Najdi forum

JE ŽE KDO KUPIL VOK PREKO REKLAME -KEN HOM?
ALI JE DOBER, SE GA SPLAČA KUPITI?

SAŠA

DA!

LEP POZDRAV – OLGA

ne!!
lep pozdrav Jože!

sedaj pa resno,zakaj NE…meni se je oluščila temna plast na parih mestih,potem sem ga reklamiral in so mi poslali drugega z opombo,da sem verjetno imel previsoko temperaturo.Kako previsoko temperaturo lepo vas prosim,če pa kitajske jedi moraš pražiti na višjih temperaturah….no potem,ko so mi poslali novega,sem pražil v njem kokice (koruzo)tako kot to reklamirajo po TV,pa se mi je to zopet naredilo…potem sem pa vse skupaj zabrisal v smeti in nisem več reklamiral,reklame za njih pa tudi ne bom delal….ti se pa odloči….

Da.
Vsi, ki so ga kupili, so bili zadovoljni. Sama sem prejela svetel vok, zato ne vem, kakšna temna plast naj bi se odluščila Jožetu. Zadeva je zares super!

Tudi meni se je zgodilo enako. Prve parkrat ko sem kuhala je bilo super, nič se ni prijemalo. Potem pa se je plast proti prijemanju hrane odluščila in zadeva je zdaj zanič.

živjo,
tudi jaz ga imam (in to črnega…ne vem, kako da se da dobiti tudi svetlega…brez obloge proti sprijemanju). moja izkušnja….super. v njem kuham skoraj vsak dan, na način, ki je za kitajso hrano potereben (visoke temperature itd…), pa je vse skupaj tako, kot mora biti. nobenega sprijemanja hrane, niti odpadanja prevleke proti sprijemanju. res pa je, da so te vrste izdelki vedno “igra na srečo”.
očitno je pri meni (vsaj zaenakrat) še vse ok.
lp
mateja

New Report

Close