volkswagen – posodobitev
Pozdravljeni,
imam volkswagen in v sredo naj bi ga dala posodobit ampak bolj gledam in berem več je ljudi, ki avte niso dali posodobit oz. so nezadovoljni, ker je večja poraba, težko vžiga, se kvari…
Na servisu so mi rekli, da posodabljanje izvajajo samo še do decembra in da če avta ne bom dala posodobit, ga lahko kdaj ne bom mogla registrirat – če se bo zakon spremenil.
Še vas bi prosila za mnenje in izkušnje, ker si še lahko premislim.
Hvala in lep pozdrav.
Sam sem dal svojega CCja 2.0 TDI, 178KM, letnik 2013, posodobit takoj ko se je dalo in mi od takrat dela popolnoma brez težav, kar pa me najbolj preseneča je, da tudi poraba ni čisto nič večja. Verjemi da si VW nebi upal privoščiti še enega flopa in ven poslati nedelujočega popravka. Govorimo o milijonih vozil po celem svetu. Predvsem v ZDA jim sedaj zelo gledajo pod prste, ker vsi vemo kakšen trn v peti je Američanom superiorna nemška avtomobilska industrija. Tako da….če nebi bil popravek ok, bi jih tam že žive požrli (imajo malo strožjo zakonodajo kot pri nas, ljudje iz VW tam že sedijo…), so pa nasprotno že odobrili popravke za veliko večino teh vozil.
LP
Pozdravljeni ta posodobitev ni nič tazga sam sem delal posodobitve na volkswagnu ugradi se tulec in se naredi programska posodobitev. Ubistvu da zrak hitreje in lažje pride do masine(izgorevanje oz batni prostor) na hitro povedano.. Zelo redko res redko da ko sem naredil posodobitev da je na avtu kej pokvarilo …. Drugace da bi se pa stranke pritozevale to pa ne da abto slabo dela majn pije.