Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vojna v Sarajevu in Bih..

Vojna v Sarajevu in Bih..

Kes sem še pod vtisi popotovanja po BiH in spoznavanj o njihovi vojni …. a obstaja kak dober film, ki izhaja iz te vojne ?

http://filmoljub.blogspot.com/2011/01/lepa-sela-lepo-gore-1996.html

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Kolio let pa šteješ?

Lepa sela lepo gore.

30….

obkoljeno Sarajevo, tunel spasa, pripoved turist.vodiča …
vse to mi je ful sedlo v dušo

Še kak predlog ?

/zdi se mi, da je v tem prvem veliko prelivanja krvi 🙁 /

http://www.imdb.com/title/tt0283509/

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

kaj bi pa vojno brez prelivanja krvi?

kaj bi pa vojno brez prelivanja krvi?[/quote]

Pa ne, saj ne da hočem gledat konkretno samo vojno. Saj so tu še zgodbe ljudi..

kaj bi pa vojno brez prelivanja krvi?[/quote]

Pa ne, saj ne da hočem gledat konkretno samo vojno. Saj so tu še zgodbe ljudi..[/quote]

Da bi opisali, kako so koga ustrelili ali kako jim je mina nogo odtrgala? Vojna je vojna ljudje
pa, ce opisujejo dogodke ne bo nic manj strasna. Razen, ce opisejo kako so rozice nabirali pa kako so plesali ipd.

Pa ne, saj ne da hočem gledat konkretno samo vojno. Saj so tu še zgodbe ljudi..[/quote]

Da bi opisali, kako so koga ustrelili ali kako jim je mina nogo odtrgala? Vojna je vojna ljudje
pa, ce opisujejo dogodke ne bo nic manj strasna. Razen, ce opisejo kako so rozice nabirali pa kako so plesali ipd.[/quote]

WTF ?? … pozabi, vidim da vlečeš nekam na en drug mlin… mirno se lahko umakneš iz teme, ne bom te pogrešala

Zivljenje ni samo pravljica pa uzivaj se naprej. 😉

Upam, da ti je sedaj jasno, zakaj Jankovići in podobni tići niso primerni za župana glavnega mesta, kaj šele za predsednika vlade !!!!

V deželi medu in krvi je verjetno najnovejši.

Men je bil pa všeč film Nafaka, pa lepa sela lepo gore…

“Nafaka” je svetoven film, že zaradi glasbe.
Morda še “Grbavica”….

New Report

Close