Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Vojna z Iranom

Vojna z Iranom

Kdo bo ustavil fašistične ZDA pred povzročanjem novih vojn in uničenjem ?

Polkovnik Douglas Macgregor pripoveduje o Netanjahuju, ki je pred kratkim obiskal Washington DC, o nemoči ameriške vojske, kot jo je imela nekoč, čeprav si politiki močno želijo v vojno z Iranom, kar bi za seboj potegnilo vojno velikih razsežnosti, ter o katastrofalnem javnem dolgu ZDA in kaj bi pomenil spopad z Iranom

https://www.facebook.com/share/v/hTSijZx4DgyAyJC6/

Se vsaka koalicija zla je propadla, tako bo tudi ta judovsko fasisticna naveza zidovskih klavcev in zda

Kdo je zmagal v iraško iranski vojni 1979? Neuvrščeni državi….

Ojoj, ko vsaj ne bi poslali vsega orožja ukrajincem.

Zakaj ne? Domovina se brani tudi z orožjem!

Vsaka novodobna mati v 2024 ve, da ni rojevala svojih sinov za kanonfutr, razen če sami niso tako neumni, da se bodo šli nastavljat v prve vojne vrste. In bo poskrbela, da bodo daleč od tega, da bodo kanonfutr na klasični  hladnoorožni način.

Danes, ko obrezpilotni dron-letalai  igračke na daljince tudi v svetovnih vojnah uničujejo  točno targetirane cilje,  pa res ni potrebe po nespametnem  žrtvovanju fantov in moških, da bodo “kri scali  in življenje dali “za neko “branjenje domovine”.  Zato ker si določeni  diktatorski, ego natripani voditelji velesil merijo “dolžine svojih kurcev v stilu kdo na daljšega” na pozikusih pridobitve  njihovih nedolžnih življenj. Ne , moji otroci ne bodo kanonfutr.

Ukrajina je pokopališče starega orožja in železa, vse tisto, kar se določene države Evrope želijo znebiti, ker je zastarelo – tudi Slovenija.

Koliko pa imaš otrok?

Te nima kaj brigat in zanimat  v tem primeru.  In tudi nismo neumne vodljive ovce, da ti bomo to pisale po javnem forumu. Smo AI internetni vzdevki tukaj.

Nima te kaj zanimati – pa če bi bil  samo eden, ali pa če jih je  več. Moji otroc ne bodo kanonfutr za merjenje dolžine kurcev  zblojenih novodobnih   igračkarjev z življenji drugih.

Punto.

Hahaha, a zdaj bodo pa stare babe odločale, če bodo njihovi odrasli, polnoletni sinovi odhajali v vojsko?

Odgovor na objavo uporabnika
Marsikaj neumnega se rodi, 03.08.2024 ob 21:53

Hahaha, a zdaj bodo pa stare babe odločale, če bodo njihovi odrasli, polnoletni sinovi odhajali v vojsko?

kakšne stare babe – dej se ohladi, isto teslo, pod drugim anonimka vzdevkom.  da me toi v živo vidiš, ti čeljust dol pade od naslinjenosti…

Senilna stara baba odraslim sinovom pravi – otroci.

Očitno se jih sramuješ, če ne upaš odgovo-riti…..

Marsikaj neumnega se rodi, 03.08.2024 ob 21:59

Senilna stara baba odraslim sinovom pravi – otroci.

Dej dej šrimfi ribičijadni , da si nauš kej spahnu s tvojim filozofiranjem – kako pa kaj  ti svojo hči sicer pojmuješ – podtaknjenka ? Ker si žleht teslo, si to zaslužiš – v tvoj razmislek…

Vesel oče, 03.08.2024 ob 22:03

Očitno se jih sramuješ, če ne upaš odgovo-riti…..

Koji Qrac ti misliš. da si zaslužiš na javnem forumu  odg., koliko imam jaz svojih otrok?  🙂

Mojim otrokom se tudi ti lahko: prikloniš 🙂

Avša blesava misli, da bo oblast njo spraševala, če bo lahko vpoklicala vojaške obveznike.

Ona tudi ni otročičkov rodila, da jih bodo druge speljale. Sinčki bodo ostali pod njeno kiklo do smrti!

Kako hudo, 03.08.2024 ob 22:16

Avša blesava misli, da bo oblast njo spraševala, če bo lahko vpoklicala vojaške obveznike.

Ona tudi ni otročičkov rodila, da jih bodo druge speljale. Sinčki bodo ostali pod njeno kiklo do smrti!

Kuk Cveeečka si pa ti dons že stankalu, ribičijadar SČvekovski ?

Dej, oladi. se  Bedarije kuckaš …. Ne poznaš me v živo – pališ se na moj AI vzdevek ? 🙂 Tipično za obupane, zavrnjene ( alkoholno odvisne)  moške.

New Report

Close