VOK
ne!!
lep pozdrav Jože!
sedaj pa resno,zakaj NE…meni se je oluščila temna plast na parih mestih,potem sem ga reklamiral in so mi poslali drugega z opombo,da sem verjetno imel previsoko temperaturo.Kako previsoko temperaturo lepo vas prosim,če pa kitajske jedi moraš pražiti na višjih temperaturah….no potem,ko so mi poslali novega,sem pražil v njem kokice (koruzo)tako kot to reklamirajo po TV,pa se mi je to zopet naredilo…potem sem pa vse skupaj zabrisal v smeti in nisem več reklamiral,reklame za njih pa tudi ne bom delal….ti se pa odloči….
živjo,
tudi jaz ga imam (in to črnega…ne vem, kako da se da dobiti tudi svetlega…brez obloge proti sprijemanju). moja izkušnja….super. v njem kuham skoraj vsak dan, na način, ki je za kitajso hrano potereben (visoke temperature itd…), pa je vse skupaj tako, kot mora biti. nobenega sprijemanja hrane, niti odpadanja prevleke proti sprijemanju. res pa je, da so te vrste izdelki vedno “igra na srečo”.
očitno je pri meni (vsaj zaenakrat) še vse ok.
lp
mateja