Najdi forum

volumen las

Ker bi rada bolj bujnejšo pričesko vas prosim za nasvet, s katerim sprejem, peno ste zelo zadovoljne. Imam bolj močne lase, segajo do ramen
Hvala za odgovore

Jst sem zelo zadovoljna s peno Taft za večji volumen las (zelena embalaža). Nanesem si jo vedno na mokre lase in jih posušim s fenom in debelo krtačo. Meni je ful všeč, ker imam res občutek polnosti in tudi izgleda super. Je pa to seveda povsem odvisno od las. Meni v glavnem ustreza !

Pozdravček !

Tudi moje sanje so bujnejša pričeska in večji volumen. Pa ti lahko povem, da sem kupila že vse živo, specialno za povečanje volumna in so vse le komercialni triki. Sama sem ugotovila, da volumen zelo zmanjšajo subrine in balzami. Če si lase samo umijem s šamponom, subrino črtam in si na vlažne lase dam nekaj velikih ježkov, je učinek najboljši.

To so moje izkušnje.
LP, tina

Pozdravljene!

Če si želite resnično bujne lase, vam priporočam da si pri kakšnem prodajalcu Amway-a nabavite izdelke SATINIQUE:

1. Šampon za tanke lase – blag šampon, ki tankom, redkim ali oslabelim lasem daje gostejši in vitalnejši videz
2. Regenerator za polnejšo pričesko – regenerator s takojšnjim delovanjem, obogaten z vitaminom E, tankim lasem daje volumen in lepši videz
3. Peno za polnejšo pričesko – pričeski da polnost in zagotovi srednje močno in dolgotrajno obliko pričeske pri vseh vrstah las

(Povzetek iz njihove revije)

Ceramidi, ki se nahajajo v kompleksu celične membrene so bistvena in naravna sestavina las. Kompleks celične membrane deluje tako, da v lasu zadržuje hranilne snovi in vlago, ki jo lasje potrebujejo zato, da ostanejo zdravi in sijoči. Vsakodnevna izpostavljenost las vročini, izdelkom za oblikovanje, kemikalijam in onesnaženju iz okolja, poruši kompleks celične membrane v laseh in tako uničuje njihovo naravno lepoto.
Satinique ceramidni infuzni sistem s svojo sestavo ceramidov, proteinov in olja iz semen penilke (Limnathes Douglasii) prodre globoko v plasti las in jim pomaga popraviti škodo ter obnoviti poškodovan kompleks celične membrane.

Ti proizvodi lase “dvignejo” pri lasišču.

Govorim iz lastnih izkušenj, izkušenj moje mame, svakinje, tašče, sosede …

LP,
Nataša

New Report

Close