Vodenje projektov CRM
Zdravo!
Ker redno preberam te forume in dostikrat dobim kar dobre odgovore na moja vprašanja sem se odločil, da tudi sedaj vpišem vprašanje kar tukaj.
Sem mali podjetnik (elektroinštalacije itd…) in imam tudi 3 zaposlene . Težava pa se mi pojavlja že od kar sem v firmi zaposlil delavce, ker izgubljam sled kaj se dela, kaj je narejeno in porabljene ure.
Nujno si moram omisliti neko programsko opremo, ki mi bo omogočila sledenje in evidence. Ali ima kdo že kaj izkušenj s tem?
Na spletu sem preiskal kar veliko, ampak edina zadeva, ki se mi ne zdi predraga je enalog.net – Vodenje projektov CRM . Zadeva se mi za moje potrebe dopade, ker je program na internetu, ker sem dostikrat odsoten in bi lahko gledal kar preko interneta kaj se dogaja v firmi.
Vaša mnenja, kaj to že kdo ima? Na tej spletni strani ni referenc.
Hvala, Marko
Verjetno si reference spregledal http://enalog.net/index.php?pid=29&menu=onas&page=REFERENCE .
Drugače pa kot je videti se kar trudijo tudi spletne strani so lepo narejene. O programu, ki ga ponujajo ti nebi znal povedat, ampak glede na reference pomoje tudi ta ni slab.
Pokliči jih in se zmeni za predstavitev, potem pa poročaj.
LP
Forum je zaprt za komentiranje.