Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Volkswagen taigo

Volkswagen taigo

Kakšen se vam zdi novi volkswagen taigo, znotraj je podoben kot novi polo

Meni se zdi da je taigo lepši od t rok in tudi od tiguana pa tudi cena ni previsoka tudi, če je z vso opremo.

Taigo deluje bolj terensko je višji in vse.

Hvala

Totalni klump, priporočam KIO Ceed, je cenejša in vsaj pravi avto.

Preplačano sranje – VW pač ni več to kar je bil v času golfov JDL. Na trgu dobiš boljši avto za manj denarja, razen če si značka; oz kupuješ z očmi. VW je vsaj zadnjih 10 let močno precenjen in nikoli nisem imel razloga, da bi kupil VW.

Dobronamen nasvet: kupil minimum avtomobila, ki ga rabiš, saj so zneski zavarovanj, servisev in vsega ostalega postali nerazumni. Denar ki ti ostane, vloži oziroma raje kam pojdi ali vloži v sebe. Pleh je ničvredno sranje in strošek.

Preveč robov – pregibov je narejenih na pločevini. Slabe izkušnje imam s VW servisi, drugih pa nisem izkusil.

Malce pozen odgovor. Po mojem mnenje “slabih” avtov ni. Kupiš tisto kar rabiš oz kar največ dobiš za svoj vložen denar. Če pogledaš teste je Taigo velikokrat ocenjen kot pozitivno presenečenje. Moje osebno izkušnje so tudi zelo pozitivne, vožnja, prostornost, uporabnost. Že v opremi style dobiš matrix luči….Dober avto za ta denar. Mene je malce razočaral motor 1.0 in sicer značilen zvok trovaljnega motorja in pospeševanje. Verjetno bi se odločil za večji 1.5 mmotom. Imam tudi novega Golfa pa se raje vozim s Taigom.

Odgovor na objavo uporabnika
Bedaka, 31.08.2024 ob 17:57

Totalni klump, priporočam KIO Ceed, je cenejša in vsaj pravi avto.

Kia je Korejski avto sestavljen na Poljskem.

Današnja avtoindustrija je slika neumnosti današnje civilizacije, prodali bojo karkoli, po neverjetni ceni, ne glede na vse pomanjkljivosti. Pametnemu popolnoma dovolj!

New Report

Close