Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Vodovodar me je razjezil s to izjavo!!

Vodovodar me je razjezil s to izjavo!!

Od moža kolega, ki je vodovodar, nam popravlja neke cevi. 5-letnega sina je marsikaj zanimalo, zato sem pa jaz rekla, da bo verjetno sin vodovodar, ko bo velik. Nato pa je vodovodar rekel: “Al’ pa toplovodar”. Kako mora kaj takega reči?!


Mora ne, pač pa more. Tko mal za hec, najbrž?

Ta pa ga zna uvalit: ) pravi trenutek.
Ah daj ne obremenjuj se. Pa tudi če bi bil!
pa kaj. Lahko je pa oboje. Hi hi hi

nova
Uredništvo priporoča

Pa kaj,nic takega.In,ce bo res gej,kaj bos?Otrok je tvoj.:) Od izjave toplovodarja,ups-vodovodarja,pa to zagotovo ne bo postal.Mogoce se pa sine malo cudno obnasa in ti ne vidis?

V bistvu ne veš, kako. Imaš kakšne predsodke?


MORE!
In kaj bo narobe, če bo mulc napeljeval centralno ogrevanje???

Če je življenjskega pomena bo najbolje, da njega vprašaš, kaj je mislil.

Če je življenjskega pomena bo najbolje, da njega vprašaš, kaj je mislil.

Pač rečeš: ja, nikol se ne ve. Dandanes je vse moderno.

Jaz, ki (skoraj) “vedno vidim kozarec na pol poln”, pa mislim, da mu je izjava ušla in mu je bilo naslednji trenutek žal (glede na to, da je to rekel za otroka). Pač, žargon vodovodarjev ;))
Tako vzemi, jaz ne bi traumirala.

Toplo vodarji, niso geji ampak se tako reče tudi tistim obrtnikom,ki napeljujejo centralno ogrevanje (talno gretje in radiatorje) v nekaterih primerih tudi klimo. Recimo v ljubljanskih toplarnah v Mostah in Šiški lahko vsem zaposlenim,ki skrbijo za dobavo ogrevanja rečemo,da so toplovodarji pa ne bo to nič slabšalnega.Naj bi 1 razloži zakaj bi gej lahko sploh bil toplovodar,kdo si je to besedo za geje sploh izmislil,ker nima nobene veze z geji.Nekdo nekaj reče in ljudem je to všeč in začnejo uporabljati,ta izraz,kar vse povprek,čeprav nima nobene veze v tem primeru z geji. ,Ljudje res nimajo pojma kaj govorijo.

Drži toplovodar je drugo ime za centralarje.

Kva pa ti kompluciraš in si greniš lajf. To je tok zlajnana fora, da je že ponarodela in niti pod razno žaljiva. Itak pa odkar si mama 5 letnemu sončku si postala svetnica. Prizemlji se.

Pa to je bila šala.
Men mož včasih reče v smislu kakšno snaho bomo le dobili. Jaz pa mu v šali odgovorim, da mi je čist vseeno, samo da ne dobim zeta 🙂

Zakaj pa nisi rekla njemu, da te moti, namesto tega pa to pišeš tu gor?

Res bolje, da delate s preverjenimi vodovodarji[/url]…

Verjetno te je imel že poln kufer

Ne verjamem, da bi petletnik namigoval, da ga mikajo moške riti. Vodovodar je verjetno raziskoval teren. Mogoče je iz društva za pravilno usmerjenost.

Ma dej reklamo delat na prastarih temah!!! Če si za kej majstr maš dela da ga ne sfolgas.

New Report

Close