnega pol leta sem prišla na vrsto pri urologu, kjer so mi kamen še slikali. Urolog je rekel, da je prevelik, da bi se lahko sam izločil. Ker tedaj nisem imela nobenih težav več, sem rekla, da s bom oglasila nazaj, če bo kakšno poslabšanje. Tega sicer ni bilo, sem pa čez čas načrtovala nosečnost, tako da sem pisala urologu, da želim da mi kamen odstranijo. Potem sem bila vabljena na ponovni pregled, dobila termin za drobljenje, šla na drobljenje in izločila kamen v koščkih. Po 3 letih in enem otroku sem imela spet napad bolečin, spet šla na UZ in imam spet nove začetke kamenčkov. Menda se ledvični kamni radi ponavljajo… Na srečo imam precej redko napade bolečin, tako da se ne sekiram posebno.

New Report

Close