Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek voda iz pipe

voda iz pipe

tisti ki pijete vodo iz pipe. ko si natočite v kozarec ali takoj spijete, zmešate z žlico in potem spijete, kako. Kako je s klorom ko vodo natočimo v kozarec?

Zakaj pa naj bi mešala vodo? Itak, da takoj spijem. Včasih direkt izpod pipe, brez kozarca. DOma pa natoči v kozarec.

Voda iz pipe je veliko bolj zdrava , kot voda iz postanih plastenk. Poleti vidm šleparje, ki vozijo vodo. Pod cerado se kuhajo pri 40+C-

Ne kompliciram. Natočim ko sem žejen in pijem včasih takoj, včasih pa imam en velik kozarec (pol litra) za dlje časa in pijem po požirkih.

Odgovor na objavo uporabnika
Mandelo, 12.03.2023 ob 20:01

tisti ki pijete vodo iz pipe. ko si natočite v kozarec ali takoj spijete, zmešate z žlico in potem spijete, kako. Kako je s klorom ko vodo natočimo v kozarec?

Po moje bi bilo dobro, da greš za začetek vsaj na tečaj za pravilno pitje vode, kasneje pa še na fax. Da dobiš diplomo in boš ziher, da skoraj znaš pravilno pit vodo.☝️

vodo iz pipe si natočim v plastenko in jo pustim en dan tako stati. Šele potem jo pijem.

Doma iz pipe, v službi niti slučajno ne, ker je sama pipa umazana in polna bakterij!

Sem slišala da je iz plastenke škodljivo, a kar precej kupujem plastenke

Zakaj bi mesala z zlico? Al spijem takoj, al pa imam na mizi kozarec, trenutno 3.5dc in pijem po pozirkih.. v sluzbi tud jst ne pijem, sabo vzamem od doma, mi je boljsega okusa. Tud nikol ne pijem vode po teh trgovskih centrih..

Preden natočijo vodo v plastenko, jo prevlečejo s emulzijo, da se iz plastenke ne izločajo kemikalije. Zato ni priporočljivo še enkrat natočiti vodo v rabljeno plastenko.

To, da je voda mlečna, ko jo natočiš, ni znak klora v vodi!

vodo doma redko pijem direkt iz pipe, vsak večer si namreč napolnim 2l stekleno vedro vode, iz katerega pijem vodo naslednji dan..

Klor v vodi škosuje možganom in spominu. Voda iz plastenke pa ni zdrava. Še posebej, če so plastenke postavljene na vročem. Iz plastenk se izločajo strupi.

New Report

Close