Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Voda? v ušesih

Voda? v ušesih

Pred tremi dnevi so me začela obupno bolet ušesa, sem pojedla tableto in je bilo bolje. Od takrat naprej pa imam občutek kot, da so ušesa popolnoma zabasana, tako kot če bi bilo veliko vode notri, ne znam drugače povedat. Občutek je izjemno zoprn, slišim slabše.Kak nasvet?

Naj povem še to, da sem si poskušala sprat ušesa s toplo vodo. Par minut je bilo bolje, zdaj je pa spet obupno. Jutri še ne morem k zdravniku, ker imam en neodložljiv sestanek na drugem koncu SLO.

Hvala za vsak nasvet!

potrpi dokler ne prideš do zdravnika.
sem imela iste probleme, poskušala z vodo pa z nekim oljem pa ni nič pomagalo – pomagalo je izpiranje pri zdravniku.

Poznam ta občutek. Le da sem jaz imela zabasana oba ušesa in sem bila skoraj popolnoma gluha, to je pa grozljiv občutek. Pa sem si dala čez noč na zatilje (od ušesa do ušesa) vroč glinen obkladek, zjutraj sem že slišala kot zajec. Pomaga pa tudi hladen glinen obkladek, če si ga daš na uho.

Mene ko boli uho, si kapnem par kapljic mlačnega olivnega olja in v 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} primerov pomaga.

verjetno imaš vnetje ušesa, in NE dajaj nič v ušesa niti vode. pojdi k zdravniku da ti pogleda in kaj predpiše.

Točno tako. Očitno gre za vnetje in boš dobila antibiotike.

New Report

Close