Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Volvo-servis

Volvo-servis

No pa nam je šla klima, v tej vročini si predstavljajte kako se kuham, ko se peljem iz službe.
Zanima me kam vozite vaše Volvote na servis, kje ste zadovoljni?Avto drugače servisiramo pri serviserju, ki ni pooblaščen za Volvote zato nam on klime ne more zrihtat.
Se je komu to že zgodilo, mogoče kdo ve kakšni so stroški(baje se je pokvaril kompresor ali sklopka??? tako so mi rekli na AMZS).

Lp Žanka

Jah, cena ne bo nizka, glede na naše izkušnje, od 100.000 SIT naprej. Lahko se seveda tudi motim.
Mi našega servisiramo pri Interclasu na dolgem mastu.
Nič nisi napisala iz kje si.

Iz Ljubljane.Mi je že na AMZS-ju rekel, da naj se pripravim na visoke stroške.

Lp žanka

Mi smo najbolj zadovoljni s servisom na Šmartinki, AH Summit motors (Ford – Volvo – Jaguar – Jeep). Smo pa zdaj naštudirali, kateri serviser ga mora dobiti v roke, da zrihta, kot je treba – ime mu je Miha.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Mi smo nasega enkrat peljali v Domzale… pa se nam je zdel precej na hojladri.. No, nocem delat protireklame.. ampak se nam je zdelo, da se g. mehanikarju ne sanja kaj prevec…
Nazadnje so ga nam zrihtali na Dolgem mostu. Ja, smo tudi imeli probleme s klimo. Cene so pa za V seveda vroce…hehe
Srecno! S.

Sej to me skrbi, ker še vsakmu k sem povdala, da ga morem pelat na servis so mi rekl, da so zlo šlampasti.Ampak zrihtat je treba.na AMZS-ju so mi rekl, da nej ga peljem na Beja servis pri Tacnu.

AC Lekše v Trnovem.

Mi vozimo na Interclass…. za klimo pa trkam, je še ta prva :))

LP!

Joj dobila sem informacijo koliko stane kompresor, ki nej bi se mi pokvaril.180.000 sit groza-kdaj bo zima, da se ne skuham.Ta dnar bi dala za dopust.
Oh ko bi vsaj na lotu zadela.

Hvala vsem ki ste mi povedale vaše izkušnje.

Lp dan s klimo vam želim.

Žanka, zanimivo – tudi našemu je klima odpovedala poslušnost.
Zamenjati je bilo potrebo elektronski del: cena 60.000 SIT. Ja, elektronka je draga!
Lahko vprašam, koliko km ima prevoženih? če več kot 180.000, potem je to že skoraj za računat, da bo prišlo do tega.

Rada pa bi podelila izkušnjo glede pooblaščenih servisov: osebno odvetujem Lekšeta v Trnovem, ker njihove storitve niso več to, kar so bile npr. pred 8. leti: smo pri njemu kupili in servisirali 2 nova Volvoja, tudi še nekdo iz naše rodbine je po našem priporočilu pri njih kupil novega Volvoja (naj še omenim, da gre za serije 70 in 80 – torej ne gre za malo denarja), sedaj pa tretjega, ki ga nismo kupili pri njih, ker se nam je glede na izkušnje zafržmagalo, pa čeprav nismo bili tečne stranke ( mogoče je tudi to razlog, da bi morali malo težit, kot večina Slovencev :-)), saj smo jim pustili tam kar nekaj denarja za redne servise in vse ostalo. In raje vozimo kar na Summit -so bolj prijazni, vedno dobimo nadomestno vozilo, če popravilo traja več kot 3 dni – dvakrat se nam je to zgodilo, in ker imamo majhne otroke, je zelo dobrodošlo, če ga lahko dobimo, da jih zjutraj razvozimo v vrtec in gremo iskat -jaz se v službo vozim z vlakom v Ljubljano.
Pri Lekšetu so nam vedno za nadomestno vozilo ponudili stari Volvo serije 400, ki zadaj ni imel niti varnostnih pasov namontiranih, tako da otroškega stolčka nimaš kam pritrdit, novejša nadomesta vozila (karavana in takrat zelooo popularnega modrega XC90 pa so vedno dobili drugi – predvsem za vozakat naokrog – kaj češ, nismo vsi smrtniki enaki :-))).

Še primer: cena menjave olja in oljnih filtrov je za olje istega tipa in proizvajalca za isti avtomobil pri Summit-u cenejše za skoraj 7.000,00 SIT, kot pri Lekšetu! imam spravljene račune, zato vem.
Če je bilo potrebno nabaviti kak rezervni del, je bil vedno problem, ker je trajalo neznansko dooolgo, Summit pa je to npr. uredil v 2 dneh….Pa še izjemno površni so pri opravljanju rednih servisov, ker gospod stalno jamra, da nima dovolj kadra – enkrat ni električarja, ker je na dopustu, ipd….Skratka….To je naša izkušnja.

Je pa Volvo je super avtoček, ki ti zvesto služi, vzdrževanje je drago, ampak se pa varno voziš in na dolgih relacijah res uživaš v udobni vožnji, samo dobrega serviserja je potrebno še imeti….:-))

lp,

Jonna

Mi tudi vozimo na interclas in smo zadovoljni.
Lekšeta pa iz lastnih izkušenj tudi jaz odsvetujem.

Kateri Volvo vam je pa najbolj všeč, oz. katerega bi imele, če bi lahko izbirale?

New Report

Close