Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Volil bom / Volila bom …

Volil bom / Volila bom …

Jaz v prvem krogu Jelincica.

V drugem Gasparija ali Turka, odvisno od tega, kateri od njiju bo prisel v drugi krog skupaj s Peterletom.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

Jaz v prvem krogu Gasparija. V drugem pa še nisem točno opredeljena Turka ali pa Jeliniča.

Se opravičujem. Mišljeno je bilo Jelinčiča.

Dvomim, da bos v drugem krogu lahko volila za Jelincica.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

Pustimo se presenetiti. Nikoli ne veš. Veš v politiki so vedno možna velika presenečenja. Kdo si je pa mislil, da bo Janković tako gladko zmagal v prvem krogu. Čeprav bodo nekateri sedaj oporekali, to so bile županske volitve. Vendar je to že nek pokazatelj (pa o tej temi drugič).

Moje mnenje je namreč, da drugi krog zagotovo bo. Bo pa se odvijal med Peterletom in Turkom oz. Jelinčičem.

Sem pa res malce nerodno zapisala, da nisem še opredeljena. Mislila sem, kateri od njiju (Turk ali Jelinčič) bo prišel v drugi krog. Glede na mnenje veliko ljudi, Jelinčiču podpora iz dneva v dan raste. In kaj zna se zgoditi….

V prvem krogu Lojzeta Peterleta. Upam, da drugega kroga ne bo. Če bo, bom pa še enkrat Peterleta.

100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} Zmagota. Se nadejam da bo zmagal. Če ne v prvem, sigurno v drugem krogi.

No, tega se nimaš kaj bati, da bo Peterle zmagal v prvem krogu. Še v drugem mu bo šlo prekleto tesno za nohte. Lojzu z orglicami. Daj no…

Vsekakor volim za opozicijo (Turk, Gaspari, Jelinčič).

S Peterletom je tako. In to je dokazano z vsemi anketami in raziskavami, ko so bile opravljeni. Manj je človek izobražen, več je možnosti, da bo volil Peterleta. Bolj je človek star, več je možnosti, da bo volil Peterleta. Njegova glavna volilna baza pa so stare mamce s komaj končano osnovno šolo. Po možnosti z vasi in vsak dan pri maši. Ne začnite skakat, tako kažejo ankete.

O tem, da bo zmagal Peterle, ni nobenega dvoma. Treba pa je potem na stvar pogledat v obratni smeri – kaj to pove o Slovencih (tj. volivcih). Volili bomo človeka, ki ga poznamo, ki ga na politični sceni gledamo že 20 let in nam je “domač”, ne glede na to, kakšne traparije trosi okoli. Peterle v celi svoji kampanji (ne pozabimo, da njegova traja že neprimerno dlje, kot od ostalih kandidatov) še ni povedal en pametne stvari – v odgovorih na zastavljena vprašanja se po pravilu le eksplicitno hvali (jaz sem evroposlanec, jaz sem ljudski človek, jaz znam sedem jezikov (mimogrede, a kdo ve, kateri naj bi to bili?), jaz, Jaz, JAz, JAZ!!). Skratka, edina stvar, ki mu lahko prepreči zmago, je, da mu od prenapihnjenosti poči ego.

Sem fakultetno izobražen in bom v prvem (in ev. drugem krogu) volil Lojzeta Peterleta.

Poleg vse sramote, ki jo SLO doživlja zadnje čase na mednarodnem parketu, je navsezadnje vseeno, če bomo v vrhu imeli še enega kekca, ki vesele pesmi poje ali piska in igra pipistrelovega reklamnega agenta.

Večje sramote kot Drnovšek, nam noben ne more nardit.

Volil Bom Turka, če bo slučajno drugi krog Peterle proti Gaspariju, pa v drugem Peterleta.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Bravo, stare mamce pa so imele 50 let nazaj ogromno možnosti, da bi delale šolo. In izobrazba != intelektualna sposobnost, razgledanost.

Mladi nadebudni intelektualci naj raje več seksajo in imajo otroke namesto psov in mačk.In visoko izobražene otroke naj učijo, da so volitve dolžnost, ne pravica. Potem jim mogoče ne bodo stare mamice volile predsednika države.

Sicer pa, kolikor jaz vem, večino populacije, mlajše od 30, politika zelo malo zanima.Volit hodijo večinoma penzionisti in razni čudaki, kot sem jaz.

Poleg vse sramote, ki jo SLO doživlja zadnje čase na mednarodnem parketu, je navsezadnje vseeno, če bomo v vrhu imeli še enega kekca, ki vesele pesmi poje ali piska in igra pipistrelovega reklamnega agenta.[/quote]

Bravo, dobro zapisano.

Volilna pravica je pravica in ne dolznost. Ze samo ime volilna pravica ti pove, da gre za pravico.

Spider, tako lepo nagovarjaš mlade, nadebudne intelektualce naj se spravijo delat otroke. Zakaj se ti obotavljaš? Kaj čakaš? Čudaštvo najbrž ni tvoj izgovor.

Sem slišala po radiu (včeraj), da naj bi po neki anketi (ne vem kateri) Jelinčič prehitel Turka, tako da bi sedaj bil vrstni red: Peterle, Gaspari, Jelinčič!!!

Volilna pravica je pravica in ne dolznost. Ze samo ime volilna pravica ti pove, da gre za pravico.[/quote]

Pol pa se ne usajajte, da vam mamice z osnovno šolo volijo predsednika.Kdo vam je kriv, če mamice bolj resno vzamejo volilno pravico, kot “intelektualci”.

sem doktor znanosti in kvantne fizike in volil bom peterleta, ker on je zame vedno bil in vedno bo lojze!

Jako Racmana !

Jaz pa Eleno!

New Report

Close