Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vnetje žil

vnetje žil

Zanimajo me vaše izkušnje glede vnetih žil na nogah..Oče star 59, enkrat ga je že možganska kap, naslednji teden ga čaka operacija žil na nogah..Nevem nas je malo strah da ne bib ilo kaj narobe na operaciji..Bolj se izogibamo operaciji.Zanimajo me vaše izkušnje.

Joj je vem ali je to isto ampak mislim da je imel moj sin pri 9 mesecih res še dojenček podkožne krvavitve oziroma vnetje žil, tako so mi takrat razložili.

Sina so pozdravili z antibiotiki. Skoraj me je kap ko sem o izvedela, sem bila 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} da je to bolezen starostnikov.

Če je šlo pri dojenčku za vnetje, ki so ga pozdravili z antibiotiki, potem je bilo vnetje bakterijskega izvora.

Pri Makareninemu očetu gre skoraj zagotovo za vnetje ven na nogah, zaradi česar pride zaradi slabih sten ven, zastajanja krvi v njih,… Po mojem bo zaradi tega tudi opreriran. Če ga je že enkrat kap, je možno, da ima tudi pregosto kri. Edina nevarnost pri operaciji je nastajanje krvnih strdkov po operaciji, ampak če ima človek probleme s pregosto krvjo, to preprečijo z zdravili po operaciji. Po mojem je bolj v nevarnosti, če mu žil ne operirajo, ker v okvarjenih venah kri dejansko zastaja in se strjuje, zato je še v večji nevarnosti za kap.

Stara sem natanko 20 let manj kot vaš oče in sem dala pred 14 dnevi že 3 operacijo krčnih žil skoz….zame je bila operacija super stvar saj so se mi bolečine v nogah in druge težave res nehale….ne vem a misliva za isto operacijo….

zakaj mi zatekajo prsti na rokah,cudezno moja osebna zdravnica me je poslala na odvzem krvi in urina,neverjetno pravi odlicno je vse,kar prosto ni res,saj v Kranju so izvidi taksni v Ljubljani drugacni
ona pravi tj.dr.da so problem zile,res je,da imam probleme z zilami ampak,kako je mozno,da brez obeh nog,amput.podkolensko-gangrena-birger,bolecine,ki mi bojo raznesle mozgane,zdravnica trdi,da sem zdrav kot dren,tukaj se ne ve,bosanci bi rekli lud je.e,zbunjenog,to je res,kriza v zdravstvu se pozna samo,kdo bo prevzel odgovornost,da bi ocena splosne zdravnice bila napacna,tega ni,odg.nihce ne prevzame,prosto bi prosil za odgovor strokovno osebo
Hvala

New Report

Close