Najdi forum

Ko sem povezana na Voljo net, se dogaja, da podatki prihajajo z zamudo. Npr. včeraj je bilo pod neko temo na forumu 6 odgovorov, medtem, ko je kazalo le št. 4.
Danes želim downloudad Anitivirus… pa mi ga ni pustilo. Potem sem šla na …….. , tam pa brez težav.

saj veš, podarjenemu konju se ne gleda pod zobe …
volja.net še zdaleč ni popolna (je pa zastonj), posebno pa gre v nos “konkurenci”. pri dl antivirusa je bil očitno problem s povezavo s tujino. se dogaja …

> Ko sem povezana na Voljo net, se dogaja, da podatki prihajajo z zamudo. Npr. včeraj je bilo pod neko temo na forumu 6 odgovorov, medtem, ko je kazalo le št. 4.
tu pa ni kriv isp, ampak to, da si verjetno videla stran v history – stran si že videla prej in se je naložila iz diska. ampak žal ni bila up-to-date …

Tudi sam sem na Volji. Sporočili so da imajo težave (predvsem med 20 in 22h) zaradi prešibke povezave. To naj bi odpravili z najetjem novih linij pri Telekomu. Kdaj pa ne vem.

Telekom itaq ne bo hotel dati linij, tako, kot se SIOL noče povezati v meržo z Voljo, tako da sta SIOL pa volja povezana SLO-GB-SLO 🙂

Saj Telekom ne bo dal linij, ampak jih bo prodal. Vsaka pravna in fizična oseba lahko zakupi linije pri Telekomu. Samo denar je potrebno imeti za najemnino.
LP Harry

hja, tudi pri tem je naš nacionalni monopolist že naredil sranje…

jozagulikoza je pisal/pisala:
>
> > Ko sem povezana na Voljo net, se dogaja, da podatki
> prihajajo z zamudo. Npr. včeraj je bilo pod neko temo na
> forumu 6 odgovorov, medtem, ko je kazalo le št. 4.
> tu pa ni kriv isp, ampak to, da si verjetno videla stran v
> history – stran si že videla prej in se je naložila iz diska.
> ampak žal ni bila up-to-date …

M$ “pametne” nastavitve so krive za veliko tovrstnih težav. IE ima nastavljeno “pametno” osveževanje, ki dela same težave. Najboljše je iti v

Tools->Internet options->General->Settings in nastaviti “Every visit to the page”.

p.s.
Naj še to kdo za slo ie napiše.

ALIEN3001 je pisal/pisala:
>
> Telekom itaq ne bo hotel dati linij, tako, kot se SIOL noče
> povezati v meržo z Voljo, tako da sta SIOL pa volja povezana
> SLO-GB-SLO 🙂
Pravzaprav je malce drugače: oba imata povezave v Avstrijo.

Harry je pisal/pisala:
>
> Saj Telekom ne bo dal linij, ampak jih bo prodal. Vsaka
> pravna in fizična oseba lahko zakupi linije pri Telekomu.
> Samo denar je potrebno imeti za najemnino.

Glede na to, da je volja free, bi lahko Telekom investiral in dal vode v uporabo, da bo lahko še več denarja dobil od uporabnikov volje. Že itak ga veliko. Enako bi moral storiti tudi za Arnes, saj ima od tega predvsem profit ravno Telekom sam. Zanimivo, ne?

Harry je pisal/pisala:
>
> Saj Telekom ne bo dal linij, ampak jih bo prodal. Vsaka
> pravna in fizična oseba lahko zakupi linije pri Telekomu.
> Samo denar je potrebno imeti za najemnino.

No, potem ko mas pa denar, pa preberes pogodbo in vidis koliko casa si veliki Telekom rezervira za to, da ti dostavi linije.

LP,
Mako

Ampak tu je še Siol. Siol je Telekomov in na uro zasluži več kot z Voljo pri impulzih. LP Harry

mi lahko prosim kdo pove kako na novem računalniku berem pošto z volje? ne najdem naslova…

http://www.tustelekom.si/

volja se je spremenila v tuštelekom

poglej na spletni strani, oz. pokliči njihovo tehn. pomoč 080 600 600

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Na spletni strani enako kot prej, tudi če boš vpisal http://www.volja.net, te bo preusmerilo na Tuševo stran, kjer se sprijaviš v spletno pošto.
Za uporabo pošte z drugimi odjemalci (Outlook Express, Outlook etc.) pa veljajo enake nstavitve kot prej, imena poštnih strežnikov se niso spremenila.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close