Vojni zloćinec Putin
tvoj foter je vojni zločinec. mati pa kurbetina posiljena sprejebana sprefukana v glavo pofukano zavito lezbaško zlorabljeno od atija njenega. ko jo je pes guzil prasico da si je našla tvojega fotra smrdljivca pa da sta tebe naredla umskega bolnika revčeka prizadetega zafiksanega pedrajsa.
jaz grem v rusijo živet takoj. samo mraz mi je malo tko tko. kar se tiče putina, grem takoj. 100000x raje putin kot kučan posranc smrdljivi da mu jebe milo mater kurbo zafikasno pofukano v glavo. praisca da ga je povrgla teha pedrajsa debelega malega smrdjica v galvo zafukanega.
NAJ ZGNIJE Z RAKOM VONDERLAJDRA, FSI NAŠUI KOMUNISTI IN MO JSTIRC UDŠAŠ V GLAVO POFUKAN PEDRAJS. MOJA MATI KURBA LEVIČARSKA SMRDULJA UGABNA FEMINSITKA POSILJENAZ LORABLJENKA LOČENKA POFUKANA UMSK BOLNICA. NARCIS BABJI UGABN POSRAN IN MOJA SESTRA SPRANKA ZADROPGIRANKA, FSI LEVUHI SI JEBAJTE MATER V 3 PIČKE MATRNE. KUČAN, HOLOBAR, KULA MUSARCA BAJSA POFUKANA LEZBAČA, IN TKO NAPREJ. FSI ZGNJITEZ RAKOM. lažnivči smrdljivi, lopovi. nič druzga.
Nerkg, 30.04.2025 ob 21:10
Gre pa slabo ruski sili da rabi par s. Korejcev da ji pomaga.
kok sele gre ukrajinskim nacistom da so zacel rekrutirati 18 letnike in starrjde od 60 let….in se tole…vas eu pizdune je strah smrti zato se debili izogibate vojne z rudi kot hudic kriza
Ruska vojska, ki naj bi bila druga najmočnejša vojska na svetu, je popolnoma neresna zadeva, je za CNN povedal kitajski državljan, ki se je po svojih besedah nekaj časa vojskoval na ruski strani v vojni v Ukrajini. Med drugim naj bi bil udeleženec krvave bitke za Bahmut. Svojim rojakom, ki premišljujejo, da bi se pridružili ruskim silam v boju proti Ukrajincem, pa sporoča: “Ne hodite sem.”