Vnetje rame, burzitis
Raki62, 04.01.2025 ob 20:08
Če mi lahko samo še poveste katerega naročit, imajo vrečke v več barvah, rumena, zelena, rdeča… Hvala
Vseeno je glede vsebnosti MG, imajo podobne količine in vrste mg soli, večini je zeleni najokusnejši. Prvi je bolj okus zdravila, rdeči in zeleni bolj prijeten sadni okus. Meni so vsi “užitni”
Veliko koristnih nasvetov so ti napisali. Rada bi dodala, da je pri visokih dozah d vitamina priporočljivo jemanje vitamina k2, cinka in magnezija. Npr. znamka Valens ima d3 vit+k2. Pošpricaš pod jezik, lahko večje doze.
Še en link: https://youtu.be/Ixf0DFExhq0?si=qhPljKTLbTBlblWR
Ne vem, koliko si star, ampak mojemu očetu se je to zgodilo nekje med 50 in 60, že desetletja nazaj. Mu je osebna zdravnica rekla, da je velikokrat tako pokaže moška andropavza ali za ženske menopavza. Štil od metle v roke in vaje, čeprav skoraj tečejo solze. Blokada ne zdravi, samo omili začasno bolečine.
Meni je delno pomagal magnet, predvsem pa vaje in toplota. Pod pulover majico s kratkimi rokavi, da so rame tople.
- Pred desetimi leti nisrm mogla odročiti rok, danes noben problem roke za glavo. Aja, so mi ob bolečini pripiročili še nekaj. Spat na boku in roki med stegna. Baje za bolečine v ramah ugoden položaj.
Lina875, 05.01.2025 ob 07:21
Pomaga samo injekcija. Hitro in učinkovito. Če nimaš zdravnika pojdi na urgenco.
Jaz sem šla na urgenco, čeprav sem imela naslednji dan ortopeda pod takoj!!!
Nadrli so me zakaj hodim k njim, če imam zjutraj ortopeda. Mislim zakaj, halooo?
Zato, ker je bila bolečina neznosna, komaj sem se oblekla, brez pomoči se nisem mogla, roke nisem mogla premaknila niti malo..
Na urgenci so mi dali veliko protibolečinskih zadev, tudi direkt v žilo a nič ni pomagalo. Pomagala pa je blokada pri ortopedu naslednji dan a bolečina je minila šele naslednji dan.
Srečno!
boliiii, 05.01.2025 ob 11:56
Jaz sem šla na urgenco, čeprav sem imela naslednji dan ortopeda pod takoj!!!
Nadrli so me zakaj hodim k njim, če imam zjutraj ortopeda. Mislim zakaj, halooo?
Zato, ker je bila bolečina neznosna, komaj sem se oblekla, brez pomoči se nisem mogla, roke nisem mogla premaknila niti malo..
Na urgenci so mi dali veliko protibolečinskih zadev, tudi direkt v žilo a nič ni pomagalo. Pomagala pa je blokada pri ortopedu naslednji dan a bolečina je minila šele naslednji dan.
Srečno!
Blokado baje lahko da le ortoped.