Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Volitve tako zgodaj – že septembra

Volitve tako zgodaj – že septembra

Kako to, da so tokrat volitve tako zgodaj? Odkar pomnim so bile oktobra. Imam svojo razlago za to, me pa zanima tudi vaša.

Tako je napisano v zakonodaji, ki to ureja. Katera vlada je tak zakon sprejela in zakaj je to dobro, tega ne vem. Vsake naslednje volitve se pomaknejo za 14 dni naprej. Potrebno bo to spremeniti, ker bomo kmalu volili v času dopustov. Na to je ta vlada že opozorila in bo to uredila tako, da do tega ne bo prihajalo.

Kako zgodaj?? Še prepozno so! Ta banda nas je spravila čisto na rit!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Nekateri bodo takrat še na dopustu.

Ja, midva bova 22. septembra zjutraj šla v internet cafe in pogledala, kdo je zmagal. Če bodo črnuhi dobili še en mandat, bova dopust prekrstila v emigracijo in ostala kar tam.

No, zdaj pa naj vsak pove, kako je on osebno na slabšem kot je bil pred 4 leti ?

Isto vprašanje sem dal na enem drugem forumu pred prejšnjimi volitvami, ko so vsi bentili čez rdečo bando el-de-esovsko. Sklepam, da bodo danes odgovori zelo podobni tistim izpred 4 let, kar kaže na stopnjo ovčarstva med Slovenci. Dajmo malo misliti z glavo.

Zakaj čakat do 22. septembra? Naredita to takoj, sedaj. Za take “Slovence” v Sloveniji nobene volitve niso rešitev.

Zakaj čakat do 22. septembra? Naredita to takoj, sedaj. Za take “Slovence” v Sloveniji nobene volitve niso rešitev.[/quote]

Mislim, da naslednje vseeno bodo, celo brez mojega skromnega prispevka na volilnem listku…:))))))))))))))))))

Zakaj čakat do 22. septembra? Naredita to takoj, sedaj. Za take “Slovence” v Sloveniji nobene volitve niso rešitev.[/quote]

Mislim, da naslednje vseeno bodo, celo brez mojega skromnega prispevka na volilnem listku…:))))))))))))))))))[/quote]

Tudi jaz verjamem, da bodo.

Mudi se jim nazaj prevzeti tistih par mest pri koritih, ki jim od 2004 manjkajo, da bo “diktatura proletariata” spet popolna. Bog daj, da jim to ne bi uspelo in da bi ta vlada naprej vladala, ker je svetlobna leta boljša kot vse lds skupaj.

New Report

Close