Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vodka Zaranoff black iz Hoferja????

Vodka Zaranoff black iz Hoferja????

Kupim zadnjič to vodko v Hoferju in potem ponudim prijateljicam, ki so prišle na obisk. Mi veselo spijemo vsaka svoj kozarec in nato ugotovimo, da imamo vse modre jezike (ni šala!!!) Karkoli sem pila še nikoli nisem imela obarvanega jezika. Se vam je kaj takega zgodilo?

Ne nakladaj. Hofer je super, naboljša roba.

samo po domačih borovničkah:)) tudi zobe:)
si prebrala sestavine na etiketi?

samo to še ne pomeni, da je tudi tvoja vodka natur…

To sem bila tudi jaz ampak to je drugo. Tu mi je bilo pa nerodno, pred prijateljicami.

Zdaj ne kupim več vodke pri njih!!

boš spila puškina black,boš mela čre jezik …. 🙁 preverjeno

Ja, Hofer je kriv. :))

Si se sploh pozanimala, kaj kupuješ?

Vodko kot tudi piše na steklenici. Zakaj bi se morala pozanimati? Se ti pozanimaš za vsak izdelek, ki ga kupiš?

Ja, halo? Zakaj pa misliš, da se imenuje VODKA BLACK?

Kaka neumnost!! A to, da piše black, pomeni, da bo imela plave jezike?? Sej obstajajo tudi druge vodke, ki so temnejših barv, pa nimaš po njih plavega jezika. Katera sestavijna pa naj bi bila ta, ki pove, da boš ko smrkec v jezik, prosim, deli z nami, da se ji bomo v bodoče izogibali.

Si že kdaj poskusila kakšno drugo vodko z napisom black? Ravno modra po celem jeziku nisem bila in tudi v kozarcu ni bilo modre usedline. In tudi v wc-ju ni bilo modrine kot pri Hoferjevi. Tudi toaletni papir je bil moder, ko sem se obrisala. Zadovoljna?

Daj malo poguglaj, če kje kaj piše o tej vodki ….

Pišuka, kak strup so ti to prodali? Upam, da se niste nacejale.

Drugače pa črno obarvanim vodkam dejansko dodajajo vse sorte, da se tako obarvajo, tudi kemične snovi.

Vodke ne pijem, pijem pa vino in teran ima enak efekt.

Znam pa guglat in ta vodka še zdaleč ni edina, ki ti obarva zobe in jezik.

http://www.askmen.com/fine_living/wine_dine_archive_150/190_wine_dine.html

Hvala “Odgovor 45 let” zdaj sem nekoliko pomirjena, upam, da me prijateljice ne bodo grdo gledale.

Ah, daj, grdo gledale.

A se niste nasmejale. Jaz bi počila od smeha. :)) Še dobro, da nisi švicala črno – to se namreč zgodi po teranu. :))

kakšne fine prijateljice pa imaš, da ti je nerodno pred njimi? za bratov roj. dan smo bili tole vodko black izt hoferja in smo se prav nasmejali na ta račun. še slikali smo se z jeziki ven.

Kaj ste pa delale ve po tem ko ste vodko spile ? Glede na to da vete kake jezike ste imele 😀

New Report

Close