Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek voda

voda

Zdravo!

Ker imamo v rezervoarju oporečno vodo, jo nameravam do nadaljnega kupovat vsaj za pitje, ker vsi spijemo ogromno vode.
Ker nimam izkušenj s kupovanjem vode, me zanima, katero kupujete vi, da je kolikor toliko kvalitetna pa mogoče še ne predraga?
Hvala za pomoč!

Eurospin – LIEVE – po deklaraciji primerna za pripravo otroške hrane.
Recimo, da jim verjamemo :))))

Najcenejša ustekleničena voda na trgu!

LP, V. =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘= Ste že slišali, da ni nihče popoln??? =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=

kje pa jo prodajajo, zanjo namreč prvič slišim.

Danes sem kupila Mercatorjevo, se mi zdi ok, a kdo ve kaj o tej vodi?

Kaj pa nabava filtra?

Odsvetujem Odo, ker vsaj jaz tako ogabne vode še nisem pila.

lp

Costella ali Dana.

Dana

Tako je! Iz prve roke lahko povem, da je Costella zaenkrat ena izmed najboljših, prav tako Julijana (mislim glede na sestavo vode, glede na to, kje izvira,…).

Tiha ali Dana.

Najboljša po bioloških testih je DANA.

Novica
14.03.2007
Obvestilo potrošnikom iz ZIRSa: Sum na neustrezne senzorične lastnosti (vonj, okus) vode DANA

Zdravstveni inšpektorat Republike Slovenije je bil s strani podjetja DANA d.d. Mirna obveščen o preventivnem umiku vode DANA (0,5 l) iz prometa.

Razlogi za umik izdelka so bile spremenjene senzorične lastnosti vode (neznačilen vonj in okus) v dveh plastenkah, zaznane s strani potrošnikov. Iz preventivnih razlogov se je proizvajalec odločil za umik celotnega lota iz prometa.

Podatki o izdelku:

Izdelek (deklaracija): voda DANA

Izvor/poreklo: Slovenija

Proizvajalec: DANA d.d. Mirna

Rok uporabe: 17.11.2007

Količina/izgled: plastenka, 0,5 l

Zdravstveni inšpektorat

Republike Slovenije

LP, V. =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘= Ste že slišali, da ni nihče popoln??? =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=

Mi kupujemo Dano. Tisto zgoraj je veljalo le za eno serijo vode.
Najslabša je Zala, na drugem mestu pa Oda.

Jaz sem pa nekje prebrala, da je najboljša Tiha.

Evian je dobra.

Mi imamo osmozo.In ta zadeva je res super.Enkrat letno pride menjat filtre.Ko prekuhavam flaške ni nič kamna je res lepa čista.Sicer je to še kr draga zadeva ampak mislim,da se splača.Mi smo dali za osmozo za celo 200 jurjev pa vsako leto pride servis 28 jurjev!

najboljša (po okusu) mi je Jana

Najboljša voda je Julijana, sicer dražja od drugih ampak po analizah najboljše kakovosti. Vsaj tako sem nedavno tega brala.
LP

Se strinjam! Moji sodelavci so preverjali kakovost Julijane in Costelle in sta daleč pred vsemi. Sicer je pa en od hidrogeologov v svojem poročilu obdelal analize večine ustekleničenih vod (tudi tistih z okusi), ki so na našem trgu in poročilo ni bilo nič kaj obetavno za kar nekaj “znanih” vod. 🙂
Okus vode je odvisen tudi od tega, v kakšni embalaži je pakirana – če je to plastika, naj bi se vodo čimprej, po ustekleničenju, popilo, ker plastika lahko oddaja tudi do 400 snovi. Zato je voda v stekleni embalaži veliko bolj kakovostna in vanjo ne prehajajo snovi iz okolice (steklo je inertno).

New Report

Close