Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vodno mesto Atlantis – ste že obiskali?

Vodno mesto Atlantis – ste že obiskali?

Zanima me če ima kdo vas že izkušnjo s kopanjem v Vodnem mestu Atlantis. Po njihovi spletni stani sodeč je super, zanima me le nekaj detajlov, ki jih slike ne morejo prikazati.
Ali je prostor in voda topla ali mrzla? Kakšen je dostop za invalide(če ste slučajno opazili)? Imajo fene (koliko)?

Mi smo bili pred kratkim v Žusterni in je bilo mrzlo da kar ni bilo res(je pa res da je bilo tudi zunaj deževno, mogoče če je sonce, se ogreje kaj skozi stekla). Edino v jacuzziju se je dalo zdržat, da ni zeblo. Feni so bili samo štirje ali pet in še tisto avtomat za stati spodaj, ki se je vsakih nekaj sekund izklopil. Saj ga ni problem vzeti seboj, ampak če piše da so, pričakuješ da so res. Za manjše osebe je montiran previsoko in vroč zrak sploh ne pride do las.

Zato me zanima kako je v Atlantisu ker je ravno ene toliko odaljeno od nas za se iti kdaj kopat.

Oziroma če še malo posplošim še za ostale… kam se odpravite na nekajurno kopanje, če ne živite ravno v bližini kakšnih toplic in ste zadovoljni s ponudbo?

Laško ali Podčetrtek. Nikoli ne zebe. 🙂 In fenov je dovolj in postavljeni so nizko za otroke.
Žursterna je pa od Čatežkih, ne? Tja gremo nazadnje, čeprav so nam najbliže.

Sem hodila na bazen k njim vsak teden. najprej kot nosečnica v Svet doživetij potem pa z vozičkom v Termalni tempelj na plavanje dojenčkov.

Oba imata dostop za invalide z vozičkom, ampak potem nobeden nima rampe, s katero lahko invalida spraviš v vodo, če ne gre po stopnicah.

Garderobe na obeh straneh niso vroče, ampak tople. Morda je temperaturna razlika med bazenskim kompleksom in preoblačilnico večja v TT, kjer je tudi temperature vode višja. V njem imajo tudi tople slane bazene. Je pa bazen en sam, del je tudi zunaj. V njem potekajo tečaji za dojenčke in telovadba za starejše, ki zavzamejo vsaj pol bazena in ti ne ostane prav veliko. V prostoru je previjalna miza.

SD je velik, ločeni so trije deli. Otroški bazen je res topel, ostala dva sta hladnejša, a za plavanje primerna. Za namakanje pa imaš nekaj jacuzzijev in manjšo savno. Imaš tudi prehod v bazene zunaj.

Feni so vsi samo avtomati, nameščeni tako, da višino določiš sam. Je pa tudi dovolj vtičnic, da uporabiš svoj fen. Moji otroci se vsedejo ali pa stojijo pod njimi.

Dobra izbira je tudi Snovik.

bila zadnjič ko je bilo še kar mraz zunaj. Zelo razočarana, cel čas smo se namakali v otroškem bazenu, ker je bilo tako mraz, da se drugje ni dalo biti. Razumem, da so plavalni bazeni mal hladnejši kot jaccuzi in otroški ampak daleč največji problem je bil zaradi hladnega zraka. Mene je zeblo tako, da ni bilo misliti, da bi ležala na ležalnikih ker po moje zmrznem, pa nikakor nisem zmrzljivec drugače. Imela sem občutek da šparajo.

Atlantis kot bazen je brezvezen…… Saune so pa zakon……

New Report

Close