vnetje usesa
je prebolel virozo z ne prehudo vročino in nisem šla k zdravniku, Mislila sem, da bo v tednu dni ozdravel…ravno sem si odahnila, pa je začel cviliti . Dva dva dni sem poslušala, potem pa k zdravniku. in imel je vnetje na obeh ušesih…..prvič. Zdravnica je vedno pohvalila, kako lepa, čista bobenčka ima…Ma, tega se tako bojim, zato kar pojdi k zdravniku…
zelo pozitivni učinki verjemi mi poskusila na lastnih sončkih: v vodo izstisni nekaj zrn česna in ga precedi, potem s kapalko mešanico nakapljamo v uho, uporabimo petkrat toliko destilirane vode kot česnovega soka. Česnova voda naj bo v ušesu nekaj minut, nato uho nagni navzdol da steče ven potem ga sperite še med tuširanjem
Lahko je rahlo boleče ampak bolečina hitro izgine v maksimalno 1 dnevu pa se uho popolnoma pozdravi
Hitro se pozdravite
Česen je že zdravo živilo – za dopolnjevanje in “bogatenje” prehrane, nikakor pa ne za zdravljenje teh zadev in pri otrocih. Če bi bile učinkovine v česnu tako učinkoviti in močni antibiotiki bi že zdavnaj imeli na policah v lekarnah poleg penicilinov “poceni” registrirane česnove antibiotike.
Ni vedno kar je “naravno” apriori boljše sploh pa ne bolj kakovostno in varno.
Iz lastnih izkušenj lahko povem, da je bolečina v ušesih boleča. Prav tako pa je tudi hčerka lansko leto skoraj vsaki mesec imela vnetje uh. Vrteli smo se v začaranem krogu. En teden v redu pa potem dva do tri tedne antibiotik. To se je ponavljalo celo zimo. Na koncu se je zdravnica odločila za cepljenje s cepivom Prevenar. Od takrat nimamo več vnetij. Je pa res, da ji je pustilo posledice tako, da smo naročeni na operacijo za žrelnico in vstavitev cevk.
Bolečina je bila prehuda tako, da smo ji za prvo silo dali Calpol in potem antibiotik Hiconcil. Ja in nos je potrebno čistit.
Magynasin in to zdravilo madžarskega izvora je zelo pomagalo.malo boli ampak obolenje se konča v max 12 h.naredi se doma.v skodelico dajte malo vode , nekaj zrnc česna in pa par kapljic limone in z kapalko 2 kapljici v uho.sem sprobal na lastnih otrocih ki , jih ne bi ogrožal tako da sprobajte.moj brat je zdravnik in mi je za to tudi povedal ko je bil službeno na madzarskem