Volja.net marca 2013 zadnič
Ponudnik brezplačne elektronske pošte Volja.net naj bi marca prenehal delovati.
Priskrbite si drug elektronski poštni predal, če si ga še niste.
Hvala, Tušmobil in Tuš Telekom, da ste vztrajali doslej.
Že nekaj časa ne morem odpreti svoje el. pošte na volja.net. [email protected]. Ali je tudi po prenehanju možno pogledati e. pošto in kako?
moj. el. naslov [email protected]
lp
Željko
Moram sporočiti avtorju tega članka, da [email protected] pošta še vedno deluje in se do e-pošte dostopa brez težav. To trdim, ker sama vsakodnevno dostopam do nje brez težav.
Težave so kje drugje.
Melji volja.net že nekaj dni ne deluje, tako da so jo očitno res ugasnili …
Ja, pri mojemu očetu isto. Prejemanje preko Outlooka že nekaj dni ne dela, do včeraj se je dalo odpreti še njihovo spletno stran in tam preveriti mail, zdaj pa še to ne.
sem se pogovarjal s tuš telekomom pravkar in težavo odpravljajo, ter bi naj v nekaj dneh spet delovalo…odhodna pošta deluje, dohodna ne
jaz pa bi z veseljem izbrisal račun na za Volja pošto..ima kdo kakšno idejo kako bi to naredil?
Vsem tistim, ki trdite, da xxxx@volja. net ne dela svetujem, da malo pogledate kaj vnašate v okenček. Namreč e-poštni nabiralnik še vedno deluje, saj do njega dostopam vsak ljubi dan. Res je da ni ne vem kako zelo zmogljiv, zato ga redno čistim, in za tisto kar jaz potrebujem mi je dovolj.
problem je drugje ne v dostopu do nabiralnika.
Zdravo!
Mi lahko prosim kdo zapiše kakšen je spletni naslov za dostop do e-pošte na Volji?
Hvala!
Do 21.11.2014 je delalo vse, obvestila nisem prejel o prekinitvi. Zadaj pa naj bi bila posta [email protected], le kje dobiti geslo. banda!….Lahko bi nas saj obvestili….
Mene niso nič ovestili pa imam odprta dva poštna predala
Forum je zaprt za komentiranje.