Volumen las
Tudi jaz imam eno lasno vprašanje …
Kako doseči večji volumen las?
Jaz ga najlažje s tupiranjem, drugo mi ne uspe. Potem se mršim, uporabljam “zvečilko” za lase, da ne zgledam kot stara mama ;)))
Poznate druge načine, karkoli? Šampon, regenerator, kakšna maska? Način česanja?
Imam pa krajše, goste, ampak tanke lase.
Mislim, da če imaš po naravi tenke lase to gostoto težko pričaraš. Res je, da obstajajo raznorazni šamponi za volumen. Meni osebno ustrezajo najbolj L’Oreal Elvital linija, ki ima zagotovo tudi šampon za volumen (v Mullerju je njihova največja izbira). Po pranju obvezno uporabljam tudi njihov balzam, vendar ga dam zelo malo in potem zelo skrbno vse izperem, včasih znajo prav napačni balzami obtežit lase ki potem še bolj padajo k licu in ne dajajo volumna. Pri sušenju pa je preizkušeni recept za volumen česanje v nasprotni smeri od tiste ki jo potem nosite. Zato smo vedno tako lepe ko pridemo od frizerja, ki nam ko nam suši lase te vrti in prečesava na vse strani, ravno zaradi volumna.
Pogosto tudi stres naredi svoje, nezdrav slog življenja, zdravstvene težave… vse to se pozna tudi na lepoti las.
Jaz pa uporabljam lasne podaljške na sponke-odlična rešitev. Pridobiš volumen in po želji tudi dolžino.Ne potrebuješ nobenega dodatnega mučenja svojih las s preparati, navijalk, trajnanja, zvečer podaljške preprosto odstraniš iz las in normalno spiš brez navijalk v glavi. Jaz tako rešujem situacijo že eno leto, ker moji lasje sploh ne rastejo več tako, kot pri dvajsetih, niso gosti, pa še valoviti so postali(ja, hormoni delajo svoje). In s podaljški imam toliko las, da jih lahko spletem v kito ali spnem v čop, ali pa imam spuščene. Pa še nihče razen domačih ni opazil, da jih uporabljam, ker se ne vidi res nič, je tak poseben sistem. Čisto drugačen kot pri tistih klasičnih podaljških na toplotne čepke s prameni ki ti lase lahko čisto uničijo, pa še menjat jih moraš na nekaj mesecev, kar vsakič stane med 300 in 700 EUR. Te na sponke so pa bistveno ceneje, pa še zelo
Ena znanka bo v kratkem odprla spletno trgovino, kjer bo moč te podaljške kupit, pa še nekje bo imela lokacijo, da lahko to vidš, preizkusiš.So pa taki posebni, zelo hitro jih daš gor in dol, sama brez pomoči kogarkoli.Res super stvar. Jo moram malo poklicat pa vprašat, kako daleč je že. Bom rabila še ene, bolj skodrane podaljške mpa iz pravih las, ker sedaj imam sintetične.